Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cristian POPESCU, Partener, Popovici Nițu, Stoica și Asociații, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 22 mai, la București

PRIAevents, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property București – eveniment complex, dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 22 mai, începand cu ora 9,30 la hotel Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomate.
PRIAevents a organizat cu succes în 2017 caravana PRIA IT&C and Intellectual Property în orașe precum: Cluj, Iași și București și în 2018 în orașe precum: Timișoara, Iași, iar în luna mai va organiza la Cluj în 15 mai 2018 și la Bucuresti în 22 mai 2018.
În acest fel, sarbatorim prin intermediul acestor conferințe, în decursul lunilor aprilie și mai, Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale și informăm dezvoltatorii de software și aplicații despre importanța protecției investițiilor și ideilor lor.
Bucureștiul devine în 22 mai locul ideal pentru a discuta despre inovație și investitii in IT, proprietate intelectuală pentru software, copyright, licențe, drepturi de autor, protecția programelor pe calculator și programe open source, dar și cloud computing.
Conferinta PRIA IT&C Intellectual Property București beneficiază de prezenta celor mai buni lectori și este sprijinită de comunitatea de business din București și de mass media.
PRIA IT&C Intellectual Property se desfășoară sub egida ORDA si OSIM, si are partener principal Microsoft și casa de avocatură Popovici Nițu Stoica&Asociații.
Peste 150 de specialiști, manageri, lideri si reprezentanți ai companiilor IT își dau întâlnire la conferința PRIA IT&C and Intellectual Property București, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente de inovație, tehnologie digitala și protecție IT&C din regiune. Astfel va deveni cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu ș de a dezbate cele mai captivante teme din zona proțecției pentru IT&C.
La conferința PRIA IT&C and Intellectual Property București, lectori sunt: Cristian POPESCU – Partener, Popovici Nițu, Stoica și Asociații; Nicoleta NUȚU – Partner Development Manager pentru ISV, Microsoft Romania; Valerica DRAGOMIR – Drector Executiv, ANIS; Adrian NEGOIȚĂ –Director, Directia Brevete de Invenție, OSIM; RĂZVAN CÂȘMOIU – Director Directia Expertize, Constatari, Economic si Organizare, ORDA; Gabriel CONDEȘTEANU – Director Direcţia Tehnologia Informaţiei, ONRC și reprezentanți ai Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI), ai ANCOM, dar și ai camerelor de comerț.
Companiile IT&C, fie că sunt multinaționale sau startup-uri, dar și companii romanești deja consacrate, pot afla tot ceea ce au nevoie să știe despre cloud computing, studii de caz, licențe, drepturi de autor, mărci, copyright, brevete și invenții, protecția programelor pe calculator și programe open source, în cadrul conferinței PRIA IT&C and Intellectual Property – eveniment complex dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, organizat de PRIAevents în 22 mai, începand cu ora 9,30 la Athenee Palace Hilton București.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Contextul investițional în sectorul IT&C din România? Care este procentul investițiilor străine, dar al celor antreprenoriale? Cum sunt încurajate aceste investiții de către statul nostru? • Ce ar trebui să afle companiile din IT&C despre protecția prin proprietatea intelectuală: drepturi de autor, patente, design? • Soluții de business pentru gestionarea clienților. Solutii pentru eficientizarea activitatilor angajaților • Cum va revoluționa transformarea digitlă economia? Reforma UE privind protecția datelor care va fi pusă în practică în mai 2018
Mai multe detalii despre eveniment veți găsi aici https://priaevents.ro/pria-itc-and-intellectual-property-bucuresti-22-mai-2018/ sau contactaţi: raluca.voivozeanu@priaevents.ro / 0744 584 661.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Portland Trust și Ares Management LP au vândut complexul de birouri Oregon Park către Lion’s Head Investments

Articolul următor

GTS Telecom aniversează 25 de ani de activitate în România și continuă să-și dezvolte portofoliul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share