Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ITALTEXTIL Sărata, afaceri de 61,8 mil. euro din mătăsuri pentru Louis Vuitton și Hermes

ITALTEXTIL Sărata, a treia cea mai mare companie din Bistrița-Năsăud după Leoni și Rombat, și-a crescut veniturile cu peste 7 milioane de euro în 2017, ajungând la 61,8 milioane euro. Firma produce materiale textile pentru branduri de lux precum Louis Vuitton, Hermes și Chanel, potrivit bistritabusiness.ro.
Compania este deținută de Shanghai Silk Holdings (51%) din Hong Kong și de italienii de la Ongetta SRL (49%). Chinezii au înființat firma în 2010 și în același an au fost cooptați de Ongetta ca acționari majoritari la Italtextil Sărata.
Ongetta e un nume foarte cunoscut în Italia, dar și global în industria fashion. Compania italiană, fondată imediat după 1900, cu sediul central la Treviso, produce materiale textile, în special mătăsuri, pentru case de modă celebre precum Louis Vuitton, Hermes sau Chanel. Proprietarul ei este Andrea Ongetta, care a moștenit afacerea fondată de bunicul său.
ITALTEXTIL Sărata e cea mai importantă unitate de producție a tandemului chinezo-italian, cu peste 530 de angajați și afaceri în creștere an de an.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Reabilitarea Parcului Unirii din Alba Iulia intră în licitație; contract de 3 mil. euro

Articolul următor

Negrescu: ”România va găzdui Summit-ul European al Regiunilor și Orașelor, în perioada exercitării Președinției României la Consiliul Uniunii Europene”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share