Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nouă destinație de city break de pe Aeroportul Internațional Cluj

Wizz Air a anunțat vineri lansarea unei noi destinații de city break, Liverpool, în Marea Britanie, disponibilă din București, Cluj-Napoca și Iași.
Cursele vor începe din octombrie 2018, iar pasagerii Wizz vor avea la dispoziție trei zboruri săptămânale din București și câte două din Cluj-Napoca și Iași. “Wizz Air este singura companie care va conecta Cluj-Napoca și Iași de legendarul oraș englez, la tarife ce încep de la doar 109 lei. Biletele se află deja în vânzare”, transmite compania
Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles.
Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică.
Noua destinație anunțată este al patrulea oraș englezesc disponibil în rețeaua Wizz Air care oferă acum 144 de rute către 22 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei.
În 2018, 24 de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iași. Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 Airbus A321 noi și ultra-eficiente, cu 230 de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali.
Zborurile din Cluj vor avea loc în zilele de luni și vineri, începând din 29 octombrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grecii de la Olympus, investiție de peste 20 mil. euro într-o nouă linie de producţie la fabrica din Hălchiu, judeţul Braşov

Articolul următor

1,7 milioane de euro pentru iluminat dinamic, în Cetatea Alba Carolina

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share