Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lecții gratuite de golf la Transilvania Golf Club în acest week-end

Dacă v-ați uitat la partidele de golf ale lui Rory McIlroy sau ați auzit de Tiger Woods, și v-ați gândit, profan, că doar ce o fi greu în acest sport, aveți ocazia să vă testați abilitățile în acest sfârșit de săptămână. Transilvania Golf Club, situat în comuna Sînpaul, județul Cluj, organizează sâmbătă, 4 august, o sesiune gratuită de inițiere în golf.
Sesiunea va fi compusă din lecții pentru:
-jocul scurt (pitching & putting)
-jocul lung (driving range)
-parcurgerea unui traseu de câteva găuri pe teren
Fie dacă ați reușit sau nu să deprindeți loviturile de bază, organizatorii vă invită apoi la un BBQ Party, pentru 50 de lei taxa de open bar și catering.
Jucătorii de golf, membri și non-membri care vor aduce minimum 1 invitat au ACCES GRATUIT la competiția care va avea loc în ziua următoare, duminică, 05 august 2018.
Jucătorii de golf vor participa la o competiție de 18 găuri, începând cu ora 10. Toți participanții din ziua de sâmbătă, interesați să urmărească jocul, sunt invitați să însoțească jucătorii pe teren, astfel, având posibilitatea de a învăța practic regulile jocului, regulile de etichetă și de a intra în spiritul competițional.
Festivitatea de premiere va avea loc începând cu ora 15. Și duminică se percepe o taxă de open bar și catering, de 50 de lei.
Pentru înscrieri, puteți să sunați la nr de telefon: 0749929315, Alexandra Florea.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul tractor agricol românesc, lansat în toamnă, la Reghin

Articolul următor

Cooperativa Țara Mea absoarbe divizia de livestock a Hunland România și începe procedurile pentru adeziunea Premium Porc

Citește si:
Total
0
Share