București Real Estate Ultimele stiri

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO

BORO PR & COMMUNICATION organizează, pe 5 octombrie 2018, la Athénée Palace Hilton din București, prima ediție a Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO, eveniment internațional dedicat marilor dezvoltatori, care abordează patru arii tematice: office, retail, industrial-logistic și rezidențial.

Forumul își propune să devină, pe de o parte, întâlnirea anuală a marilor dezvoltatori din România și, pe de altă parte, o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, proiecte care construiesc comunități, orașe și regiuni.

Axa tematică DEVO urmărește evoluția marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate în cadrul forumului, în trei etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare.

DEVO reunește la București peste 200 de mari dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, manageri de proiecte și arhitecți.

Forumul face parte din seria proiectelor internaționale de comunicare și a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION.

Lista preliminară a proiectelor și speakerilor DEVO 2018, include reprezentanți din România, Statele Unite ale Americii, Cipru, Rusia, Estonia, Polonia, Ucraina și Suedia:

PROIECT: OPENVILLE TIMIȘOARA, ROMÂNIA / DEZVOLTATOR: IULIUS ȘI ATTERBURY EUROPE
Prezentat de: Raluca Munteanu, Business Development Manager IULIUS și Laurențiu Manea, Office Building Manager for Openville

Openville, cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, este dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe. Openville Timişoara, cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al anului 2018, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Proiectul de tip mixt, care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va cuprinde funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment. Valoarea proiectului este de peste 220 de milioane de euro.

PROIECT: APPLE PARK, SUA / DEZVOLTATOR: APPLE
Prezentat de Maximilian și Daniel Zielinski, arhitecți români direct implicați în proiectarea Apple Park, Parteneri Foster + Partners

Campusul Apple Park din Cupertino, California a fost proiectat de către biroul de arhitectură Foster + Partners. În cadrul noului complex își desfășoară activitatea 13.000 de angajați Apple. În plus, acesta mai cuprinde 11.000 de locuri de parcare, centre de fitness și restaurante. Campusul în formă de inel construit pe o suprafaţă totală de peste 260.000 de metri pătraţi, este o investiție de 5 miliarde de dolari.

PROIECT: TRILOGY LIMASSOL SEAFRONT, CIPRU / DEZVOLTATOR: CYBARCO DEVELOPMENT
Prezentat de Michalis Hadjipanayiotou, CEO, Cybarco Development

Trilogy Limassol Seafront este un proiect mixt, office, rezidențial și entertainment, dezvoltat de Cybarco pe malul Mării Mediterane. Cele trei turnuri, turnul de Nord, turnul de Est și turnul de Vest cuprind apartamente de lux și spații de birouri, completate de o oază privată, zone de shopping, restaurante, o piață publică și multiple facilități. Parte a grupului Lanitis, Cybarco are o experiență de peste 70 de ani în dezvoltarea proiectelor de lux de mari dimensiuni, atât în Cipru, cât și în străinătate.

PROIECT: LEGENDA KOMENDANTSKY SANKT PETERSBURG, RUSIA / DEZVOLTATOR: LEGENDA INTELLIGENT DEVELOPMENT
Prezentat de Vasily Selivanov, CEO, LEGENDA Intelligent Development

Legenda Intelligent Development (Legenda) va finaliza în trimestrul 4 al acestui an proiectul rezidențial Legenda Komendantsky din Sankt Petersburg, proiect în valoare totală de 193 milioane de dolari, care se întinde pe o suprafață de 5,3 hectare în districtul Primorsky. Proiectul cuprinde 85,000 mp de clădiri rezidențiale inteligente, grădinițe, spații de joacă, clădiri administrative, zone de agrement, parcări și alte facilități.

PROIECT: ÜLEMISTE SHOPPING CENTER TALLINN, ESTONIA / DEZVOLTATOR: LINSTOW DEVELOPMENT
Prezentat de Frode Grönvold, Chairman of the Board Linstow Center Management

Ülemiste este cel mai mare, mai modern și mai inovativ shopping center din Estonia, dezvoltat de Linstow Development, care a trecut recent printr-un amplu proces de extindere datorită solicitărilor de spații comerciale venite din partea companiilor. Una dintre cele mai mari companii norvegiene de real estate, Linstow are peste 1200 de angajați și investiții în derulare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele de viitor ale dezvoltatorului se numără și Riga Retail Park, care va fi construit pe o suprafață de 76 de hectare.

PROIECT: OLIVIA BUSINESS CENTRE, GDNASK, POLONIA / DEZVOLTATOR: OLIVIA
Prezentat de Jake Jephcott, Director of Business Development, Olivia Business Center

Olivia Business Centre este situat în mijlocul zonei metropolitane a orașului Gdnask, fiind cel mai mare centru de business din nordul Poloniei, cu peste 120000 de mp de spații de birouri clasa A+. Peste 200 de companii, multinaționale și locale, și peste 5000 de oameni își desfășoară activitatea la Olivia Business Centre. Dezvoltarea Centrului a început în 2010, cu câte o clădire inaugurată în fiecare an: Olivia Gate, Olivia Point, Olivia Tower, Olivia Four, Olivia Six, Olivia 7 și Olivia Star. În 2018 a început construcția Olivia Eight.

PROIECT: COMPLEXUL REZIDENȚIAL “NIVKI-PARK”, KIEV, UCRAINA / DEZVOLTATOR: INTERGAL-BUD
Prezentat de Anna Laievska, Commercial Director Intergal-Bud

Proiectul Rezidențial “Nivki-Park” din Kiev se întinde pe o suprafață de peste 10 hectare și include 12 clădiri cu 2697 de apartamente, în suprafață totală construită de 231800 mp. Proiectul este dezvoltat de Intergal-Bud, care are în portofoliu peste 70 de proiecte de mari dimensiuni, însumând peste 2,7 milioane mp. În Kiev Intergal-Bud are în construcție 11 proiecte rezidențiale însumând peste 900000 mp, iar în 2017 a obținut premiul “Brand of the Year” la categoria “Leader for volumes of construction”. Recent a primit și titulatura de “Dezvoltatorul Rezidențial al Anului” în Ucraina.

PROIECT: STOCKHOLM ONE, SUEDIA / DEZVOLTATOR: SKANSKA
Prezentat de Lina Lahiri, Arhitect & Project Manager, Sauerbruch Hutton

Stockholm One, proiectat de către biroul de arhitectură Sauerbruch Hutton deschide procesul de transformare a unei foste zone portuare în sudul Stockholmului în noul district ecologic al localității Hammarby Sjöstad. Situat de-a lungul marginii de vest a zonei de reabilitare, ansamblul cuprinde un turn și o clădire joasă cu înălțimi de 100, respectiv 25 de metri. Clădirea include un spațiu flexibil de birouri, cât și unități comerciale, un restaurant și un sky bar. Stockholm One va fi finalizat în anul 2020, fiind o investiție de 170 de milioane de euro. Proiectul face parte din ansamblul Sthlm New Creative Business Spaces, care va găzdui peste 6.000 de locuri de muncă, într-un spațiu de birouri de 100.000 de metri pătrați.

Mai multe despre Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2018 pe www.devo.com.ro

Informații despre opțiunile de participare pot fi solicitate la adresa de email devo@borocommunication.ro

BORO PR & COMMUNICATION este o agenție de comunicare în grupuri țintă, cu proiecte pentru educație, sănătate, agricultură, ospitalitate și development. Proiectul SCHOOL + HOSPITAL, din portofoliul agenției, a fost selectat în acest an de către Administrația Prezidențială în programul oficial “România la Centenar”.

Related posts

MHP – A Porsche Company își extinde prezența internațională cu ocazia inaugurării celui de-al doilea birou din România, la Timișoara

Ligia Voro

Cluj: Piste de biciclete pe teritoriul a trei localități, printr-un proiect european de 200.000 de euro

Stefana Muresan

SuperTeach, un program care vrea să schimbe sistemul educațional

Traian Dan

Acțiunile Banca Transilvania, la maximul ultimilor ani

Stefana Muresan

Antibiotice SA anunţă un profit de 33,56 milioane de lei, în creștere cu 10%

Stefana Muresan

Satu Mare: Malurile Someșului, amenajate cu 7 milioane de lei, fonduri europene

redactia

Reprezentanții celor peste 25 de asociații de business, camere de comerț bilaterale și confederații au prezentat membrilor Guvernului propuneri de politici publice

Stefana Muresan

Cluj-Napoca, cel mai ridicat indice al calității vieții din România, în 2019

redactia

Premierul dă startul construirii primei autostrăzi a Sălajului

Nora Dumitrescu

Sogefi Suspensions, investiție de 50 milioane de euro la Oradea și 200 de noi locuri de muncă, în domeniul automotive

redactia

Banca Transilvania, tot mai aproape să cumpere Bancpost

Stefana Muresan

Oradea va avea primul laborator robotizat de analize medicale din România

Traian Dan

Producătorul de cabluri IPROEB Bistrița, creștere cu 6,6 mil. lei a veniturilor și cu 1,9 mil. lei a profitului net

Stefana Muresan

Ministrul Economiei: Guvernul nu va anula voucherele de vacanță

Papuc Irina

Tratamente pentru tumori cerebrale sau spinale, cu ajutorul platformei create de un medic neurochirurg ardelean, singurul român deținător al titlul de Fellow al Colegiului Regal Britanic de Chirurgie

redactia

Tratamentul inventat de bănățeanul Adrian Bot, doctor în biotehnologie, rezultate uluitoare în leucemie

redactia

Start-Up Nation: Cluj, 1.223 dosare înscrise. Rata de înscriere, patru proiecte pe minut

Stefana Muresan

Mega Image a deschis un magazin la Oradea, urmează alte două în acest an

Traian Dan

Neamțul Ludger Thol continuă în România cu LMT Ingenieure

Stefana Muresan

Firmele clujene au primit 5 milioane de lei pentru șomajul tehnic

Nora Dumitrescu

Rețeaua Besser Home a ieșit din “pandemie”

Nora Dumitrescu

Unul din doi români angajați vrea să-și schimbe locul de muncă până la sfârșitul anului

Papuc Irina

L.I.F.T. 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România

Ligia Voro

Noul website al CNR-CME a fost lansat

Ligia Voro

Leave a Comment