București Real Estate Ultimele stiri

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO

BORO PR & COMMUNICATION organizează, pe 5 octombrie 2018, la Athénée Palace Hilton din București, prima ediție a Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO, eveniment internațional dedicat marilor dezvoltatori, care abordează patru arii tematice: office, retail, industrial-logistic și rezidențial.

Forumul își propune să devină, pe de o parte, întâlnirea anuală a marilor dezvoltatori din România și, pe de altă parte, o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, proiecte care construiesc comunități, orașe și regiuni.

Axa tematică DEVO urmărește evoluția marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate în cadrul forumului, în trei etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare.

DEVO reunește la București peste 200 de mari dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, manageri de proiecte și arhitecți.

Forumul face parte din seria proiectelor internaționale de comunicare și a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION.

Lista preliminară a proiectelor și speakerilor DEVO 2018, include reprezentanți din România, Statele Unite ale Americii, Cipru, Rusia, Estonia, Polonia, Ucraina și Suedia:

PROIECT: OPENVILLE TIMIȘOARA, ROMÂNIA / DEZVOLTATOR: IULIUS ȘI ATTERBURY EUROPE
Prezentat de: Raluca Munteanu, Business Development Manager IULIUS și Laurențiu Manea, Office Building Manager for Openville

Openville, cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, este dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe. Openville Timişoara, cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al anului 2018, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Proiectul de tip mixt, care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va cuprinde funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment. Valoarea proiectului este de peste 220 de milioane de euro.

PROIECT: APPLE PARK, SUA / DEZVOLTATOR: APPLE
Prezentat de Maximilian și Daniel Zielinski, arhitecți români direct implicați în proiectarea Apple Park, Parteneri Foster + Partners

Campusul Apple Park din Cupertino, California a fost proiectat de către biroul de arhitectură Foster + Partners. În cadrul noului complex își desfășoară activitatea 13.000 de angajați Apple. În plus, acesta mai cuprinde 11.000 de locuri de parcare, centre de fitness și restaurante. Campusul în formă de inel construit pe o suprafaţă totală de peste 260.000 de metri pătraţi, este o investiție de 5 miliarde de dolari.

PROIECT: TRILOGY LIMASSOL SEAFRONT, CIPRU / DEZVOLTATOR: CYBARCO DEVELOPMENT
Prezentat de Michalis Hadjipanayiotou, CEO, Cybarco Development

Trilogy Limassol Seafront este un proiect mixt, office, rezidențial și entertainment, dezvoltat de Cybarco pe malul Mării Mediterane. Cele trei turnuri, turnul de Nord, turnul de Est și turnul de Vest cuprind apartamente de lux și spații de birouri, completate de o oază privată, zone de shopping, restaurante, o piață publică și multiple facilități. Parte a grupului Lanitis, Cybarco are o experiență de peste 70 de ani în dezvoltarea proiectelor de lux de mari dimensiuni, atât în Cipru, cât și în străinătate.

PROIECT: LEGENDA KOMENDANTSKY SANKT PETERSBURG, RUSIA / DEZVOLTATOR: LEGENDA INTELLIGENT DEVELOPMENT
Prezentat de Vasily Selivanov, CEO, LEGENDA Intelligent Development

Legenda Intelligent Development (Legenda) va finaliza în trimestrul 4 al acestui an proiectul rezidențial Legenda Komendantsky din Sankt Petersburg, proiect în valoare totală de 193 milioane de dolari, care se întinde pe o suprafață de 5,3 hectare în districtul Primorsky. Proiectul cuprinde 85,000 mp de clădiri rezidențiale inteligente, grădinițe, spații de joacă, clădiri administrative, zone de agrement, parcări și alte facilități.

PROIECT: ÜLEMISTE SHOPPING CENTER TALLINN, ESTONIA / DEZVOLTATOR: LINSTOW DEVELOPMENT
Prezentat de Frode Grönvold, Chairman of the Board Linstow Center Management

Ülemiste este cel mai mare, mai modern și mai inovativ shopping center din Estonia, dezvoltat de Linstow Development, care a trecut recent printr-un amplu proces de extindere datorită solicitărilor de spații comerciale venite din partea companiilor. Una dintre cele mai mari companii norvegiene de real estate, Linstow are peste 1200 de angajați și investiții în derulare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele de viitor ale dezvoltatorului se numără și Riga Retail Park, care va fi construit pe o suprafață de 76 de hectare.

PROIECT: OLIVIA BUSINESS CENTRE, GDNASK, POLONIA / DEZVOLTATOR: OLIVIA
Prezentat de Jake Jephcott, Director of Business Development, Olivia Business Center

Olivia Business Centre este situat în mijlocul zonei metropolitane a orașului Gdnask, fiind cel mai mare centru de business din nordul Poloniei, cu peste 120000 de mp de spații de birouri clasa A+. Peste 200 de companii, multinaționale și locale, și peste 5000 de oameni își desfășoară activitatea la Olivia Business Centre. Dezvoltarea Centrului a început în 2010, cu câte o clădire inaugurată în fiecare an: Olivia Gate, Olivia Point, Olivia Tower, Olivia Four, Olivia Six, Olivia 7 și Olivia Star. În 2018 a început construcția Olivia Eight.

PROIECT: COMPLEXUL REZIDENȚIAL “NIVKI-PARK”, KIEV, UCRAINA / DEZVOLTATOR: INTERGAL-BUD
Prezentat de Anna Laievska, Commercial Director Intergal-Bud

Proiectul Rezidențial “Nivki-Park” din Kiev se întinde pe o suprafață de peste 10 hectare și include 12 clădiri cu 2697 de apartamente, în suprafață totală construită de 231800 mp. Proiectul este dezvoltat de Intergal-Bud, care are în portofoliu peste 70 de proiecte de mari dimensiuni, însumând peste 2,7 milioane mp. În Kiev Intergal-Bud are în construcție 11 proiecte rezidențiale însumând peste 900000 mp, iar în 2017 a obținut premiul “Brand of the Year” la categoria “Leader for volumes of construction”. Recent a primit și titulatura de “Dezvoltatorul Rezidențial al Anului” în Ucraina.

PROIECT: STOCKHOLM ONE, SUEDIA / DEZVOLTATOR: SKANSKA
Prezentat de Lina Lahiri, Arhitect & Project Manager, Sauerbruch Hutton

Stockholm One, proiectat de către biroul de arhitectură Sauerbruch Hutton deschide procesul de transformare a unei foste zone portuare în sudul Stockholmului în noul district ecologic al localității Hammarby Sjöstad. Situat de-a lungul marginii de vest a zonei de reabilitare, ansamblul cuprinde un turn și o clădire joasă cu înălțimi de 100, respectiv 25 de metri. Clădirea include un spațiu flexibil de birouri, cât și unități comerciale, un restaurant și un sky bar. Stockholm One va fi finalizat în anul 2020, fiind o investiție de 170 de milioane de euro. Proiectul face parte din ansamblul Sthlm New Creative Business Spaces, care va găzdui peste 6.000 de locuri de muncă, într-un spațiu de birouri de 100.000 de metri pătrați.

Mai multe despre Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2018 pe www.devo.com.ro

Informații despre opțiunile de participare pot fi solicitate la adresa de email devo@borocommunication.ro

BORO PR & COMMUNICATION este o agenție de comunicare în grupuri țintă, cu proiecte pentru educație, sănătate, agricultură, ospitalitate și development. Proiectul SCHOOL + HOSPITAL, din portofoliul agenției, a fost selectat în acest an de către Administrația Prezidențială în programul oficial “România la Centenar”.

Related posts

Cum se obține energia electrică și care este viitorul său?

A. I.

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Strabag a facturat 32,6 mil lei pentru Lot 2, Ugheni-Ogra, din autostrada Braşov-Târgu Mureş

redactia

NTT DATA Romania continuă parteneriatul strategic cu mediul universitar și în cadrul proiectului „PEX – Practicăm EXcelența”

Nicolae Pop

Ambasadorul Chinei a adunat 100 de oameni din afaceri din Maramureș

Nora Dumitrescu

Noaptea Albă a Galeriilor, a patra oară la Târgu Mureș

Ligia Voro

Eximbank finanţează Romelectro cu 150 milioane lei

redactia

AHK: protejați-vă forța de muncă!

Ligia Voro

Premieră în România: producție de material filtrant pentru măști

Nora Dumitrescu

Retargeting.biz adoptă noi sisteme de pricing

Ligia Voro

Fermierii pot accesa credite pe baza adeverințelor eliberate de APIA

Traian Dan

De Ziua Femeii, Mömax deschide la Timişoara. Austriecii au angajat pensionari, bazându-se pe experienţa şi aptitudinile acestora

Stefana Muresan

Aeroportul Cluj a blocat cursele de Marea Britanie

Nora Dumitrescu

Firmele maramureșene, conectate la noua legislație a muncii

Nora Dumitrescu

Hidroelectrica reduce prețul energiei electrice pentru clienții casnici

Traian Dan

Biofarm a avut un profit de peste 50 de milioane de lei în 2019

Papuc Irina

Mobilitatea viitorului – o abordare integrată cu soluţii durabile la Timişoara

Stefana Muresan

Blogger de turism la Daily Mail, după ce a vizitat România: „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

redactia

Belgienii de la VCST Automotive Production Alba, cifră de afaceri de 13,2 mil. euro în S1

Stefana Muresan

Groupe Renault România: Cristian Țucă va conduce Direcția Achiziții

Nicolae Pop

BRK Financial va intermedia obligațiunile Qualis Properties

Nora Dumitrescu

Fabrica Helcor de la Baia Mare a intrat pe profit

Nora Dumitrescu

Airbus Helicopters: Producția în România a elicopterului H215M – un proiect de anvergură care va permite României să se alăture clubului exclusivist al țărilor producătoare de elicoptere

Ion Surdu

România a fost a 8 putere agricolă a UE în 2018

Papuc Irina

Leave a Comment