Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fortech atinge pragul de 700 de ingineri software

Fortech atinge numărul de 700 de ingineri software, distribuiți în trei centre operaționale în Cluj-Napoca, Iași și Oradea.

Potrivit ebihoreanul.ro, la ora actuală, peste 60 de ingineri software își desfășoară activitatea în centrul operațional din Oradea, cu 50% mai mulți față de finele lui 2017.

Interesul constant pentru furnizarea de servicii de calitate și crearea unui mediu de lucru performant se reflectă în rezultatele obținute până acum, compania fiind inclusă de patru ori în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA și Deloitte Technology Fast 50 CEE.

În ultimul exercițiu financiar, Fortech a înregistrat o cifră de afaceri de 23 de milioane de euro. Aceasta se datorează în principal profesioniștilor care își desfășoară activitatea în birourile Fortech din Cluj, Iași și Oradea, dar și consolidării relațiilor cu clienții existenți și dezvoltarea de noi colaborări cu parteneri din Europa de Vest și Statele Unite, scrie sursa citată.

Fortech este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca. Cu un număr de peste 700 de angajați și colaboratori, Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii software din regiune, recunoscută în mod repetat în topul Deloitte ce clasează companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală și de Est.

Fortech oferă o gamă completă de servicii software la comandă, acoperind întregul ciclu de viață al aplicațiilor software. Modelul de afaceri al companiei este de a dezvolta parteneriate nearshore dedicate, construind echipe pentru nevoile pe termen lung ale clienților. Peste 165 de clienți au ales Fortech ca partenerul lor de dezvoltare software, printre care T-Systems, Swisscom, Symantec, Pfizer si Renault.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CEL.ro – Bilanțul semestrului I din 2018

Articolul următor

Salonul Imobiliar Bucuresti, la Palatul Parlamentului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share