Eveniment Ultimele stiri

Diplomați și lideri de business din țară și străinătate, la Conferința Internațională de Business Diplomacy

*Diplomati si lideri de business din tara si strainatate se vor reuni la Bucuresti in data de 15 noiembrie 2018 in cadrul celei de-a treia editii a Conferintei Internationale de Business Diplomacy – parte a programului Diplomacy360.

Bursa Română de Afaceri, în parteneriat cu Centrul de Strategii Aplicate, organizează in data de 15 noiembrie 2018 la Ramada Parc Hotel din Bucureşti, cea de-a treia ediţie a « Diplomacy360 / Business Diplomacy Conference »
Conferinta va aduce impreuna peste 200 de participanti din tara si strainatate, din cadrul Ambasadelor straine la Bucuresti, Institutiilor Publice, mediului de afaceri dar si din randul liderilor din diverse domenii, care apreciaza ca diplomatia le poate oferi tehnici si metode pentru a anticipa noile riscuri si a valorifica oportunitatile aparute, si respectiv a deveni mai competitivi intr-o lume globala caracterizata prin volatiliate, incertitudine, complexitate si ambiguitate.

Participantii la Conferinta vor afla de la cei 20 de speakeri din tara si strainatate (diplomaţi, oficiali, oameni de afaceri şi experţi în relaţii internaţionale) ce metode şi tehnici specifice diplomatiei pot folosi pentru a exploata noi oportunităţi într-un mediu global aflat in continua schimbare dar şi cum să anticipeze riscurile şi piedicile care le pot încetini sau bloca dezvoltarea organizatiei pe care o reprezinta.

Diplomacy360 / Business Diplomacy Conference se adreseaza in principal reprezentantilor mediului de afaceri (manageri de companii multinationale, antreprenori si oameni de afaceri, decidenti din companii), diplomatilor, oficialitatilor si altor categorii profesionale interesate de multiplele sinergii existente intre diplomatie si diverse sectoare de activitate dintre mentionam : cultura, media & jurnalism, business, sport, securitate informatica si digitala, clima si administrarea oraselor. Nu in ultimul rand, evenimentul este recomandat tinerilor aflati in explorarea de noi orizonturi profesionale.

Noutatea adusa de a treia editie a Conferintei, care se desfasoara sub auspiciile programului Diplomacy360, consta in faptul ca pentru prima data in Romania, se pun in dezbatere, integrat, concepte precum sunt: Digital Diplomacy, City Diplomacy, Cultural Diplomacy, Spot Diplomacy, Cyber Diplomacy, Media&Journalism Diplomacy, Business Diplomacy si Climate Diplomacy.

Participantii vor intelege cum se poate vedea lumea dincolo de aparente, prin ochelarii diplomatului special educat pentru a solutiona situatii critice si dezvolta relatii intr-un mediu global.
Paradigmele de lucru se schimba rapid, fiind sensibil influentate de factori geopolitici, tehnologici si economici care nu mai tin doar de elementul national, iar aceste schimbari genereaza atat amenintari cat si oportunitati pentru organizatii si companii.

Pentru a opera sustenabil si a-si proteja interesele, organizatiile trebuie sa-si dezvolte competente interne care sa le permita crearea, cultivarea si managementul relatiilor de nivel inalt, cu grupuri de interese internationale, factori guvernamentali, neguvernamentali si privati influenti si relevanti pentru activitatea acestora. Acest fapt necesita un mod de a fi, respectiv de a vedea, analiza, planifica si actiona, uneori in conditii ostile, iar diplomatia ofera liderilor din diverse sectoare multe din uneltele si metodele necesare pentru a reusi.

Toti cei interesati de participarea la evenimentul international Diplomacy360 / Business Diplomacy Conference, pot contacta organizatorii la numarul de telefon 021-266.56.77 sau pot gasi detalii si isi pot rezerva locul prin intermediul site-ului Conferintei https://business-diplomacy.ro/conferinta-2018/ care permite plata on-line cu cardul sau transfer bancar.

Tichetele de participare la tarif special sunt disponibile pana la data de 8 Octombrie 2018. Dupa aceasta data, tichetele vor putea fi achizitionate la tariful de 119 Euro+TVA.

Programul Business Diplomacy a demarat in anul 2015 si a constat deja in organizarea a trei evenimente anuale importante pe aceasta tema, cu participare internationala. Anul trecut Conferinta Internationala de Business Diplomacy – ca parte a programului Diplomacy360, s-a desfasurat la Sheraton Bucharest Hotel pe data de 9 Noiembrie si a reunit peste 160 de participanti din tara si strainatate (25 de nationalitati) si 19 speakeri: diplomati acreditati la Bucuresti, reprezentanti ai unor institutii de profil, oameni de afaceri, manageri de companii si alti experti in relatii internationale. In completarea programului de conferinte, la solicitarea participantilor din anii precedenti, in zilele premergatoare Diplomacy360 / Business Diplomacy Conference 2018 va fi organizat si primul Workshop de Business Diplomacy din Romania (12 & 13 Noiembrie 2018).

BURSA ROMANĂ DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si in strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie. Noi conectam oamenii de afaceri si companiile la noi piete de desfacere, parteneri si oportunitati de afaceri.

Diplomacy360 / Business Diplomacy Conference este organizat de Bursa Romana de Afaceri & Centrul de Strategii Aplicate si sustinut de Global Vision

Partenerii evenimentului sunt: Jockey Club, CCIBRP, RE:START ROMANIA, BCCBR, Aries & Global Intelligence
Parteneri Media: Ziare.com, Transilvania Business, Business24, The Times – Legal Innovation, caleaeuropeana.ro, Manager Express, PRbox.ro, Intervio, Canal33

Related posts

Oaza de liniște ascunsă în munții de unde izvorăște Aur’a, apa de aur a Banatului, reamenajată

redactia

Cursurile de însoțitori de bord au trecut în online la Cluj

Nora Dumitrescu

Cosmopolis ajunge la 4.100 de locuințe finalizate și peste 10.000 de locuitori după investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro

Papuc Irina

Au început înscrierile la Meat & Milk 2016!

Transilvania Business

GEORGIA, UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE ȚĂRI DIN LUME, DEVINE DISPONIBILĂ TURIȘTILOR ROMÂNI DIN 3 IULIE GRAȚIE PACHETELOR OFERITE DE WIZZ TOURS

Stefana Muresan

Producătorul german de ambalaje Illig Maschinenbau cumpără teren într-un parc industrial din Sibiu cu 1,5 mil. euro

Stefana Muresan

Zalăul va avea primul bazin de înot

Nora Dumitrescu

Omul de afaceri Horia Ciorcilă a cumpărat Hotelul Sport cu 3,65 de milioane de euro

redactia

Oferta turistică a Clujului, promovată în cadrul Târgului Internațional de Turism al României

Stefana Muresan

Excedent bugetar de 13 milioane de lei la Alba Iulia. Cum vrea Primăria să cheltuie banii

Papuc Irina

Rețeaua de servicii medicale Regina Maria a cumpărat Kinetic Sport & Medicine, cu unități în București și Cluj

Stefana Muresan

Bolt lansează serviciul de plată în numerar!

Ligia Voro

Contracte de finanţare de peste 13 mil. euro, semnate de firme private cu ADR Vest în cadrul Regio-POR

Stefana Muresan

ROMSILVA oferă spre vânzare peste 65000 de pomi autohtoni de Crăciun

redactia

Topul ”orașelor inteligente”: Alba Iulia conduce cu 59 de proiecte, urmat de Sibiu cu 8, Cluj Napoca cu 7 și București cu 6 proiecte

Stefana Muresan

Brandurile Geox și New Balance, concurența Adidas în Ardeal

Nora Dumitrescu

Businessmenii Maramureșului vor să facă afaceri cu chinezii

Nora Dumitrescu

Osea Interiors, un nume nou se lansează pe piața de amenajări interioare high-end și luxury

Ligia Voro

Documentația pentru autostrada Suplacu de Barcău- Borș, trimisă la SEAP; valoarea totală a contractului – peste 215 milioane euro

Stefana Muresan

„Te Răcorești și Reîmpădurești” cu încă 50.000 de brazi plantați de Bergenbier anul acesta

Stefana Muresan

E.ON a iluminat cu leduri o școală din Cluj

Nora Dumitrescu

Computer tomograf donat spitalului din Năsăud cu sprijinul unui cardinal de la Vatican

redactia

Europa obligă clusterele să își facă publicitate pe banii lor

Nora Dumitrescu

Va pierde Timişoara titlul de Capitală Europeană 2021?

Ligia Voro

Leave a Comment