Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

WATFORD Insurance se lanseaza oficial pe piata asigurarilor din Romania

WATFORD Insurance Company Europe (WATFORD Insurance) si-a anuntat miercuri lansarea oficiala a operatiunilor sale in Romania, oferind initial produse de asigurare auto si produse auxiliare, urmand sa se extinda si pe alte linii de asigurare.

WATFORD Insurance a externalizat administrarea activitatii pentru operatiunile din Romania catre furnizorul local de servicii de asigurare INTARO Insurance Services SA.

“Am decis sa extindem activitatea WATFORD Insurance in Romania in urma unei evaluari atente a mediului de afaceri si a cadrului de reglementare si supraveghere. WATFORD Insurance functioneaza in piata Uniunii Europene incepand din 2015, in principal in Irlanda si Marea Britanie, iar Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est in care am decis sa activam. Avem in plan generarea unei cresteri organice a afacerii si o diversificare a portofoliului, prin produse adaptate nevoilor pietei si consumatorului roman”, a declarat Valandis ELPIDOROU, Reprezentant Legal al WATFORD Insurance – Sucursala Bucuresti.

In prima etapa, WATFORD Insurance va oferi produse de asigurare auto si produse auxiliare atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Produsele companiei sunt distribuite prin reteaua locala de brokeri de asigurare, care in prezent intermediaza mai mult de 60% din volumul de prime din piata de asigurari din Romania.

Pe termen scurt si mediu, WATFORD Insurance isi propune sa extinda oferta de produse si catre alte linii de asigurare, cum ar fi proprietati imobiliare, raspunderi civile, accidente si sanatate, maritim si aviatie.

Lansarea este marcata printr-un eveniment organizat in Bucuresti, unde participa partenerii si colaboratorii sai.

WATFORD Insurance este o subsidiara detinuta 100% de WATFORD Re Ltd., o companie globala de asigurari si reasigurari. WATFORD Group are o capitalizare de 1,2 miliarde $ la data de 31 decembrie 2017. Subsidiarele de subscriere WATFORD Group, inclusiv WATFORD Insurance, au primit rating “A-” (Excelent) de la compania de rating AM Best si rating “A” de la Kroll Bond Rating Agency, confirmand astfel puterea financiara a grupului.

WATFORD Re Ltd este un asigurator si reasigurator global, cu prezenta pe piata mondiala din 2014 in SUA, Europa si Asia. In 2015 WATFORD a inceput operatiunile de asigurari in Europa si SUA pentru a oferi produse si solutii de specialitate unei baze de clienti extinse in aceste regiuni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE este consultantul Spaces în tranzacția de închiriere a celui mai mare centru din România

Articolul următor

”Automobiles, Mobility, Modeling and Alternative solutions – AMMA 2018”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share