Lideri si afaceri Sanatate Slider Timiș Ultimele stiri

Dental Experts: 10 ani de la deschidere, 70 de ani de experienţă, o familie cu trei generaţii de medici

Zeci de personalităţi din Timişoara, dar şi de peste graniţă, s-au reunit vineri seara la evenimentul aniversar, alături de membrii familiei Bratu, pentru a celebra 10 ani de la deschiderea Clinicii Dental Experts, Clinică fondată de familia Bratu.

În cadrul acestui eveniment, membrii fondatori ai Clinicii au subliniat importanţa existenţei într-un oraş vestic european, a unor instituţii medicale dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, în care activează doctori a căror performanţă se ridică la cele mai înalte standarde internaţionale.

Momentul de celebrare i-a reunit atât pe medicii fondatori, membrii familiei, precum şi pe toţi cei care au fost alături familiei Bratu în realizarea unei Clinici care face performanţă recunoscută astăzi şi peste hotare. Se poate face performanţă şi în România – susţine profesorul Emanuel Bratu, cel care a reuşit în zeci de ani să menţină o echipă formată din medicii pregătiţi chiar de tatăl său – dr. Dorin Bratu, fost profesor universitar, nume cu rezonanţă în peisajul medical timişorean. Astăzi, fiul acestuia, Emanuel Bratu, duce tradiţia mai departe, punând Clinica Bratu pe harta internaţională a medicinei dentare de performanţă.

Anual, în cadrul clinicii se investesc sute de mii de euro în aparatură performantă, care, pentru siguranţa pacienţilor este dublată cu aparate de rezervă, în cazul în care vreunul aflat în dotare, sau în lucru, are vreo problemă tehnică. Astfel, este pusă pe primul loc siguranţa şi confortul pacientului. Pe lângă toată această tehnologie, medicii fondatori au făcut cea mai strictă selecţie de doctori pe care i-au adus mai apoi în Clinica de pe str. Memorandului nr. 16.

Medicii care formează astăzi echipa Dental Experts: asist.univ.Dr.Karancsi Olimpiu, dr. Sergiu Antonie, dr. Ioan Borşanu, conf.univ.Dr.Mihali Sorin, dr. Mihart Alexandra, dr. Andriţoi Emanuel, dr. Negru Daniel, au fost trimişi în numeroase trainiguri, precum şi la Congrese Internaţionale, pentru a deprinde cele mai avansate cunoştinţe în domeniu. Astfel că pe mâna medicilor din cadrul Clinicii ajung astăzi cele mai dificile cazuri.

O Clinică a recordurilor – cel mai mare număr de implanturi dentare inserate într-o clinică din Vestul ţării, primii specialişti din România care au utilizat chirurgia cu ultrasunete, în urmă cu 14 ani

Premierele realizate de medicii din această clinică sunt unele remarcabile. Între acestea se numără realizarea primei coroane metalo-ceramice, în Timişoara, după 1989, primele implanturi subperiostale, începând cu cu anul 1964 şi primele implanturi intraoosoase, din anul 1974.

Pentru a sublinia performanţa şi manualitatea, o caracteristică extrem de importantă a medicinei dentare, în cadrul evenimentului de vineri, a fost expusă o galerie cu zece caricaturi ale medicilor din clinică, portrete realizate de maestrul Ştefan Popa Popa’s, singurul om care a fost cu patru secunde mai rapid decât calculatorul. Totodată, cunoscutul caricaturist le-a făcut o surpriză ivitaţilor, realizând în cadrul evenimentului caricaturi, timp de cinci ore, fără nicio pauză.

Pe parcursul evenimentului, invitaţii au avut parte şi de alte momente artistice precum muzică clasică interpretată de cvartetul format din muzicieni ai Filarmonicii Banatul, precum şi momente de divertisment realizate de magicianul care a participat la emisiunea “Românii au talent” – Lorenzo Cristian Stancu.

Momentul aniversar înseamnă o retrospectivă a ultimilor ani, dar şi un moment semnificativ în ceea ce priveşte planurile de viitor.

În ceea ce priveşte viitorul clinicii, medicii intenţionează să o extindă şi să mai construiască o aripă. În ceea ce priveşte publicul larg, Clinica duce o campanie de informare pentru a aduce la cunoştinţa populaţiei care sunt efectele nocive ale netratării problemelor dentare.

Related posts

Casă nouă de Moș Nicolae pentru 13 medici de la Spitalul din Satu Mare

Traian Dan

Lucrări de infrastructură în Turda, în valoare de 30 mil. euro, atribuite companiilor Diferit, Viarom Construct, Bema Prodserv și Tirenna Scavi

Stefana Muresan

Finanțare nerambursabilă pentru SC Secoplan SRL

Ionel Albu

CBRE: 80% din spațiile de retail livrate în prima jumătate din 2018, se află în orașe secundare și terțiare

redactia

MADR: Pe contul deschis la BNR au intrat peste 91 de milioane de euro pentru plata subvențiilor APIA

Ion Surdu

Coaliția pentru Dezvoltarea României, scrisoare deschisă adresată premierului Dăncilă

redactia

Fostul sediu al Bancpost din Șimleu, vândut la ofertă pe OLX

Nora Dumitrescu

POZITIV TB: Ștefan Matuz, Inter-Cons – „Frica ar putea să-și pună amprenta pe toate ramurile economiei. Vor prevala investițiile pe termen scurt și cele cu riscuri reduse. Afacerile de nișă vor avea cele mai mari șanse”

redactia

Costin Lianu, Smart eHub: Doar 8% dintre IMM-urile româneşti au adoptat procese de digitizare

Papuc Irina

Sistemul bancar acordă sprijin pentru contracararea efectelor negative ale pandemiei de COVID-19 în plan economic și social

Papuc Irina

Lotul 2 din tronsonul feroviar Brașov-Sighișoara se deblochează. Contestație respinsă

Ion Surdu

CNAIR a semnat contractul pentru realizarea centurii Comarnic, care va fi gata peste șapte luni

Stefana Muresan

Cel mai mare retailer fashion alege Unirii View. H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

Stefana Muresan

Trei destinații speciale din Franța în oferta Wizz Tours România: Paris, Lyon și Nisa

Stefana Muresan

Experți de la Tesla, Oracle, Fujitsu, Airbus și Microsoft prezintă pe scenele GoTech World

Ligia Voro

Patronii din Maramureș vor să curme evaziunea fiscală și concurența neloială

Nora Dumitrescu

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts 2018- A place to reCREATE yourself!

Stefana Muresan

Transalpina se închide sâmbătă și duminică, între Novaci și Rânca!

Ligia Voro

Compania Antibiotice a fost premiată pentru comunicarea excelentă cu investitorii

Papuc Irina

Spitalele regionale, construite cu bani europeni

redactia

Inteligența artificială, „motorul” performanței în industria serviciilor de afaceri din România

Ionut Oprea

DPD: “We will continue to invest in technology to improve customer experience”

Ionut Oprea

Campus școlar de 78 milioane de lei pentru copii cu dizabilități la Oradea

Traian Dan

Ariston a lansat noua gamă de boilere electrice Lydos

Ligia Voro

Leave a Comment