Lideri si afaceri Sanatate Slider Timiș Ultimele stiri

Dental Experts: 10 ani de la deschidere, 70 de ani de experienţă, o familie cu trei generaţii de medici

Zeci de personalităţi din Timişoara, dar şi de peste graniţă, s-au reunit vineri seara la evenimentul aniversar, alături de membrii familiei Bratu, pentru a celebra 10 ani de la deschiderea Clinicii Dental Experts, Clinică fondată de familia Bratu.

În cadrul acestui eveniment, membrii fondatori ai Clinicii au subliniat importanţa existenţei într-un oraş vestic european, a unor instituţii medicale dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, în care activează doctori a căror performanţă se ridică la cele mai înalte standarde internaţionale.

Momentul de celebrare i-a reunit atât pe medicii fondatori, membrii familiei, precum şi pe toţi cei care au fost alături familiei Bratu în realizarea unei Clinici care face performanţă recunoscută astăzi şi peste hotare. Se poate face performanţă şi în România – susţine profesorul Emanuel Bratu, cel care a reuşit în zeci de ani să menţină o echipă formată din medicii pregătiţi chiar de tatăl său – dr. Dorin Bratu, fost profesor universitar, nume cu rezonanţă în peisajul medical timişorean. Astăzi, fiul acestuia, Emanuel Bratu, duce tradiţia mai departe, punând Clinica Bratu pe harta internaţională a medicinei dentare de performanţă.

Anual, în cadrul clinicii se investesc sute de mii de euro în aparatură performantă, care, pentru siguranţa pacienţilor este dublată cu aparate de rezervă, în cazul în care vreunul aflat în dotare, sau în lucru, are vreo problemă tehnică. Astfel, este pusă pe primul loc siguranţa şi confortul pacientului. Pe lângă toată această tehnologie, medicii fondatori au făcut cea mai strictă selecţie de doctori pe care i-au adus mai apoi în Clinica de pe str. Memorandului nr. 16.

Medicii care formează astăzi echipa Dental Experts: asist.univ.Dr.Karancsi Olimpiu, dr. Sergiu Antonie, dr. Ioan Borşanu, conf.univ.Dr.Mihali Sorin, dr. Mihart Alexandra, dr. Andriţoi Emanuel, dr. Negru Daniel, au fost trimişi în numeroase trainiguri, precum şi la Congrese Internaţionale, pentru a deprinde cele mai avansate cunoştinţe în domeniu. Astfel că pe mâna medicilor din cadrul Clinicii ajung astăzi cele mai dificile cazuri.

O Clinică a recordurilor – cel mai mare număr de implanturi dentare inserate într-o clinică din Vestul ţării, primii specialişti din România care au utilizat chirurgia cu ultrasunete, în urmă cu 14 ani

Premierele realizate de medicii din această clinică sunt unele remarcabile. Între acestea se numără realizarea primei coroane metalo-ceramice, în Timişoara, după 1989, primele implanturi subperiostale, începând cu cu anul 1964 şi primele implanturi intraoosoase, din anul 1974.

Pentru a sublinia performanţa şi manualitatea, o caracteristică extrem de importantă a medicinei dentare, în cadrul evenimentului de vineri, a fost expusă o galerie cu zece caricaturi ale medicilor din clinică, portrete realizate de maestrul Ştefan Popa Popa’s, singurul om care a fost cu patru secunde mai rapid decât calculatorul. Totodată, cunoscutul caricaturist le-a făcut o surpriză ivitaţilor, realizând în cadrul evenimentului caricaturi, timp de cinci ore, fără nicio pauză.

Pe parcursul evenimentului, invitaţii au avut parte şi de alte momente artistice precum muzică clasică interpretată de cvartetul format din muzicieni ai Filarmonicii Banatul, precum şi momente de divertisment realizate de magicianul care a participat la emisiunea “Românii au talent” – Lorenzo Cristian Stancu.

Momentul aniversar înseamnă o retrospectivă a ultimilor ani, dar şi un moment semnificativ în ceea ce priveşte planurile de viitor.

În ceea ce priveşte viitorul clinicii, medicii intenţionează să o extindă şi să mai construiască o aripă. În ceea ce priveşte publicul larg, Clinica duce o campanie de informare pentru a aduce la cunoştinţa populaţiei care sunt efectele nocive ale netratării problemelor dentare.

Related posts

Consolidarea fermelor de familie, primul obiectiv pentru 2021-2024 al Ministerului Agriculturii: 1 miliard de euro pentru investiții în sector vegetal și zootehnic

Ion Surdu

Restart Energy ridică un parc solar de 30 de milioane de dolari

Nora Dumitrescu

Întâlnire de lucru a conducerii CCIR cu preşedinţii Camerelor de Comerţ din 13 judeţe

Stefana Muresan

Patru asocieri își dispută primul bazin acoperit de înot al Zalăului

Nora Dumitrescu

Plan de angajare pentru românii întorși în țară din diaspora propus de ARCA

Traian Dan

Dumitru Blaga: “Din mobilă putem câștiga 6.000 euro/mc”

Nora Dumitrescu

Dorel Goia, ales președinte al Consiliului de Administratie al TeraPlast

redactia

Nymphaea Oradea redeschis din 3 iulie

Traian Dan

PACTUL PENTRU MUNCĂ – Consens general pentru evitarea crizei grave de forță de muncă

Ligia Voro

Subcontractorii A3, “salvatorii” tronsonului Iernut – Chețani

Nora Dumitrescu

Din decembrie, Vodafone va avea un nou director financiar – Marius Corcoman

Ligia Voro

Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni premiată cu aur de Monde Selection

Nicolae Pop

16 proiecte promovate de ANAR la Ministerul Fondurilor Europene

redactia

Adelina Chișu: “La Ghepard Communication nu facem tranziţii, ci mai degrabă învăţăm constant să experimentăm Echilibrul între clasic şi modern”

Nicolae Pop

România, a doua țară din UE cu cea mai mare pondere de studente la IT și Comunicații

Papuc Irina

Palatul Ullmann și Casa Venețiană din Oradea, reabilitate cu peste 3,5 mil. lei

Stefana Muresan

Tramvaiul românesc: Astra Vagoane ar putea livra 62 de garnituri Imperio şi Autentic în Cluj-Napoca, Arad, Oradea şi Galaţi

redactia

Autorităţile române au trimis CE, spre aprobare, proiecte de 629 milioane euro în decembrie 2018

redactia

Tabla navală produsă de combinatul de la Galaţi, folosită în şantierul Vard din Tulcea pentru construcţia unei nave de explorare polară cu propulsie hibridă

redactia

Compania Creative Concept din Mureș, afaceri de peste 400.000 de euro din obiecte de mobilier

Stefana Muresan

Deloitte: Locuințele noi s-au scumpit în majoritatea statelor europene în 2019

Traian Dan

Dr. Laura Bota: „M-am visat doctoriţă de când mă jucam cu păpuşile!”

Transilvania Business

Chinezii, contactați să trimită materiale sanitare în Bistrița

Nora Dumitrescu

ELBI Electric & Lighting – 38 milioane euro, cifra de afaceri la 9 luni

Ionut Oprea

Leave a Comment