Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 1.500 de noi locuri de muncă, generate de inaugurarea a 11 noi hoteluri afiliate marilor lanţuri internaţionale

Un număr de 11 noi hoteluri afiliate marilor lanţuri internaţionale vor fi inaugurate în România, în următorii doi, ceea ce va genera crearea a peste 1.500 de noi locuri de muncă, susţin specialiştii Hospitality Management Academy, potrivit Agerpres.

În acelaşi timp, aceştia sunt de părere că deschiderile anunţate vor pune presiune şi mai mare pe forţă de muncă în turism şi vor accentua nevoia de personal calificat.

Potrivit estimărilor, din totalul celor 11 inaugurări, şapte vor fi în Bucureşti, iar patru în provincie. Astfel, în Capitală, deschiderile anunţate sunt: Hotelul Courtyard by Marriott pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu (cu o capacitate de 259 de camere), Hotelul Moxy tot din portofoliul Mariott (120 de camere), Hotelul Indigo, parte din brandul Intercontinental (100 de camere), Grand Hotel du Boulevard (50 de camere), Ibis Operei (160 de camere) şi Aviators Park (259 de camere).

De asemenea, în Braşov va fi inaugurat un hotel Radisson Blu de cinci stele cu 105 camere şi Hotel Mercure – cu 120 de camere. La Oradea îşi va deschide porţile Hotel Nymphaea Resort – cu 200 de camere, în timp ce pentru 2020 este programată deschiderea ISHO Radisson Blu – cu 160 de camere, la Timişoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CCIR, misiune economică în una dintre cele mai bogate țări

Articolul următor

Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share