Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

*Microsoft România este cel mai apreciat angajator din România, urmat de Oracle și Zitec
*Angajații români au evaluat și au acordat note mediului de lucru, managementului, ofertelor salariale și preocupării pentru evoluția angajaților
*Față de 2017, Microsoft România urcă o poziție și ajunge pe primul loc în clasament; Oracle coboară pe locul doi, iar Zitec cunoaște o ascensiune remarcabilă ajungând pe locul trei în topul angajatorilor, poziție ocupată anul trecut de IBM România.

Industria IT&C este fruntașă în rândul angajatorilor de top. Microsoft România, Oracle România și Zitec ocupă primele trei poziții fiind printre cele mai apreciate companii de către angajați. Față de 2017, Microsoft România urcă o poziție și ajunge pe primul loc în clasament; Oracle coboară pe locul doi, iar Zitec cunoaște o ascensiune remarcabilă ajungând pe locul trei în topul angajatorilor, poziție ocupată anul trecut de IBM România. Topul a fost determinat pe baza evaluărilor exprimate de utilizatorii platformei Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România.

Mediul de lucru, ofertele salariale, calitatea și amploarea proiectelor, colegialitatea, programul de lucru, sediul, managementul – sunt doar câteva dintre criteriile analizate de angajații români pentru a determina topul angajatorilor din 2018.

Evaluările au fost colectate pe parcursul anului 2018 de la cei peste 350.000 de candidați care vizitează, lunar, Undelucram.ro – platformă dedicată tuturor angajaților din România.

Toate evaluările angajaților sunt complet anonime, pot fi lăsate la un interval de minimum șase luni și pot viza doar companiile la care au lucrat sau la care au fost în proces de recrutare. Orice companie din România se poate înscrie în competiția pentru angajatorul anului prin creare unui cont de companie pe Undelucram.ro, astfel încât actualii sau foștii angajați să poată evalua mediul de lucru din organizație.

Topul celor mai buni angajatori este un clasament făcut public anual de cea mai mare comunitate online a angajaților din România.

“Oricine ascultă discursul angajatorilor din România sau al reprezentanților de HR a sesizat, în ultimul an, că acesta s-a schimbat. Noile valuri de angajați se raportează diferit la job-urile pe care le au și schimbă percepția chiar și în rândul generațiilor trecute. Din acest motiv, credem noi, în 2018 angajatorii au fost mai preocupați de modul și constanța cu care comunică cu piața muncii. Ne confruntăm cu o criză a forței de muncă, în multe industrii, și angajatorii concluzionează că factorul diferențiator nu mai poate fi salariul, ci cultura organizațională. Iar comunicarea culturii organizaționale nu poate fi făcută doar de companie, ci de cei care o trăiesc, adică angajații. Prin urmare, topul de anul acesta este vocea angajaților din companiile care se aud cel mai puternic în piață.” – a precizat Costin Tudor, fondatorul platformei Undelucram.ro.

Topul angajatorilor (2018) la nivel național, indiferent de domeniul de activitate

Microsoft Romania – IT&C
Oracle Romania – IT&C
Zitec – IT&C
METRO SYSTEMS Romania – IT&C
IBM Romania – IT&C
Nobel – IT&C
ING Romania – Bănci/Instituții financiare
HP Inc. – BPO&Servicii
Endava – IT&C
Orange Romania – Telecomunicații

Topul angajatorilor (2018) la nivel național, pe domenii de activitate

Bănci/Instituții financiare

ING Romania
Raiffeisen Bank
Banca Transilvania
BCR – Banca Comercială Română
BRD – Groupe Societe Generale
BPO&Servicii

HP Inc.
Hewlett Packard Enterprise
Genpact Romania
Accenture Romania
Stefanini Romania
Retail

Kaufland Romania
Lidl Romania
Carrefour Romania
Auchan Romania
Mega Image
Consultanță

EY Romania
KPMG Romania
Deloitte Romania
PwC Romania
EOS KSI Romania
IT&C

Microsoft Romania
Oracle Romania
Zitec
METRO SYSTEMS Romania
IBM Romania
Producție

Continental Automotive Group Romania
Emerson Romania
Honeywell Romania
Autoliv Romania
OMV Petrom

Metodologia “Top Angajatori 2018”

Clasamentul “Topul celor mai buni angajatori în anul 2018” este un clasament făcut public anual de cea mai mare comunitate online a angajaților din România.

Topul a fost alcătuit pe baza unui indice obținut din media notelor acordate angajatorilor de către utilizatori (angajați sau foști angajați) și numărul de evaluări. Peste 85.000 de evaluări ale companiilor din România au fost publicate până în prezent pe Undelucram.ro.

Clasamentul ia în calcul exclusiv notele și părerile exprimate de utilizatorii înregistrați ai platformei Undelucram.ro pâna la data de 26 noiembrie 2018.

Despre Undelucram.ro

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaților din România, cu peste 350.000 de potențiali angajați pe platformă și peste 200.000 de contribuții lăsate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviurile de angajare sau ofertele salariale. Platforma pune la dispoziția angajaților și Salariometru – instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu și resurse pentru dezvoltarea carierei precum modele de CV, topul angajatorilor și articole despre industrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 1.500 de noi locuri de muncă, generate de inaugurarea a 11 noi hoteluri afiliate marilor lanţuri internaţionale

Articolul următor

Proiect de peste 80 mil. euro, depus spre finanţare europeană, pentru „autostrada” Dunării

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share