Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ARL Cluj a finalizat varianta de ocolire a municipiului Carei. Investiție totală de peste 70 mil. lei

Varianta de ocolire a municipiului Carei a fost dată în folosință.

Lucrările la centura municipiului Carei au fost începute cu în vara anului 2012. Valoarea totală a lucrărilor, conform CNADR, era de 72.976.189,00 lei, din care 62.029.761,00 lei reprezintă contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene prin Fondul European de Dezvoltare Regională (85% din valoarea totală eligibilă). Iniţial, termenul de finalizare prevăzut era 15 martie 2014. Termenul a fost decalat întrucât spaniolii de la Grupo Empresarial Magenta care au câștigat inițial licitația au renunțat la contract, potrivit satumarenews.ro.

În luna decembrie a anului trecut, CNAIR a scos la licitație lucrările de finalizare a variantei de ocolire a municipiului Carei. Valoarea estimată a lucrărilor era de 14,805 milioane lei, fără TVA.

Câștigătoarea licitației a fost desemnată Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SA, deținută de concernul austriac Strabag. Valoarea de adjudecare a lucrărilor de finalizare a centurii Careiului a fost de 11,59 milioane lei, fără TVA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un oraș în oraș: Proiect pe 237 de hectare, care va avea 15-20.000 de locuințe, la Cluj Napoca

Articolul următor

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share