București Lideri si afaceri Ultimele stiri

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru Proprietate Intelectuală din România într-un cadru festiv, la Gala Premiilor The Times/Legal Innovations în România, din 18 decembrie 2018.
Acest premiu vine ca o încununare a expertizei relevante dovedite de-a lungul experienței de peste 12 ani acumulate în domeniul proprietății intelectuale, de către Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații încă din 2006, anul de pornire al societății, bazele fiind puse de către Dna avocat Elena Grecu, specializată în domeniul Proprietății Intelectuale și Dreptul Afacerilor.

Pe parcursul celor 12 ani de activitate în avocatura de business, societeatea de avocați a ajuns să fie formată din 17 specialiști în dreptul afacerilor, cei mai mulți dintre ei fiind specializați și în domeniul proprietății intelectuale. În anul 2013, s-a alaturat echipei dna avocat Raluca Comănescu, care a devenit și Partener în cadrul societății.

Grecu și Asociații se diferențiază prin ariile sale de expertiză de nișă, asigurând clienților săi consultanță și reprezentare în domeniul proprietății intelectuale, dreptului publicității, dreptului consumatorului, protecției datelor cu caracter personal și nu numai.

Într-un mediu de business provocator, precum cel din ultimii 12 ani, societatea a reușit să crească prin perfecționarea continuă a echipei, punând pe primul plan pregătirea avocaților și măiestria serviciilor oferite clienților și partenerilor.

Avocații societății Grecu și Asociații susțin și reprezintă clienții în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și mărci și a Oficiului European EUIPO, dar și în fața altor autorități sau instituții, cum ar fi: Consiliului Român de Publicitate, Consiliul Național al Audiovizualului, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului sau Ministerul Finanțelor Publice.

În scopul susținerii ramurilor de drept în care activează societatea, doamna Avocat Elena Grecu a publicat mai multe cărți de specialitate printre care putem enumera: „Mărcile comunitare, Ghid practic de înregistrare a mărcilor în Uniunea Europeană”, „Ghidul contractelor pentru antreprenori”, iar în anul 2017 a publicat cartea „Cum să comunici în mod legal sau Dreptul publicității” în care sunt abordate subiecte precum etica în publicitate, publicitatea superlativă și comparativă, folosirea copiilor în publicitatea destinată acestora, dreptul la propria imagine, regulile privind ambalarea și etichetarea produselor.

Dupa primirea distinsului premiu, dna avocat Elena Grecu și dna avocat Raluca Comănescu au mulțumit colegilor, dar și clienților societății, fără de care nu puteau să ajungă la acest rezultat deosebit.

Grecu și Asociații se diferențiază prin ariile sale de expertiză de nișă, asigurând clienților săi consultanță și reprezentare în domeniul proprietății intelectuale, dreptului publicității, dreptului consumatorului, protecției datelor cu caracter personal și nu numai, devenind astfel o extensie a departamentelor juridice și de dezvolatare pentru fiecare client în parte, mai ales datorită faptului că Fiecare proiect este tratat individual de către echipe formate din mai mulți avocați și specialiști care colaborează în scopul de a oferi cele mai bune soluții.

Related posts

Portfolio Farm Furculești, primul eveniment în câmp din 2020 pentru Corteva Agriscience

redactia

Fermierii campioni la porumb din județele Gorj, Vâlcea, Mehedinți și Hunedoara

redactia

AROBS Transilvania Software achiziționează două firme din Vestul Europei, evaluate la 1,3 milioane Euro

Stefana Muresan

Peste 100 de tone de aur vor fi exploatate în Hunedoara

redactia

Mirela Pop, noul Director General Teraplast

Stefana Muresan

Val de angajări la Hanna Instruments. Fabrică în Sălaj, centru de cercetare la Cluj

Nora Dumitrescu

InterContinental Bucureşti are un nou Director General

Stefana Muresan

Principalele investiții anunțate pentru 2019. De la fabrica de aliaje pentru avioane Airbus și Boeing la realizarea unei unități pentru producerea de componente pentru sistemul de suspensii auto

redactia

Soluţie verde pentru filtrele de particule

redactia

Sibiu, primul oraș NATO: workshop pentru administrația locală

Papuc Irina

Bosch pune piatra de temelie pentru un nou Centru de Inginerie în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Trăiește bucuria de a surprinde la AFI Ploiești

Ionut Oprea

Fonduri europene pentru situl Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Stefana Muresan

Joint Venture-ul OSRAM Continental își începe activitatea

Stefana Muresan

Continental Anvelope achiziționează fosta platformă industrială UMT din Timișoara

Stefana Muresan

Fermierii campioni la porumb din Moldova

redactia

Ursula von der Leyen anunță limitarea exporturilor UE de măști și echipamente medicale: „Trebuie să rămână în interiorul UE. Acum e Italia, dar și alte state vor avea nevoie”

Papuc Irina

Prima conferinţă regională de HR sub umbrela HR WORLD – The Future of Talent, desfășurată la Cluj Napoca, un real succes

Stefana Muresan

Piața imobiliară mondială de clădiri comerciale se menține pe creștere

Traian Dan

Astra Trans Carpatic introduce trenuri cumpărate de la danezi pe ruta Oradea – Arad

redactia

Un celebru arhitect din Cluj va superviza concursul pentru urbanismul Sibiului

Nora Dumitrescu

Peste 20 mil. euro, pentru florile de 8 Martie. Cei mai mari jucători din piața de flori

Stefana Muresan

Guvernul a aprobat înfiinţarea Casei Române de Comerţ Agroalimentar, care va achiziţiona şi distribui produse agricole la nivel naţional

redactia

Spitalul Clinic Județean Mureș, coordonator regional în programul național de screening al tuberculozei

Stefana Muresan

Leave a Comment