București Lideri si afaceri Ultimele stiri

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru Proprietate Intelectuală din România într-un cadru festiv, la Gala Premiilor The Times/Legal Innovations în România, din 18 decembrie 2018.
Acest premiu vine ca o încununare a expertizei relevante dovedite de-a lungul experienței de peste 12 ani acumulate în domeniul proprietății intelectuale, de către Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații încă din 2006, anul de pornire al societății, bazele fiind puse de către Dna avocat Elena Grecu, specializată în domeniul Proprietății Intelectuale și Dreptul Afacerilor.

Pe parcursul celor 12 ani de activitate în avocatura de business, societeatea de avocați a ajuns să fie formată din 17 specialiști în dreptul afacerilor, cei mai mulți dintre ei fiind specializați și în domeniul proprietății intelectuale. În anul 2013, s-a alaturat echipei dna avocat Raluca Comănescu, care a devenit și Partener în cadrul societății.

Grecu și Asociații se diferențiază prin ariile sale de expertiză de nișă, asigurând clienților săi consultanță și reprezentare în domeniul proprietății intelectuale, dreptului publicității, dreptului consumatorului, protecției datelor cu caracter personal și nu numai.

Într-un mediu de business provocator, precum cel din ultimii 12 ani, societatea a reușit să crească prin perfecționarea continuă a echipei, punând pe primul plan pregătirea avocaților și măiestria serviciilor oferite clienților și partenerilor.

Avocații societății Grecu și Asociații susțin și reprezintă clienții în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și mărci și a Oficiului European EUIPO, dar și în fața altor autorități sau instituții, cum ar fi: Consiliului Român de Publicitate, Consiliul Național al Audiovizualului, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului sau Ministerul Finanțelor Publice.

În scopul susținerii ramurilor de drept în care activează societatea, doamna Avocat Elena Grecu a publicat mai multe cărți de specialitate printre care putem enumera: „Mărcile comunitare, Ghid practic de înregistrare a mărcilor în Uniunea Europeană”, „Ghidul contractelor pentru antreprenori”, iar în anul 2017 a publicat cartea „Cum să comunici în mod legal sau Dreptul publicității” în care sunt abordate subiecte precum etica în publicitate, publicitatea superlativă și comparativă, folosirea copiilor în publicitatea destinată acestora, dreptul la propria imagine, regulile privind ambalarea și etichetarea produselor.

Dupa primirea distinsului premiu, dna avocat Elena Grecu și dna avocat Raluca Comănescu au mulțumit colegilor, dar și clienților societății, fără de care nu puteau să ajungă la acest rezultat deosebit.

Grecu și Asociații se diferențiază prin ariile sale de expertiză de nișă, asigurând clienților săi consultanță și reprezentare în domeniul proprietății intelectuale, dreptului publicității, dreptului consumatorului, protecției datelor cu caracter personal și nu numai, devenind astfel o extensie a departamentelor juridice și de dezvolatare pentru fiecare client în parte, mai ales datorită faptului că Fiecare proiect este tratat individual de către echipe formate din mai mulți avocați și specialiști care colaborează în scopul de a oferi cele mai bune soluții.

Related posts

Curieratul pe bicicletă prinde viteză în Transilvania

Nora Dumitrescu

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Ligia Voro

Cel mai nou tramvai românesc, produs de Astra Vagoane Călători, testat pe liniile din Timişoara

Stefana Muresan

Insolvență cu necunoscute pentru Cesiro SA Sighişoara

Ligia Voro

Fab Lab Iasi: Raport privind spatiile de Coworking din Europa Centrala si de Est

Stefana Muresan

Șapte start-up-uri tech primesc o finanțare inițială de 350.000 de euro

Ligia Voro

Casa Rusu va avea două showroom-uri în Maramureș

Nora Dumitrescu

Camelia Cavadia și Elizabeth Sagan, primele nume anunțate la TEDxZorilorWomen2019

Ligia Voro

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Ligia Voro

Leasingul auto al Băncii Transilvania, mutat în Moldova

Nora Dumitrescu

Servicii IoT personalizate pentru Transilvania: Navigator Cloud

Transilvania Business

„Lada de zestre”. O antreprenoare din Brașov dezvoltă o afacere cu un atelier de broderie

Ion Surdu

Griffes | Open space – a thing of the past?

Ionut Oprea

ADR Nord-Vest: Finanțare pentru 200 contracte în valoare de 2 miliarde de lei

Stefana Muresan

Adunările acționarilor Transgaz, fără cvorum

Ligia Voro

Coralia a împlinit 20 de ani!

Stefana Muresan

Unitatea de afaceri Appleton din Cluj, transferată în parcul logistic Urbano

Nora Dumitrescu

Singura companie românească ce participă la cel mai mare târg de horticultură din lume este din Brașov

Papuc Irina

De’Longhi caută să facă încă 100 de angajări în Cluj

Stefana Muresan

Timişul, Aradul și Bihorul, în fruntea producției de grâu din România

redactia

Noul Catalog Artmark Historical Estate – clădiri-emblemă din centrele marilor orașe, scoase la vânzare

Nicolae Pop

Studiu Siemens: 532 milioane de euro, valoarea potenţială a beneficiilor generate de tehnologii inteligente în Alba lulia

Stefana Muresan

NTT DATA, investiții de peste 100.000 de euro în noul sediu din Sibiu

Stefana Muresan

UBB, la cel mai mare târg educațional din Sud-Estul Europei

Stefana Muresan

Leave a Comment