Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru Proprietate Intelectuală din România într-un cadru festiv, la Gala Premiilor The Times/Legal Innovations în România, din 18 decembrie 2018.
Acest premiu vine ca o încununare a expertizei relevante dovedite de-a lungul experienței de peste 12 ani acumulate în domeniul proprietății intelectuale, de către Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații încă din 2006, anul de pornire al societății, bazele fiind puse de către Dna avocat Elena Grecu, specializată în domeniul Proprietății Intelectuale și Dreptul Afacerilor.

Pe parcursul celor 12 ani de activitate în avocatura de business, societeatea de avocați a ajuns să fie formată din 17 specialiști în dreptul afacerilor, cei mai mulți dintre ei fiind specializați și în domeniul proprietății intelectuale. În anul 2013, s-a alaturat echipei dna avocat Raluca Comănescu, care a devenit și Partener în cadrul societății.

Grecu și Asociații se diferențiază prin ariile sale de expertiză de nișă, asigurând clienților săi consultanță și reprezentare în domeniul proprietății intelectuale, dreptului publicității, dreptului consumatorului, protecției datelor cu caracter personal și nu numai.

Într-un mediu de business provocator, precum cel din ultimii 12 ani, societatea a reușit să crească prin perfecționarea continuă a echipei, punând pe primul plan pregătirea avocaților și măiestria serviciilor oferite clienților și partenerilor.

Avocații societății Grecu și Asociații susțin și reprezintă clienții în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și mărci și a Oficiului European EUIPO, dar și în fața altor autorități sau instituții, cum ar fi: Consiliului Român de Publicitate, Consiliul Național al Audiovizualului, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului sau Ministerul Finanțelor Publice.

În scopul susținerii ramurilor de drept în care activează societatea, doamna Avocat Elena Grecu a publicat mai multe cărți de specialitate printre care putem enumera: „Mărcile comunitare, Ghid practic de înregistrare a mărcilor în Uniunea Europeană”, „Ghidul contractelor pentru antreprenori”, iar în anul 2017 a publicat cartea „Cum să comunici în mod legal sau Dreptul publicității” în care sunt abordate subiecte precum etica în publicitate, publicitatea superlativă și comparativă, folosirea copiilor în publicitatea destinată acestora, dreptul la propria imagine, regulile privind ambalarea și etichetarea produselor.

Dupa primirea distinsului premiu, dna avocat Elena Grecu și dna avocat Raluca Comănescu au mulțumit colegilor, dar și clienților societății, fără de care nu puteau să ajungă la acest rezultat deosebit.

Grecu și Asociații se diferențiază prin ariile sale de expertiză de nișă, asigurând clienților săi consultanță și reprezentare în domeniul proprietății intelectuale, dreptului publicității, dreptului consumatorului, protecției datelor cu caracter personal și nu numai, devenind astfel o extensie a departamentelor juridice și de dezvolatare pentru fiecare client în parte, mai ales datorită faptului că Fiecare proiect este tratat individual de către echipe formate din mai mulți avocați și specialiști care colaborează în scopul de a oferi cele mai bune soluții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ARL Cluj a finalizat varianta de ocolire a municipiului Carei. Investiție totală de peste 70 mil. lei

Articolul următor

Asocierea firmelor orădene Costa Voc şi Trebor Drum Construct a câștigat contractul pentru amenajarea Parcului Industrial din Tileagd

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share