București Investitii Real Estate Slider Ultimele stiri

CTP: Personalizarea este cheia dezvoltării unui parc industrial de succes

CTP, cel mai puternic dezvoltator de parcuri logistice din România, și-a construit portofoliul impresionant în jurul ideii că nevoile chiriașilor trebuie asigurate prin servicii complexe, personalizate. În prezent, dezvoltatorul construiește într-un ritm accelerat, impulsionat de numărul crescut de cereri venite din partea clienților săi care se extind în diferite parcuri din București și din țară.

Potrivit reprezentanților CTP, cele mai importante criterii pe care le iau în considerare clienții în alegerea unui parc industrial și logistic sunt: accesul la o infrastructură rutieră și feroviară de calitate (proximitate față de coridoarele de transport paneuropean); specificațiile tehnice ale clădirilor; flexibilitatea spațiilor; includerea unei varietăți cât mai mari de servicii destinate angajaților companiilor chiriașe; eficiența platformelor digitale utilizate de dezvoltatori.

Planul de investiții pe termen lung al CTP prevede transformarea celor mai mari parcuri din portofoliul său în microuniversuri capabile să ofere o gamă foarte largă de facilități și servicii. CTP Bucharest West, care va ajunge la o suprafață de 400.000 m² la începutul anului viitor, este cel mai bun exemplu în acest sens. Aici, clienții vor avea la dispoziție, începând cu a doua jumătate a anului viitor, o cantină unde pot servi masa zilnic până la 3.000 de persoane, un cabinet medical și unități de cazare pentru angajați, supermarket, benzinărie, spălătorie și multe altele.

În materie de clădiri, CTP poate răspunde celor mai complexe cerințe de pe piață. În oferta dezvoltatorului există cinci tipuri de depozite, începând cu CTBox, o unitate flexibilă, un concept 3 în 1 care include spațiu de prezentare, de depozitare și de birou în 500 m², până la CTFit, depozite „built-to-suit” sofisticate, croite după nevoile clientului și destinate în special companiilor de producție. Pentru depozitele care au specificații tehnice deosebite, echipa CTP lucrează îndeaproape cu clienții săi încă din etapa de planificare și design. Cerințele speciale pot însemna laboratoare sofisticate pentru producție Hi-Tech, clădiri cu un grad masiv de încărcare a podelei, sau asigurarea unui flux foarte mare de curent electric.

CTP implementează permanent noile tehnologii disponibile în domeniu, clădirile sale fiind construite după cele mai înalte standarde actuale. Astfel, eficiența energetică este sporită de sistemele de izolație performante, de grosimea pereților și a tavanelor, de sistemul de încălzire/răcire inteligent, care păstrează temperatura optimă pe tot parcursul anului, precum și de sistemul de iluminare asigurat prin tehnologia LED și Smart LED și prin trapele luminatoare din tavane, care contribuie cu lumină naturală. Depozitele sunt construite exclusiv cu materiale achiziționate de la furnizori certificați ISO, iar înălțimea standard de 12 m asigură un volum de depozitare eficientă.

De asemenea, CTP colaborează constant cu autoritățile în vederea îmbunătățirii infrastructurii din zonele în care se află clădirile, luând simultan măsuri pentru fluidizarea traficului în interiorul parcurilor.
„Platforma digitală dedicată clienților CTP, reprezintă un alt atu, extrem de important când vine vorba de calitatea serviciilor noastre. Posibilitatea de a răspunde imediat nevoilor chiriașilor și de a aduna simultan date care ne ajută să ne îmbunătățim serviciile este un factor cheie în procesul de expansiune a companiei noastre”, explică Iulia Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

Related posts

Hunedoara: Omul de afaceri Mihai Miron (Ropharma), investiții într-o fabrică de lapte cu proprietăți terapeutice

Stefana Muresan

UTCN – 3220 de locuri la buget și 1787 de locuri cu taxă

Stefana Muresan

Working from home rankings before Covid. Now what?

Ionut Oprea

Brandul de ciocolată belgiană Leonidas se extinde în franciză în Braşov, Oradea şi Sibiu

redactia

Comunitatea bihoreană și-a desemnat laureații

Traian Dan

Au început înscrierile la concursul NTT DATA Open Innovation. Temele principale: orașe inteligente, asistență medicală digitală & tehnologie exponențială

Papuc Irina

Atenție, ardeleni! Parcarea în Iulius Mall Cluj, taxată din 17 februarie

Nora Dumitrescu

Asigurarea cu medicamente în România: există sau nu motiv de panică și de ce au dispărut 2.000 de preparate ieftine

Papuc Irina

Brokerii clujeni vor să crească lichiditatea acțiunilor MedLife

Nora Dumitrescu

Orașele din Transilvania, în topul comenzilor de Black Friday

Nora Dumitrescu

Floreștiul și-a primenit căile de acces către Cluj-Napoca

Nora Dumitrescu

Portland Trust și Ares Management LP au vândut complexul de birouri Oregon Park către Lion’s Head Investments

Stefana Muresan

Analiza DTZ: retail in Bucuresti

Ionut Oprea

Lotul patru al Autostrăzii Lugoj- Deva va putea fi dat în circulaţie în octombrie, dau asigurări antreprenorii spanioli

Stefana Muresan

There is One for all

Ionut Oprea

Noi soluţii Smart City la Alba Iulia: Senzori ultrasonici de parcare şi de alertă, pe stâlpi de iluminat

Stefana Muresan

Povestea Bers Nova – bere artizanală pe muzică rock

Traian Dan

Platforma de food delivery hipMenu devine foodpanda

Ligia Voro

Agenţia Klain lansează o serie de pachete speciale pentru IMM-uri prin LeasingWEB

A. I.

Chatbotul Victor va oferi suport clienților pentru amânarea ratelor bancare

Traian Dan

Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, cetățean de onoare al Sibiului. A donat peste 4 milioane de euro Universității „Lucian Blaga”

redactia

Neon Lighting, înlocuită de Avril pe “strada Clujului”

Nora Dumitrescu

Wizz Air comandă încă 10 aeronave Airbus A321ceo, care vor fi livrate în 2018 şi 2019

Stefana Muresan

Peste 9 hectare la dispoziția companiilor în Parcul Industrial Tileagd din Bihor

Traian Dan

Leave a Comment