București Investitii Real Estate Slider Ultimele stiri

CTP: Personalizarea este cheia dezvoltării unui parc industrial de succes

CTP, cel mai puternic dezvoltator de parcuri logistice din România, și-a construit portofoliul impresionant în jurul ideii că nevoile chiriașilor trebuie asigurate prin servicii complexe, personalizate. În prezent, dezvoltatorul construiește într-un ritm accelerat, impulsionat de numărul crescut de cereri venite din partea clienților săi care se extind în diferite parcuri din București și din țară.

Potrivit reprezentanților CTP, cele mai importante criterii pe care le iau în considerare clienții în alegerea unui parc industrial și logistic sunt: accesul la o infrastructură rutieră și feroviară de calitate (proximitate față de coridoarele de transport paneuropean); specificațiile tehnice ale clădirilor; flexibilitatea spațiilor; includerea unei varietăți cât mai mari de servicii destinate angajaților companiilor chiriașe; eficiența platformelor digitale utilizate de dezvoltatori.

Planul de investiții pe termen lung al CTP prevede transformarea celor mai mari parcuri din portofoliul său în microuniversuri capabile să ofere o gamă foarte largă de facilități și servicii. CTP Bucharest West, care va ajunge la o suprafață de 400.000 m² la începutul anului viitor, este cel mai bun exemplu în acest sens. Aici, clienții vor avea la dispoziție, începând cu a doua jumătate a anului viitor, o cantină unde pot servi masa zilnic până la 3.000 de persoane, un cabinet medical și unități de cazare pentru angajați, supermarket, benzinărie, spălătorie și multe altele.

În materie de clădiri, CTP poate răspunde celor mai complexe cerințe de pe piață. În oferta dezvoltatorului există cinci tipuri de depozite, începând cu CTBox, o unitate flexibilă, un concept 3 în 1 care include spațiu de prezentare, de depozitare și de birou în 500 m², până la CTFit, depozite „built-to-suit” sofisticate, croite după nevoile clientului și destinate în special companiilor de producție. Pentru depozitele care au specificații tehnice deosebite, echipa CTP lucrează îndeaproape cu clienții săi încă din etapa de planificare și design. Cerințele speciale pot însemna laboratoare sofisticate pentru producție Hi-Tech, clădiri cu un grad masiv de încărcare a podelei, sau asigurarea unui flux foarte mare de curent electric.

CTP implementează permanent noile tehnologii disponibile în domeniu, clădirile sale fiind construite după cele mai înalte standarde actuale. Astfel, eficiența energetică este sporită de sistemele de izolație performante, de grosimea pereților și a tavanelor, de sistemul de încălzire/răcire inteligent, care păstrează temperatura optimă pe tot parcursul anului, precum și de sistemul de iluminare asigurat prin tehnologia LED și Smart LED și prin trapele luminatoare din tavane, care contribuie cu lumină naturală. Depozitele sunt construite exclusiv cu materiale achiziționate de la furnizori certificați ISO, iar înălțimea standard de 12 m asigură un volum de depozitare eficientă.

De asemenea, CTP colaborează constant cu autoritățile în vederea îmbunătățirii infrastructurii din zonele în care se află clădirile, luând simultan măsuri pentru fluidizarea traficului în interiorul parcurilor.
„Platforma digitală dedicată clienților CTP, reprezintă un alt atu, extrem de important când vine vorba de calitatea serviciilor noastre. Posibilitatea de a răspunde imediat nevoilor chiriașilor și de a aduna simultan date care ne ajută să ne îmbunătățim serviciile este un factor cheie în procesul de expansiune a companiei noastre”, explică Iulia Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

Related posts

Centrul de Oncologie OncoHelp aniversează 10 ani de activitate

Ligia Voro

Premieră în cadrul UBB: Înscriere la admitere cu numere de ordine eliberate, monitorizate și programate online

Stefana Muresan

Doi studenți au creat o hartă a producătorilor locali: Vom rula astfel banii în țară

Papuc Irina

Trei locații pentru primul aquapark al Clujului

Nora Dumitrescu

Investiţie de 50 milioane de euro într-un nou terminal la Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timişoara

redactia

Kaufland România anunță majorarea venitului minim brut și caută 1.000 de angajați noi

Papuc Irina

Recunoașterea europeană a internaționalizării la UVT

Papuc Irina

Salamul de Sibiu, mai scump cu 10%, deși prețul materiei prime de bază a crescut mai mult

Papuc Irina

Sibiul, viitoarea Regiune Gastronomică Europeană, va beneficia de o finanţare europeană de 160.000 de euro

redactia

Lungimea autostrăzilor a crescut cu 5,2%, respectiv cu 43 km în anul 2019

Traian Dan

Fab Lab Iasi: Raport privind spatiile de Coworking din Europa Centrala si de Est

Stefana Muresan

SmartDreamers, investiție de 1,2 milioane de euro, în urma unei noi runde de finanțare

redactia

Coaliția pentru Dezvoltarea României, îngrijorată de noua Lege a dialogului social

Ligia Voro

MIPIM 2020 transforms

Ionut Oprea

Clusterul Mobilier Transilvania pregătește scaunul inteligent

Nora Dumitrescu

Investiția UBM Feed Romania din Sânpaul, apreciată de fermieri

Stefana Muresan

Peste 13 milioane de lei pentru investiții în creșe și grădinițe noi în șase comune din Brașov, Sibiu și Mureș

Papuc Irina

Primarul Clujului: centura metropolitană, gata în 2023

Nora Dumitrescu

170 km de drumuri ce duc spre 40 de obiective turistice din vestul țării vor intra în reabilitare

redactia

Building Permit obtained for the UP-SITE BUCHAREST project

Papuc Irina

Sibiu, Alba Iulia și Reșița, gata să intre în Alianța Vestului

redactia

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, apel pentru dezvoltarea învățământului dual

redactia

Australienii de la ADX Energy au încasat 1,5 milioane dolari de la Reabold Resources pentru proiectul din Parța, județul Timiș

redactia

Rețeaua REGINA MARIA, achiziție finalizată la Baia Mare

Ligia Voro

Leave a Comment