București Investitii Real Estate Slider Ultimele stiri

CTP: Personalizarea este cheia dezvoltării unui parc industrial de succes

CTP, cel mai puternic dezvoltator de parcuri logistice din România, și-a construit portofoliul impresionant în jurul ideii că nevoile chiriașilor trebuie asigurate prin servicii complexe, personalizate. În prezent, dezvoltatorul construiește într-un ritm accelerat, impulsionat de numărul crescut de cereri venite din partea clienților săi care se extind în diferite parcuri din București și din țară.

Potrivit reprezentanților CTP, cele mai importante criterii pe care le iau în considerare clienții în alegerea unui parc industrial și logistic sunt: accesul la o infrastructură rutieră și feroviară de calitate (proximitate față de coridoarele de transport paneuropean); specificațiile tehnice ale clădirilor; flexibilitatea spațiilor; includerea unei varietăți cât mai mari de servicii destinate angajaților companiilor chiriașe; eficiența platformelor digitale utilizate de dezvoltatori.

Planul de investiții pe termen lung al CTP prevede transformarea celor mai mari parcuri din portofoliul său în microuniversuri capabile să ofere o gamă foarte largă de facilități și servicii. CTP Bucharest West, care va ajunge la o suprafață de 400.000 m² la începutul anului viitor, este cel mai bun exemplu în acest sens. Aici, clienții vor avea la dispoziție, începând cu a doua jumătate a anului viitor, o cantină unde pot servi masa zilnic până la 3.000 de persoane, un cabinet medical și unități de cazare pentru angajați, supermarket, benzinărie, spălătorie și multe altele.

În materie de clădiri, CTP poate răspunde celor mai complexe cerințe de pe piață. În oferta dezvoltatorului există cinci tipuri de depozite, începând cu CTBox, o unitate flexibilă, un concept 3 în 1 care include spațiu de prezentare, de depozitare și de birou în 500 m², până la CTFit, depozite „built-to-suit” sofisticate, croite după nevoile clientului și destinate în special companiilor de producție. Pentru depozitele care au specificații tehnice deosebite, echipa CTP lucrează îndeaproape cu clienții săi încă din etapa de planificare și design. Cerințele speciale pot însemna laboratoare sofisticate pentru producție Hi-Tech, clădiri cu un grad masiv de încărcare a podelei, sau asigurarea unui flux foarte mare de curent electric.

CTP implementează permanent noile tehnologii disponibile în domeniu, clădirile sale fiind construite după cele mai înalte standarde actuale. Astfel, eficiența energetică este sporită de sistemele de izolație performante, de grosimea pereților și a tavanelor, de sistemul de încălzire/răcire inteligent, care păstrează temperatura optimă pe tot parcursul anului, precum și de sistemul de iluminare asigurat prin tehnologia LED și Smart LED și prin trapele luminatoare din tavane, care contribuie cu lumină naturală. Depozitele sunt construite exclusiv cu materiale achiziționate de la furnizori certificați ISO, iar înălțimea standard de 12 m asigură un volum de depozitare eficientă.

De asemenea, CTP colaborează constant cu autoritățile în vederea îmbunătățirii infrastructurii din zonele în care se află clădirile, luând simultan măsuri pentru fluidizarea traficului în interiorul parcurilor.
„Platforma digitală dedicată clienților CTP, reprezintă un alt atu, extrem de important când vine vorba de calitatea serviciilor noastre. Posibilitatea de a răspunde imediat nevoilor chiriașilor și de a aduna simultan date care ne ajută să ne îmbunătățim serviciile este un factor cheie în procesul de expansiune a companiei noastre”, explică Iulia Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

Related posts

Weinfest 2019 la Mediaș: povești și degustări de vin din cramele românești și Republica Moldova

Nicolae Pop

Managerii Silcotub din Zalău, convocați de Tenaris în Italia

Nora Dumitrescu

Casa George Pop de Băsești va reintra în circuitul turistic

Nora Dumitrescu

Asociația Moldova VREA Autostradă – scrisoare deschisă transmisă oficialilor europeni

Ligia Voro

Christian Rodseth, noul preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente

Stefana Muresan

Medicover Romania are un nou director national de vanzari

redactia

Complexurile de sport din micile orașele ale Transilvaniei, finanțate de stat

Nora Dumitrescu

Medicover Romania o numeste pe Simona Nodea in functia de director de marketing

redactia

Județul Maramureș va avea strategie energetică pe 10 ani

Nora Dumitrescu

PMG Sinter, investiție de 10 milioane de euro în Brașov

Stefana Muresan

Centrul Fan Courier de 7 milioane €, pus în practică de noul șef

Nora Dumitrescu

Încep lucrările de reparații pe sectorul de beton al Autostrăzii Soarelui 

Ligia Voro

Cartierele Borhanci și Sopor, legate la centura metropolitană

Nora Dumitrescu

George Copos investește încă șase milioane de euro în Poiana Brașov

Stefana Muresan

Corina Cretu: Simplificarea regulilor referitoare la obtinerea de fonduri europene, o prioritate

Stefana Muresan

Trei antreprenori din Brașov au investit 80.000 de euro într-un centru de escaladă lângă București

Papuc Irina

Toate proiectele Aradului depuse în POR sunt finanțate

redactia

Elvețienii de la Sika cumpără Arcon Membrane

redactia

CBRE, Industrial Destinations: topul regiunilor cu spatii industriale in constructie

Ion Surdu

Una dintre cele mai bune şcoli de afaceri din Europa se află în Sighetu Marmației

redactia

Familia Buzoianu ridică o clădire office de 14 milioane de euro

Nora Dumitrescu

5 oferte depuse pentru metrou și tren metropolitan la Cluj-Napoca

Ligia Voro

5G Online Challenge – concurs de proiecte dedicat antreprenorilor inovativi

Traian Dan

Diferit SRL construiește un pod în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment