Investitii Lideri si afaceri Ultimele stiri

Jean Valvis, proprietarul Aqua Carpatica şi Sâmbureşti, ar putea deschide un spital privat: ”Nu poţi sta bogat şi fericit, iar oamenii de lângă tine să fie săraci, nefericiţi şi bolnavi”

Jean Valvis, antreprenorul care deţine pe piaţa locală Aqua Carpatica şi vinurile Sâmbureşti, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live de vineri, că ar vrea să deschidă o unitate în domeniul medical.

 

„Pe lângă educaţie, este o altă nevoie aici în societate. Vreau să fac o unitate în domeniul medical, în domeniul bolilor, un spital”, spune Valvis.

Acesta susţine că este sănătatea şi educaţia sunt domenii în care trebuie investit pentru ca România să nu îşi piardă doctorii, IT-iştii şi alţi oameni calificaţi.

„E clar că trebuie să îi întorci ceva societăţii, nu poţi sta bogat şi fericit, iar oamenii de lângă tine să fie săraci, nefericiţi şi bolnavi. Asta nu are sens în nicio religie , în niciun context, nicăieri. De aceea trebuie făcut ceva şi la nivel privat (n.red: în domeniul sănătăţii)”, adaugă Valvis, pentru sursa citată.

Antreprenorul a mai construit pe piaţa locală brandul de apă minerală Dorna şi brandul de lactate La Dorna.

Related posts

Fonduri europene de până la 80.000 de euro pentru inovare în domeniul acvaculturii

Stefana Muresan

Ecodestinaţia Pădurea Craiului, promovată la târgurile de turism din Amsterdam şi Oslo

redactia

Preh, peste 1.000 de angajați la Ghimbav și continuă angajările

Stefana Muresan

Leave a Comment