Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj Napoca: Un nou pod va trece peste Someș

Mai multe poduri din Cluj Napoca vor fi reabilitate anul acesta, anunță viceprimarul Dan Stefan Tarcea. Mai mult, viceprimarul a declarat că va fi construit și un nou pod peste Someș, în zona Oașului-Răsăritului.

“Suntem în faza de studiu de fezabilitate la podul Oașului – Răsăritului. Am avut o discuție cu proiectanții: au propus o variantă de pod cu două benzi, însă am solicitat să ne înainteze o variantă și cu patru benzi.

Acest pod va ține cont și de proiectul cu malurile Someșului, va fi un proiect integrat. Sper ca până la sfârșitul lunii martie să fie gata acest studiu de fezabilitate, să îl putem vota în consiliul local. Acest pod va aduce o descongestionare a traficului în zona Gării și din cartierul Iris”, a declarat Tarcea, citat de Ziua de Cluj. 

Podul Garibaldi intră în reabilitare anul acesta, iar lucrările se vor efectua sub trafic. Procedura de licitație va fi lansată până la finalul lunii.

Podul de pe strada Locomotivei (Gară – Autogară) va fi modernizat și el: trotuarele pietonale vor fi extinse și vor fi montate panouri fonoabsorbante.

Podul Fabricii, care se află deja în construcție încă din toamna anului trecut, are termen de finalizare luna noiembrie 2019.

 

Sursa foto: youtube.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Viena: ”Ecou internațional” pentru Grupul Grampet, deținut de omul de afaceri Gruia Stoica

Articolul următor

Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, cetățean de onoare al Sibiului. A donat peste 4 milioane de euro Universității „Lucian Blaga”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share