Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Veniturile Sunimprof Rottaprint în 2018 se apropie de 100 milioane de lei

Sunimprof Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de circa 98,8 milioane de lei, în creștere cu 9 procente față de anul precedent. Pentru anul 2019, reprezentanții companiei estimează același ritm de creștere a afacerilor și investiții de peste un milion și jumătate de euro în infrastructură și tehnologie.

 

Principalele investiții realizate de companie în 2018 au constat în achiziția și implementarea unui nou sistem ERP personalizat pentru domeniul tipografic, sistem în care Sunimprof Rottaprint operează în prezent, și care permite o mai bună organizare a fluxului de producție, contribuind la creșterea calității serviciilor oferite de companie. De altfel, Sunimprof Rottaprint continuă planul major de investiții dezvoltat începând cu 2013, când compania și-a propus să investească circa 18 milioane de euro în tehnologie și software până în 2021.

Potrivit datelor companiei, numărul total de clienți Sunimprof Rottaprint a crescut în 2018 cu aproximativ 6% față de anul precedent. Ponderea cliențlor străini a ajuns în 2018 la circa un sfert din totalul portofoliului, compania exportând anul trecut în țări precum Belgia, Franța, Germania, Israel, Italia, Moldova, Olanda, Polonia, Statele Unite, Ungaria sau Elveția.

“În 2019, principalul obiectiv de business este legat de păstrarea și fidelizarea clienților existenți în portofoliul Sunimprof Rottaprint. Pentru noi, clienții sunt parteneri de afaceri și grija noastră primordială este să le furnizăm întotdeauna soluții personalizate potrivite nevoilor acestora. Achiziția de noi clienți nu este un obiectiv principal, însă pentru anul în curs estimăm o creștere de 4-5% a portofoliului de clienți”, a declarat Cristi Nechita-Rotta, director general Sunimprof Rottaprint.

Anul trecut, cele mai solicitate produse din oferta Sunimprof Rottaprint au fost etichetele autoadezive, înregistrând pondere de peste 55%, fiind urmate de produsele din folie, precum ambalajele flexibile, etichetele wrap around și shrink sleeve, care ocupă un loc important în portofoliul companiei.

 

Sunimprof Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România. Cu o experiență de 28 ani, compania cu sediul în Apahida, jud. Cluj, deține în prezent 4 centre logistice în România: Timișoara, Brașov, Ilfov, Pașcani și 2 centre logistice în Ungaria și Germania, în care lucrează peste 250 de angajați. În 2018, Sunimprof Rottaprint a livrat produse în 11 țări din Europa, Asia și Statele Unite ale Americii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cine sunt anonimii care au pus Oradea pe harta proiectelor europene

Articolul următor

O firmă din Satu Mare produce 700 de tone de paste pe an. Novita Impex, o afacere pornită în bucătăria unui apartament

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share