Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiţie de 70 mil. lei pentru modernizarea a 35 km de drumuri judeţene în Sibiu

Consiliul Judeţean Sibiu a demarat un proiect de 70 mil. lei (aproximativ 15 mil. euro) pentru modernizarea drumului DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-SlimnicÎn acest sens, a fost demarată procedura de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii ’’Reabilitare şi modernizare DJ 107 B Păuca-Slimnic’’.

’’Modernizarea acestui drum judeţean se realizează cu ajutorul fondurilor guvernamentale obţinute de Consiliu Judeţean Sibiu prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Întrucât lungimea drumului care urmează să fie modernizat este una considerabilă, iar conform contractului de finanţare termenul de finalizare a lucrărilor este anul 2020, conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a apelat la soluţia împărţirii drumului pe trei tronsoane, astfel încât execuţia lucrărilor să se realizeze mai rapid.  Termenul limită de depunere a ofertelor în SEAP este 8 aprilie 2019’’, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Savantul din Aiud, Sergiu Pașca, finanțare de 2,5 mil. dolari de la Zuckerberg

Articolul următor

Salina Turda, Parcul Naţional Retezat, Castrul Roman Porolissum şi Valea Maramureşului, apreciate de Ghidul de Călătorie Michelin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share