Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința Linked Culture 2019 – Management și Marketing cultural

PRbeta organizează pe 21 și 22 martie, între orele 09 – 17, Conferința Linked Culture 2019, dedicată întregului arsenal de practici culturale, unde Managementul, Marketingul și Arta, în toate formele sale, se îmbină armonios. Evenimentul va avea loc la Timișoara, în 21-22 martie 2019, la INCUBOXX.

 

Linked Culture este singura conferință de management și marketing cultural, care se adresează atât sectorului public, cât și celui privat din România.

O parte dintre invitații din acest an sunt: Erwin Kessler – directorul Muzeului de Artă Recentă, Ana Nicolau – directorul editurii Nemira, Marius Chivu – redactor-editor al revistelor Dilema veche şi Iocan, George Pleșu – directorul galeriei de artă contemporană Borderline Art Space din Iași, Laura Coroianu – director Awake Festival, Guido Janssens – Managing Partner Emagic și Luiza Vasiliu – scriitoare și coordonatoare a publicației culturale Scena9, alături de mulți alți operatori culturali din Timișoara.

La ediția aceasta, organizatorii și-au propus să aducă în discuție importanța extinderii domeniului culturii prin profesionalizarea managementului cultural și a înțelegerii strategiei vaste de marketing, abordând exemple din întreg sectorul cultural și artistic, cu ajutorul profesioniștilor invitați care activează în această arie.

Mai multe informații despre conferință, ateliere și speakerii invitați se găsesc pe www.prbeta.ro/linkedculture.

Biletele pentru ambele zile ale conferinței sunt în valoare de 189 de lei, iar pentru fiecare zi în parte: 139 de lei pentru prima zi, respectiv 69 de lei pentru cea de-a doua zi. Ele pot fi achiziționate în format electronic de pe: www.prbeta.ro/linkedculture.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Președinția României în domeniul digital obține consensul privind Centrele de securitate cibernetică

Articolul următor

Cum convingem publicul să folosească transportul în comun?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share