Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai modern liceu tehnologic din țară, la Sebeș. Investiție de aproape 6 mil. euro, fonduri europene

O investiție de aproape 6 milioane de euro va face, în cel mult doi ani, din Liceul Tehnologic din Sebeş cea mai modernă unitate de acest fel din ţară.

Unitatea de învăţământ pregăteşte forţa de muncă pentru acest pol economic important al judeţului, şi chiar al ţării, potrivit oficialilor locali.

”Din păcate, baza materială pe care o folosesc astăzi cadrele didactice și elevii de la Liceul Tehnologic nu se află în situația de a corespunde cerințelor unui învățământ modern. Municipiul Sebeș a depus un proiect de finanțare, din fonduri nerambursabile europene, din fericire, proiectul a fost evaluat și selectat, și, de curând, proiectul se află în faza de contractare. Este vorba de o finanțare neramburabilă de aproximativ 5.800.000 de euro, o finanțare foarte generoasă, care va permite realizarea unei construcții noi, moderne, performante, practic va fi cel mai modern liceu din județul Alba și din întreaga Românie”, a explicat pentru Rdio Cluj, Emil Benga, de la compartimentul Proiecte din cadrul Primăriei Sebeș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ocean Fish procesează 12 tone de pește pe zi cu ajutorul soluției de la Senior Software

Articolul următor

Investiții de peste 2 mil. euro, fonduri europene, pentru cel mai nou loc de selfie al Clujului. Turnul Pompierilor, monument istoric din secolul XV

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share