IT&C Ultimele stiri

Ocean Fish procesează 12 tone de pește pe zi cu ajutorul soluției de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producători de produse din pește din țară, procesează peste 12 tone pe zi cu ajutorul soluției pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evoluția continuă a companiei susținută de pachetul unic de sisteme software ales în ultimii 8 ani au dus la vânzări de peste 20 de tone pe zi.

Ocean Fish procesează peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producător de produse din pește din țară a implementat sistemul WMS pentru a gestiona celedouă depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleți și cele două spații clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleți.

Principala provocare cu care se confrunta echipa Ocean Fish înainte de implementare era identificarea locației produselor în depozit, deși acestea apăreau fizic pe stoc. Acum, cu sistemul WMS, angajații pot afla rapid și cu exactitate unde se află produsele, iar pregătirea și expedierea comenzilor se face într-un timp mult mai scurt. Astfel, Ocean Fish reușește să onoreze 100% din comenzi, iar managerii companiei au o imagine mult mai clară a stocurilor.

“Odată cu implementarea sistemului WMS, angajaților noștri le este destul de ușor să pregătească comenzile. Aceștia știu de la bun început la ce rând, nivel sau etaj să se ducă pentru a pregăti coletele. Astfel, reușim să onorăm în totalitate comenzile pentru care aveam stoc în depozit și să avem o acuratețe cât mai mare a stocurilor” – a declarat Marius Trifu, CEO Ocean Fish.

Un alt beneficiu obținut în urma implementării soluției WMS a fost simplificarea fluxului de activități din depozit.  Noii angajați sunt acum mult mai ușor de instruit, iar eroarea umană a fost eliminată aproape în totalitate. De asemenea, managerii Ocean Fish au o viziune globală asupra întregii activități a angajaților și pot lua cu ușurință decizii în privința acestora.

Sistemul pentru managementul depozitului face parte dintr-un pachet de soluții software în care a investit compania Ocean Fish de-a lungul timpului. Din 2011, producătorul de produse din pește continuă să aleagă sistemele Senior Software, implementând un sistem de tip ERP pentru managementul resurselor, o soluție de Business Intelligence pentru analiză și raportare și o aplicație pentru gestionarea vânzătorilor din teren. Mai mult, activitatea din depozite este susținută și de echipamentele Zebra, achiziționate prin divizia hardware a Senior Software, itDepot.

“Colaborarea cu echipa tehnică Senior Software a fost foarte ok. Au fost prompți și ne-au rezolvat rapid problemele și solicitările pe partea de fluxuri de lucru. O companie precum Ocean Fish nu poate fi gestionată fără un sistem WMS, astfel că pe viitor vom continua să investim în soluții software. Personal, consider că toate afacerile complexe trebuie să țină pasul cu evoluția tehnologiei” a concluzionat CEO-ul Ocean Fish.

 

Cu o cifră de afaceri de peste 30 milioane de euro, Ocean Fish este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse din pește din România. Compania a fost înființată în 1998, are capital integral românesc și vinde peste 20 de tone pe zi de produse și derivate din pește.

Fondată în 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Compania a realizat peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft alături de platforme testate la nivel internațional precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

Senior Software a pornit business-ul cu o singură divizie iar, în prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din aproximativ 150 de angajați, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din România.

Related posts

Peste 6.500 de participanți la „școala” națională online, organizată de JA

Traian Dan

Preh, peste 1.000 de angajați la Ghimbav și continuă angajările

Stefana Muresan

Lacul Ursu din Sovata, redeschis pentru îmbăiere

Stefana Muresan

Conferință internațională la USAMV Cluj-Napoca

Ligia Voro

Fabrica Sortilemn își suspendă activitatea temporar

Nora Dumitrescu

O fabrică a grupului TeraPlast, inaugurată în spațiul virtual

Nora Dumitrescu

Producătorii de mobilă, reuniți în Clusterul Mobilier Transilvan, ”atacă” piața statelor din afara UE

Stefana Muresan

Noi destinații de vacanță de la Aeroportul Internațional Sibiu, începând cu 2020

Papuc Irina

Ministrul sălăjean al transporturilor se implică în interconectarea Aeroportului Cluj

Nora Dumitrescu

VGP: Publishes First Quarter 2020 Trading Update

Papuc Irina

Tarom, din nou pe Aeroportul Arad după 15 ani

redactia

Savantul din Aiud, Sergiu Pașca, finanțare de 2,5 mil. dolari de la Zuckerberg

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] The Palace of Culture – A masterpiece of the Transylvanian Secession style. Over 100 years of art and culture

Transilvania Business

Bistriţa-Năsăud, primul județ la atras bani europeni pentru asfaltarea drumurilor forestiere

Stefana Muresan

Electrolux, cu fabrică în Satu Mare, este pe val: Acțiunile cresc fără precedent, iar profitul a depășit toate estimările

redactia

UMF Tîrgu Mureș, rol important în formarea specialiștilor

Stefana Muresan

Germanii de la Bosch caută peste 300 de oameni pentru fabrica din Jucu

Stefana Muresan

3 milioane de pasageri pe Aeroportul din Cluj

Nora Dumitrescu

Angajații Ford de la uzina din Craiova, în șomaj tehnic – lider sindical

Ion Surdu

Peste 2 milioane de euro fonduri Regio pentru spitalul din Blaj

Ligia Voro

România are un nou produs protejat la nivel european: Telemea de Sibiu

Papuc Irina

Parking de 19 milioane de lei, la Cluj-Napoca

redactia

Autoliv atrage tot mai mulţi ingineri în Tech Center-ul său de la Braşov

redactia

Schimbări în aționariatul Luxten, proprietarul AEM Timișoara

Stefana Muresan

Leave a Comment