Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ocean Fish procesează 12 tone de pește pe zi cu ajutorul soluției de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producători de produse din pește din țară, procesează peste 12 tone pe zi cu ajutorul soluției pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evoluția continuă a companiei susținută de pachetul unic de sisteme software ales în ultimii 8 ani au dus la vânzări de peste 20 de tone pe zi.

Ocean Fish procesează peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producător de produse din pește din țară a implementat sistemul WMS pentru a gestiona celedouă depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleți și cele două spații clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleți.

Principala provocare cu care se confrunta echipa Ocean Fish înainte de implementare era identificarea locației produselor în depozit, deși acestea apăreau fizic pe stoc. Acum, cu sistemul WMS, angajații pot afla rapid și cu exactitate unde se află produsele, iar pregătirea și expedierea comenzilor se face într-un timp mult mai scurt. Astfel, Ocean Fish reușește să onoreze 100% din comenzi, iar managerii companiei au o imagine mult mai clară a stocurilor.

“Odată cu implementarea sistemului WMS, angajaților noștri le este destul de ușor să pregătească comenzile. Aceștia știu de la bun început la ce rând, nivel sau etaj să se ducă pentru a pregăti coletele. Astfel, reușim să onorăm în totalitate comenzile pentru care aveam stoc în depozit și să avem o acuratețe cât mai mare a stocurilor” – a declarat Marius Trifu, CEO Ocean Fish.

Un alt beneficiu obținut în urma implementării soluției WMS a fost simplificarea fluxului de activități din depozit.  Noii angajați sunt acum mult mai ușor de instruit, iar eroarea umană a fost eliminată aproape în totalitate. De asemenea, managerii Ocean Fish au o viziune globală asupra întregii activități a angajaților și pot lua cu ușurință decizii în privința acestora.

Sistemul pentru managementul depozitului face parte dintr-un pachet de soluții software în care a investit compania Ocean Fish de-a lungul timpului. Din 2011, producătorul de produse din pește continuă să aleagă sistemele Senior Software, implementând un sistem de tip ERP pentru managementul resurselor, o soluție de Business Intelligence pentru analiză și raportare și o aplicație pentru gestionarea vânzătorilor din teren. Mai mult, activitatea din depozite este susținută și de echipamentele Zebra, achiziționate prin divizia hardware a Senior Software, itDepot.

“Colaborarea cu echipa tehnică Senior Software a fost foarte ok. Au fost prompți și ne-au rezolvat rapid problemele și solicitările pe partea de fluxuri de lucru. O companie precum Ocean Fish nu poate fi gestionată fără un sistem WMS, astfel că pe viitor vom continua să investim în soluții software. Personal, consider că toate afacerile complexe trebuie să țină pasul cu evoluția tehnologiei” a concluzionat CEO-ul Ocean Fish.

 

Cu o cifră de afaceri de peste 30 milioane de euro, Ocean Fish este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse din pește din România. Compania a fost înființată în 1998, are capital integral românesc și vinde peste 20 de tone pe zi de produse și derivate din pește.

Fondată în 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Compania a realizat peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft alături de platforme testate la nivel internațional precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

Senior Software a pornit business-ul cu o singură divizie iar, în prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din aproximativ 150 de angajați, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Continental România, parteneriat pentru orașe inteligente și comunități susținute

Articolul următor

Cel mai modern liceu tehnologic din țară, la Sebeș. Investiție de aproape 6 mil. euro, fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share