Cluj IT&C Slider Ultimele stiri

Clujenii de la Life is Hard câștigă trofeul “Soluția anului 2019” în cadrul European IT & Software Excellence Awards – Londra

Compania clujeană LIFE IS HARD, calificată pentru al șaselea an consecutiv în finala European IT & Software Excellence Awards, a câștigat trofeul “Soluția anului 2019” la categoria Public Sector or Utilities cu soluția CITY HEALTH. Life is Hard a fost singura companie care a reprezentat România în finala desfășurată în acest an la Londra, la categoria menționată.

Platforma City Health face parte din suita de soluții smart city care permite implicarea directă a cetățenilor alături de administrațiile locale, pentru a rezolva în timp rapid mai multe categorii de probleme care pot afecta viața de zi cu zi a locuitorilor unui oraș. Aplicația este utilizată deja în șase orașe din România: Cluj-Napoca, Alba Iulia, Petroșani, Slobozia, Călărași și Zalău.

În ceea ce privește utilizatorii, aplicația a fost adoptată, în mai puțin de un an de la lansare, de peste 5200 de cetățeni activi, care au transmis peste 11.300 de notificări către administrațiile locale. Dintre cazurile semnalate de aceștia se remarcă în mod constant urmatoarele categorii: iluminat public, deșeuri, câini vagabonzi, semafoare defecte, marcaje rutiere precum și probleme legate de lucrările de reabilitare aflate în desfășurare în sectorul public.

Ne extindem constant expertiza și, spre deosebire de primele cinci ediții, când aplicațiile cu care am participat în cadrul competițiilor European IT & Software Excellence Awards erau destinate pieței de business, anul acesta Life is Hard a concurat cu o soluție destinată sectorului public. Standardul platformei a fost apreciat și nominalizat printre cele mai bune. Această reusită o datorăm și administrațiilor locale unde am implementat soluția, dar și utilizatorilor activi CityHealth.  – Erik Barna, CEO LIFE IS HARD

Pentru a crește calitatea vieții în orașele din România, Life is Hard a lansat, în 2019, programul Update Romania (www.cityapps.ro) – un demers de susținere a digitalizării comunităților locale prin care compania oferă gratuit, timp de doi ani, suita sa de aplicații CityApps tuturor orașelor sub 100 de mii de locuitori.

Life is Hard este o prezență constantă în finala European IT & Software Excellence Awards. Începând cu 2014 a câstigat soluția anului în 2015 la categoria CONNECTED/MOBILITY APPLICATION SOLUTION OF THE YEAR – cu aplicatia 24Routier.ro și în 2018 la categoria CLOUD – BIG DATA, IOT OR ANALYTICS SOLUTION OF THE YEAR cu aplicația 24broker.ro

Despre European IT&Software Excellence Awards 

Inovația și impactul sunt cele două atribute principale pe care le premiază European IT&Software Excellence Awards (http://www.iteawards.com/), una dintre cele mai prestigioase competiții pan-europene ale industriei, la care LIFE IS HARD a participat pentru prima dată în 2014 – participare care i-a adus si prima nominalizare în finală.

Despre LIFE IS HARD S.A. 

Compania a fost fondată în 2004 și face parte din Grupul de firme APS, condus de antreprenorul clujean Cătălin Chiș.

LIFE IS HARD este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori Bucuresti – piața AeRo, și are expertiză avansată în dezvoltarea de proiecte de digitalizare: soluții B2B și aplicații pentru proiecte Smart City.

Compania este dezvoltatorul 24broker – principala platformă utilizată de brokerii de asigurări din România, cu un volum de peste 450 milioane euro prime brute subscrise în 2017 și 25.000 de utilizatori în fiecare zi.

Performanțele LIFE IS HARD au determinat prezenţa succesivă a companiei în topurile Deloitte CE Technology Fast 50 şi în Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East si Africa) și au adus constant comunității de business din România recunoașteri ale performanțelor în domeniul IT&C, prin nominalizări și premii obținute de LIH la competiții internaționale de top.

 

Foto: facebook/Life is Hard

Related posts

Topul ”orașelor inteligente”: Alba Iulia conduce cu 59 de proiecte, urmat de Sibiu cu 8, Cluj Napoca cu 7 și București cu 6 proiecte

Stefana Muresan

Investiții de peste 90 de milioane de euro în distribuția de gaze naturale și electricitate

Ligia Voro

Agraria 2018 isi deschide portile, din nou, in Parcul Industrial Tetarom III din Jucu

Stefana Muresan

Cine sunt antreprenorii puternici care au cumpărat terenuri în cele mai râvnite județe. Preț record de 16.625 euro/hectar

redactia

Carmangeria Pasini – atelier de cârnați și salamuri crud-uscate după rețete italiene

Stefana Muresan

Start-up orădean în domeniul IT, finanţat cu 7 milioane de dolari de Google

Traian Dan

Start-Up Nation: Concurenţă de 3,3 pe un loc pentru finanţările nerambursabile de la stat

redactia

Clujul a cumpărat 24 de tramvaie Siemens de la Astra Arad

Nora Dumitrescu

Care sunt firmele ofertante pentru tronsoanele 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova – Pitești

Ligia Voro

Startup-urile sunt invitate sa-si expuna proiectele la Techsylvania 2017

Tirdea Ionut

Oradea va avea două centre de colectare selectivă a deșeurilor

Traian Dan

Unul dintre cei mai mari producători agricoli a mai cumpărat 420 ha în Timiș de la o companie australiană

Stefana Muresan

Noul mall al Zalăului revine la viață

Nora Dumitrescu

Piața de spații industriale din România ar putea simți efecte semnificative în urma unui Brexit dur

Papuc Irina

Brașov: Vor fi puse în circulație primele zece autobuze turcești dintr-un lot total de 105

redactia

Grupul ROCKWOOL construiește o fabrică de vată minerală bazaltică în Ploiești West Park

Ionut Oprea

Austriecii de la Austrotherm – a treia fabrică de polistiren din România, la Arad

Stefana Muresan

Cum poți câștiga 4.000 lei / lună din închirierea mașinii personale

Nora Dumitrescu

Germanii de la Bosch caută peste 300 de oameni pentru fabrica din Jucu

Stefana Muresan

România cumpără 20 de noi trenuri electrice, investiție de 120 milioane euro din fonduri europene

redactia

GEZE a echipat Shopping City Timișoara cu un sistem de ușă revoluționar

Ligia Voro

Primul magazin de tip mall din Brașov se închide de astăzi. Angajații își vor primi salariile

Papuc Irina

Fomco Group, un business care se clădește constant. De 15 ani.

Stefana Muresan

Fabrica Electrolux din Satu-Mare, premieră mondială: primul aragaz cu funcție de gătit la abur

Stefana Muresan

Leave a Comment