Cluj IT&C Slider Ultimele stiri

Clujenii de la Life is Hard câștigă trofeul “Soluția anului 2019” în cadrul European IT & Software Excellence Awards – Londra

Compania clujeană LIFE IS HARD, calificată pentru al șaselea an consecutiv în finala European IT & Software Excellence Awards, a câștigat trofeul “Soluția anului 2019” la categoria Public Sector or Utilities cu soluția CITY HEALTH. Life is Hard a fost singura companie care a reprezentat România în finala desfășurată în acest an la Londra, la categoria menționată.

Platforma City Health face parte din suita de soluții smart city care permite implicarea directă a cetățenilor alături de administrațiile locale, pentru a rezolva în timp rapid mai multe categorii de probleme care pot afecta viața de zi cu zi a locuitorilor unui oraș. Aplicația este utilizată deja în șase orașe din România: Cluj-Napoca, Alba Iulia, Petroșani, Slobozia, Călărași și Zalău.

În ceea ce privește utilizatorii, aplicația a fost adoptată, în mai puțin de un an de la lansare, de peste 5200 de cetățeni activi, care au transmis peste 11.300 de notificări către administrațiile locale. Dintre cazurile semnalate de aceștia se remarcă în mod constant urmatoarele categorii: iluminat public, deșeuri, câini vagabonzi, semafoare defecte, marcaje rutiere precum și probleme legate de lucrările de reabilitare aflate în desfășurare în sectorul public.

Ne extindem constant expertiza și, spre deosebire de primele cinci ediții, când aplicațiile cu care am participat în cadrul competițiilor European IT & Software Excellence Awards erau destinate pieței de business, anul acesta Life is Hard a concurat cu o soluție destinată sectorului public. Standardul platformei a fost apreciat și nominalizat printre cele mai bune. Această reusită o datorăm și administrațiilor locale unde am implementat soluția, dar și utilizatorilor activi CityHealth.  – Erik Barna, CEO LIFE IS HARD

Pentru a crește calitatea vieții în orașele din România, Life is Hard a lansat, în 2019, programul Update Romania (www.cityapps.ro) – un demers de susținere a digitalizării comunităților locale prin care compania oferă gratuit, timp de doi ani, suita sa de aplicații CityApps tuturor orașelor sub 100 de mii de locuitori.

Life is Hard este o prezență constantă în finala European IT & Software Excellence Awards. Începând cu 2014 a câstigat soluția anului în 2015 la categoria CONNECTED/MOBILITY APPLICATION SOLUTION OF THE YEAR – cu aplicatia 24Routier.ro și în 2018 la categoria CLOUD – BIG DATA, IOT OR ANALYTICS SOLUTION OF THE YEAR cu aplicația 24broker.ro

Despre European IT&Software Excellence Awards 

Inovația și impactul sunt cele două atribute principale pe care le premiază European IT&Software Excellence Awards (http://www.iteawards.com/), una dintre cele mai prestigioase competiții pan-europene ale industriei, la care LIFE IS HARD a participat pentru prima dată în 2014 – participare care i-a adus si prima nominalizare în finală.

Despre LIFE IS HARD S.A. 

Compania a fost fondată în 2004 și face parte din Grupul de firme APS, condus de antreprenorul clujean Cătălin Chiș.

LIFE IS HARD este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori Bucuresti – piața AeRo, și are expertiză avansată în dezvoltarea de proiecte de digitalizare: soluții B2B și aplicații pentru proiecte Smart City.

Compania este dezvoltatorul 24broker – principala platformă utilizată de brokerii de asigurări din România, cu un volum de peste 450 milioane euro prime brute subscrise în 2017 și 25.000 de utilizatori în fiecare zi.

Performanțele LIFE IS HARD au determinat prezenţa succesivă a companiei în topurile Deloitte CE Technology Fast 50 şi în Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East si Africa) și au adus constant comunității de business din România recunoașteri ale performanțelor în domeniul IT&C, prin nominalizări și premii obținute de LIH la competiții internaționale de top.

 

Foto: facebook/Life is Hard

Related posts

Preotul cofetar din Cluj face praline din ciocolată cu foiţă de aur sub formă de inimioare şi diamante

redactia

Harta afacerilor cu profit din România

Stefana Muresan

ELITE ÎN BUSINESS: Top 20 companii românești din Județul Bistrița-Năsăud

Nora Dumitrescu

IRUM Reghin devine actor global

Stefana Muresan

Choose your horizon | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

Fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor în județul Sibiu: creștere de 1,7 milioane de lei a cifrei de afaceri în 2019

Ion Surdu

Organizatorii de evenimente, librăriile și editurile primesc bani de la Guvern

Traian Dan

BCR a lansat un nou modul cu sfaturi practice pentru antreprenori

Traian Dan

IKEA își închide de astăzi magazinele fizice și trece pe online

Papuc Irina

Companiile brașovene au depus peste 2.000 de cereri în jumătate de lună pentru a solicita plata pentru șomaj tehnic

Ion Surdu

Cine va construi tronsonul de autostradă Târgu-Mureș – Ungheni. Disputa Strabag – Itinera Spa, la a șaptea instanță

Ligia Voro

Ryanair revine cu patru zboruri internaționale de pe Aeroportul Oradea

Traian Dan

Înregistrare prin sistem video în SPV și plata cu cardul pentru 30 de taxe

Traian Dan

Noul val în automotive

Ligia Voro

Noul Duster, cel mai vândut SUV din Romania, a atins borna de 500 000 de unități produse la Mioveni

Nicolae Pop

[Enjoy Transylvania!] Arad, orașul palatelor în stil vienez

Transilvania Business

Cum intră banii UE în cea mai micuță comună a Regiunii Nord-Vest

Stefana Muresan

Salariul minim brut pe economie va crește cu 3%, până la 2.300 de lei/lună

Traian Dan

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, 5 milioane euro din fonduri europene

redactia

Industria dezvoltatorilor de jocuri video din România anunță angajări și continuă să crească

Ion Surdu

Un buget de peste 1,8 miliarde de lei pe anul 2020 pentru municipiul Oradea

Traian Dan

Tenaris își racolează viitorii profesioniști în industrie

Nora Dumitrescu

Ofertele pentru elaborarea studiilor pentru patru drumuri expres, depuse

Ligia Voro

Optimism and unseen views | Bucharest – the skyline transformation 2025

Ionut Oprea

Leave a Comment