Antreprenori IT&C Mureș Ultimele stiri

Soft folosit de bancherii de pe Wall Street cu profit de peste 700.000 de Euro, dezvoltat de doi târgumureșeni

Doi români din Târgu Mureș au dezvoltat un soft pe care doar bancherii de pe Wall Street l-au folosit până acum, cu profit de peste 700.000 de Euro.

 

Într-o lume în care suntem bombardați de informație și mult zgomot, oare cum putem să filtram informația corectă?

Informația corectă determină succesul sau eșecul. Dacă mai adăugăm și faptul că totul se întâmplă cu viteze imperceptibile pentru ochiul și simțurile umane, ai putea practic să tragi concluzia că este imposibil să ai succes. Și totuși firmele mari reușesc să facă acest lucru, iar doi tineri din Târgu Mureș și-au dorit încă de la început să afle cum putem și noi beneficia de aceleași avantaje.

”Noi suntem Adi și Dragoș, doi prieteni din Târgu Mureș. Ne-am întâlnit  în primăvară lui 2012, ca și colegi de muncă la un Broker de acțiuni din România. Am învățat să folosim sisteme automate de tranzacționare și totuși, simțeam că lipsește ceva: informațiile importante din interiorul industriei. Astfel, ne-am decis să ne angajăm la unul dintre cei mai mari brokeri din lume, în Limassol, Cipru. Chiar dacă a trebuit să lăsăm familiile proaspăt întemeiate acasă, amândoi am simțit că asta e ceea ce trebuie să facem. A fost o perioada foarte grea în care, pe lângă cerințele job-ului, am reușit să folosim informațiile la care aveam access pentru a crea propriul nostru sistem automat de tranzacționare. Cele 14 ore de lucru pe zi ne-au dus la epuizare, iar singură soluție pe termen lung era să renunțăm la a fi angajați. Deși asta a presupus asumarea unui risc financiar imens, pentru amândoi, decizia a fost una cât se poate de naturală”, își încep povestea cei doi antreprenori.

Din 2014 și până în prezent au reușit să creeze sisteme de tranzacționare sigure care le-au adus profituri de aproape 1 milion de Euro.

”În timp ce noi ne schimbăm viețile, prietenii noștri pierdeau bani din cauza informațiilor eronate și proiectelor înșelătoare.  Așa încât anul trecut am hotărât să pornim un proiect care la început își dorea să fie pur educativ: Comunitatea INSIDE TRADERS, dar ne-am dat seama imediat că nu va fi îndeajuns așa că am decis să oferim și altora posibilitatea de a folosi softurile noastre. Pe lângă softul (InsideTraderMT4) care face aproape toată muncă, am creat un ghid video de utilizare, în care explicăm doar conceptele pe care un utilizator trebuie să le cunoască că să poată folosi corect acest soft. Pentru cei mai tehnici dintre voi, este practic un soft de arbitraj customizat care ruleza pe platforma de tranzacționare MetaTrader4”, explică inițiatorii sistemului.

Deși în teorie totul era perfect și aveau toate argumentele tehnice pentru care cineva fără experiență ar trebui să facă bani cu acest sistem, cei doi au hotărât să testeze tot conceptul pe un grup restrâns de persoane. Ideea era să vadă cât de greu e pentru alții să facă bani și, în plus, să descopere unde sunt probleme de înțelegere, astfel încât să poată îmbunătăți tot produsul.

Rezultatele i-au surprins chiar și pe aceștia, chiar dacă știau că sunt realizabile. Au descoperit că durează cam 4 săptămâni până când o persoană înțelege modul de funcționare a sistemului, apoi încă 2-3 săptămâni până când încep să folosească softul pe conturi reale și înțeleg cum să îl seteze. Persoanele din grupul de test care au alocat 1-3 ore/zi în mod constant și au investit sume între 200 și 5000 EUR au reușit să facă profituri între 300 și 30000 euro în 4 luni.

Este cea mai bună metodă pe care o poate folosi cineva la început de drum în acest domeniu dar este și o metodă de a crește veniturile și pentru cei mai experimentați. Motivul simplu este că nu e nevoie să ai cunoștiințe în domeniul cum ar fi: anticiparea pieței, măsurarea riscului, stabilirea momentelor tranzacționării, ci este o muncă pe care oricine o poate face fără să fie nevoie de ani de experiență.

Antreprenorii au lansat un concurs prin care vor acorda un premiu unei persoane norocoase: un pachet ce constă într-o licență lifetime + cursul video care demonstrează cum se utilizează softul pas cu pas.

Link pagină concurs: https://insidetraders.ro/go/concurs

Related posts

Platformă online pentru a doua opinie medicală. Consultații virtuale non stop

redactia

IMM-urile din România pot accesa cel puțin 100.000 de euro pentru digitalizare

Traian Dan

Sibiu: Două mii de grădinari oferă gratuit semințe, în toată țara, ca să salveze legumele și fructele românești

redactia

Promisiuni de finanțare pentru Sala Polivalentă din Oradea și pentru stadion

Traian Dan

Festivalurile Untold și Neversea speră la ridicarea restricțiilor

Nora Dumitrescu

Eveniment marca BusinessMark: Optimizarea și automatizarea: cele două „must-uri” în lanțul de aprovizionare

Papuc Irina

Socar va prelua șase benzinării Aral din zona Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Compania Aquaserv SA – furnizor de civilizație pentru locuitori din trei județe

Ligia Voro

Vânzările de asigurări de călătorie vor crește în perioada decembrie 2019 – februarie 2020: estimarea Groupama Asigurări

Papuc Irina

Turismul și localurile din Maramureș, grav afectate de pandemie

Nora Dumitrescu

USAMV Cluj a scos pe piață un iaurt produs în laboratoarele universității

Stefana Muresan

Rectorul UBB, despre absorbția Universității din Reșița: sunt trei motive principale

Papuc Irina

Trei autostrăzi, realizate prin parteneriat public-privat

Stefana Muresan

Cum sunt întreținute drumurile Ardealului

Nora Dumitrescu

Selina preia Autostrada Transilvania de unde a părăsit-o Bechtel

Nora Dumitrescu

Leoni, panuri mari în Bistrița: rămâne cu aproximativ 5.500 de angajați și face pasul spre cablurile high voltage

redactia

Rotaryenii bihoreni și-au dat mâna pentru sănătatea comunității

Traian Dan

Dezvoltatorul Novis Plaza anunță: Corpul A – închiriat în totalitate!

Ligia Voro

Toate proiectele Aradului depuse în POR sunt finanțate

redactia

Imoteca, the residential experts: cum sa inovezi în imobiliare în 2018

redactia

Finanțări din fonduri europene pentru atenuarea efectelor Covid-19

Traian Dan

Sibiul va prelua oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană

redactia

A treia ediție a conferinței “Soluții prefabricate din beton” în toamnă

Ligia Voro

Ford România- investiții de peste 200 mil. euro și crearea a 1500 de locuri de muncă noi, rezervate muncitorilor români

Stefana Muresan

Leave a Comment