Arad Industrie

Astra Vagoane Calatori, contracte pentru urmatorii trei-patru ani

Valer Blidar, proprietarul Astra Vagoane Calatori din Arad, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de material rulant, spune ca s-a inscris la inca doua licitatii pentru tramvaie, in Arad si in Bucuresti, dupa ce a castigat deja alte trei licitatii in tara.

“Ne-am inscris la licitatia pentru 28 de tramvaie organizata la Arad si pentru licitatia de 100 de tramvaie din Bucuresti. Pentru a putea participa la licitatia din Capitala, unde era un criteriu legat de cifra de afaceri, ne-am asociat cu chinezii de la CRRC Sifang, cu care aveam discutii de cinci ani”, a spus pentru ZF Valer Blidar, unul dintre putinii antreprenori care detin fabrici construite in perioada industrializarii masive a Romaniei din anii ’70 – ’80.
CRRC Sifang este o firma subsidiara a CRRC Corporation, unul din cei mai mari furnizori de material rulant la nivel global. “Din luna mai fabrica noastra va functiona la capacitate maxima”, a mai spus Valer Blidar, pentru sursa citată.
Astra Vagoane Calatori avea afaceri de 41 de milioane de lei in 2017 si pierderi de 22 milioane de lei, potrivit ultimelor date oficiale de la mfinante.ro.

Related posts

IAR Braşov și Roman Brașov, printre furnizorii MApN

Stefana Muresan

TeraSteel, creșteri de 2 cifre pe toate liniile în 2018

Stefana Muresan

Cel mai important proiect pe fonduri europene în valoare de de 45,8 de mil. de euro din istoria Consiliului Județean Arad

Stefana Muresan

Leave a Comment