Transilvania Business
Satu-Mare Turism

Topul obiectivelor turistice de vizitat din Satu Mare, în viziunea francezilor

Jurnaliștii de la “Le Petite Journal”, un site dedicat expaților francezi, le propune cititorilor o escapadă prin județul Satu Mare. Printre obiectivele turistice de neratat se numără Castelul de la Carei, dar și Sinagoga și Turnul Pompierilor. 

Un site de turism, dedicat expaților francezi, le popune acestora o scurtă escapadă prin Satu Mare, în care să se familiarizeze cu tradițiile și frumusețile locului. Cei care ar dori să viziteze județul primesc și un top al obiectivelor turistice care nu trebuie ratate.

Lista este deschisă de Turnul Pompierilor. O vizită le va oferi turiștilor prilejul perfect pentru a avea o privire panoramică asupra orașului, de la 45 de metri înălțime.

Turiștii sunt invitați să viziteze și Templul Mare de pe strada Decebal, singura sinagogă din Satu Mare care a mai rămas în picioare.

Pentru amatorii de istorie, castelele din județ vor fi atracția principală. Turiștii sunt îndemnați să viziteze Castelul Karolyi, Castelul de la Medieș și Cetatea din Ardud.

Pe listă sunt inclus și muzeele din Satu Mare, cel de istorie, dar și Muzeul de Artă. Aici turiștii vor putea admira și picturile artiștilor sătmăreni contemporani. Iar, tot pentru pasionații de frumos, este recomandat Hotelul Dacia, cu sitlul său Secession și pe care francezii o denumesc cea mai frumoasă clădire din oraș.

Sursa: presasm.ro

Comentarii

Comentarii

Related posts

Biserica Densuş din Hunedoara, cea mai veche biserică de piatră din ţară

Stefana Muresan

Satu Mare: Al treilea pod se licitează din nou. Aproape 150 milioane lei, fără TVA

Stefana Muresan

Complexul Wellness Termal Nymphaea din Oradea, încasări de peste 1 mil. euro în august

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More