Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Topul obiectivelor turistice de vizitat din Satu Mare, în viziunea francezilor

Jurnaliștii de la “Le Petite Journal”, un site dedicat expaților francezi, le propune cititorilor o escapadă prin județul Satu Mare. Printre obiectivele turistice de neratat se numără Castelul de la Carei, dar și Sinagoga și Turnul Pompierilor. 

Un site de turism, dedicat expaților francezi, le popune acestora o scurtă escapadă prin Satu Mare, în care să se familiarizeze cu tradițiile și frumusețile locului. Cei care ar dori să viziteze județul primesc și un top al obiectivelor turistice care nu trebuie ratate.

Lista este deschisă de Turnul Pompierilor. O vizită le va oferi turiștilor prilejul perfect pentru a avea o privire panoramică asupra orașului, de la 45 de metri înălțime.

Turiștii sunt invitați să viziteze și Templul Mare de pe strada Decebal, singura sinagogă din Satu Mare care a mai rămas în picioare.

Pentru amatorii de istorie, castelele din județ vor fi atracția principală. Turiștii sunt îndemnați să viziteze Castelul Karolyi, Castelul de la Medieș și Cetatea din Ardud.

Pe listă sunt inclus și muzeele din Satu Mare, cel de istorie, dar și Muzeul de Artă. Aici turiștii vor putea admira și picturile artiștilor sătmăreni contemporani. Iar, tot pentru pasionații de frumos, este recomandat Hotelul Dacia, cu sitlul său Secession și pe care francezii o denumesc cea mai frumoasă clădire din oraș.

Sursa: presasm.ro
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noi oportunități de finanțare pentru microîntreprinderi. Nou apel de proiecte pe Axa 2 a POR

Articolul următor

Institutul Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan“ se reinventează cu bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share