Transilvania Business
Fonduri Europene IT&C

Granturi de 50.000 euro pentru startup-uri IT, din fonduri europene

Startup-urile IT din Uniunea Europeană, inclusiv cele din România, pot obține granturi de până la 50.000 de euro fiecare, pentru a dezvolta afaceri legate de tehnologia blockchain, în cadrul unui accelerator de business finanțat din fonduri europene, la care se fac înscrieri online, scrie startupcafe.ro.

Până pe 26 mai 2019, antreprenorii interesați pot aplica online, la programul de accelarare Blockchers. Aplicațiile au început deja din martie.

Acceleratorul de afaceri dispune de fonduri totale de 750.000 de euro, prin programul UE de finanțare a inovării Horizon 2020.

Aplicanții pot fi startup-uri care dezvoltă idei de afaceri în zona tehnologiilor blockchain sau distributed ledger (DTLs). Aceste startup-uri trebuie să-și găsească un partener-firmă IMM care utilizează aceste tehnologii. În cadrul programului, startupurile selecționate vor implementa o soluție blockchain sau DTL pentru cazul de afacere al IMM-ului lor partener.

Aplicanții selecționați vor putea obține granturi de până la 50.000 de euro fiecare, fără să li se rețină părți sociale din firme.

Comentarii

Comentarii

Related posts

CEL.ro – Bilanțul semestrului I din 2018

redactia

Politehnica Timișoara – model de implementare a proiectelor din fonduri europene

Stefana Muresan

Sprijin financiar de până la 1.500 euro/an pentru comasarea terenurilor agricole

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More