Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălaj: Doi ingineri din Jibou produc lactate de 3,5 milioane de lei

Assortment of dairy products on white background

Titus Dan Bujor şi Aurel Tîrziu, ingineri mecanici electronişti de profesie, au pus în 1997 bazele companiei de produse lactate şi brânzeturi Calion Prod, în oraşul Jibou, judeţul Sălaj. Afacerea a crescut constant, organic, iar după mai bine de două decenii, cifra de afaceri a companiei a ajuns la peste 3,5 milioane de lei, scrie Ziarul Financiar.

În prezent, compania realizează produ­se precum telemea, caşcaval, brânză, iaurt, smân­tână, toate din lapte de vacă. Produ­se­le sunt distribuite în judeţul Sălăj şi oraşele Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Bucureşti şi Deva, în ma­ga­zine mici, prin parteneri sau distribuitori.

Compania Calion Prod SRL se află în top 100 producători de lactate şi brânzeturi din România, potrivit datelor de la Registrul Comerţului. Ea este singura companie de lactate din top 100 din judeţul Sălaj. Judeţul Sălaj este cunoscut pentru terenurile favorabile pentru dezvoltarea culturilor de pomi fructiferi.

Total
84
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Sărbătoarea Narciselor” de la Negrileasa, în Apuseni şi concurs „Cultură pentru cultură” - 18-19 mai

Articolul următor

Călătorii gratuite cu trenul în UE. Nouă ofertă pentru DiscoverEU

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Zi de Zi știri economice:
Total
84
Share