Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unique Smile, centrul de îngrijire dentară cu servicii stomatologice premium, echipă interdisciplinară și echipamente de ultimă generație

Unique Smile își propune materializarea unui concept modern de medicină dentară. Nucleul în jurul căruia se concentrează filozofia noastră este pacientul, prin grija deosebită față de nevoile sale. Am creat o ambianță plăcută prin atenția la detalii, am implementat în cabinetele dentare o dotare la standarde înalte și am căutat să creem o echipă bine pregătită pentru a menține calitatea actului terapeutic. Fiecare membru al echipei este ghidat de pasiunea pentru ceea ce și-a ales ca profesie și credem că aceasta constituie atuul principal al unui act medical fară compromis.

 

Tratamente interdisciplinare – expertiza unei echipe de medici specialiști

 

Datorită atenției deosebite, profesionalismului și seriozității, echipa Unique Smile oferă siguranță, încredere și calitate fiecărei persoane care îi trece pragul. Am ales ca pacientul nostru, unic, să fie preluat de către specialiști în chirurgie, implantologie, protetică și estetică dentară, ortodonție, endodonție și prevenție dentară. De aceea, pentru a obține cele mai bune rezultate la finalul fiecărui tratament stomatologic, pacientului i se elaborează un plan de tratament individual, în raport cu necesitățile și dorințele sale.

Planul de tratament este realizat din perspectiva întregii echipe de medici, fiecare uitându-se la pacient prin prisma disciplinei sale. Acesta consideră că este avantajul de a beneficia de serviciile unei clinici. Este ca o orchestră, al cărui dirijor este medicul coodonator, și care are suportul celorlalți muzicieni pentru o piesă care îți unge sufletul.

 

Tratamente dentare la copii

 

O atenție deosebită o acordăm serviciilor dentare pentru copii, care includ și tratamentele de ortodonție cu aparate dentare. Fiecare pacient copil beneficiază de experiența medicilor pedodonți, medici care tratează în special copiii.

Pentru că noi credem că este mai bine să previi decât să tratezi, acordăm o atenție deosebită și sistemului de prevenție oro dentară, ce își are izvorul în primii ani de viață. De la mic la mare, oferim suport, educare privind igiena și sănătatea orală, monitorizarea igienei corecte efectuate acasă și monitorizarea erupției dentare. Toate acestea au ca scop final creșterea gradului de sănătate orală în rândul noilor generații și înlăturarea stereotipurilor privind teama de dentist.

 

Laborator de radiologie digitală integrat

 

Pentru că ne-am gândit atât la confortul pacientului, cât și el echipei medicale, am pus la dispoziție un centru de imagistică dentară în interiorul clinicii. Astfel, echipamentul de radiologie dentară este unul digital, care oferă o imagine de calitate superioară, cu expunerea pacientului la o doză mică de radiații. Aparatul de radiologie oferă un confort atât la prima consultație, cât și la controlul postoperator imediat, pacientul nemaifiind nevoit să se deplaseze pentru această investigație.

 

Un vis împlinit pentru zâmbete frumoase

 

Și tu, și eu avem vise. Unele mai mari, altele mai mici, unele mai ușor de transformat în realitate, altele mai greu de împlinit. Unii își descoperă visele mai devreme și apoi își construiesc viața în jurul acestora, împlinirea lor fiind ceva aproape de la sine înțeles. Pentru că îmi doream să mă bucur, zâmbind alături de oameni care cred în același vis, am adus la viață o clinică dedicată prin excelență pacienților, serviciilor premium, muncii în echipă și dezvoltării personale.

Zi de zi investim în educația noastră profesională și apreciem procesul de îmbunătățire a celor mai recente tehnici și proceduri, care se traduc prin creșterea preciziei unui tratament și prin confortul pacientului.

Pentru că știm că relația dintre medicul stomatolog și pacient este foarte importantă, chiar de la primul contact, lasă-ne pe noi să fim deschizători de drumuri, un nou început sau un prieten de nădejede!

Dr. Andreea Jianu

medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

fondatorul Unique Smile

Sibiu, Șelimbăr, Str. Triajului, nr. 67

Contact: 0747.071.986

www.uniquesmile.ro 

 

Dr. Andreea Jianu: ”Viziunea Unique Smile este să fim o echipă puternică, plăcută, care creează zâmbete frumoase și este alături de pacient în acest drum. O mare satisfacție este că am reușit să adun în același loc oameni profesioniști, minunați și dedicați”.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Metode noi de investigație la Clinica de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Articolul următor

Electrificarea liniei ferate Cluj - Oradea, din fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share