Sanatate Slider Ultimele stiri

Unique Smile, centrul de îngrijire dentară cu servicii stomatologice premium, echipă interdisciplinară și echipamente de ultimă generație

Unique Smile își propune materializarea unui concept modern de medicină dentară. Nucleul în jurul căruia se concentrează filozofia noastră este pacientul, prin grija deosebită față de nevoile sale. Am creat o ambianță plăcută prin atenția la detalii, am implementat în cabinetele dentare o dotare la standarde înalte și am căutat să creem o echipă bine pregătită pentru a menține calitatea actului terapeutic. Fiecare membru al echipei este ghidat de pasiunea pentru ceea ce și-a ales ca profesie și credem că aceasta constituie atuul principal al unui act medical fară compromis.

 

Tratamente interdisciplinare – expertiza unei echipe de medici specialiști

 

Datorită atenției deosebite, profesionalismului și seriozității, echipa Unique Smile oferă siguranță, încredere și calitate fiecărei persoane care îi trece pragul. Am ales ca pacientul nostru, unic, să fie preluat de către specialiști în chirurgie, implantologie, protetică și estetică dentară, ortodonție, endodonție și prevenție dentară. De aceea, pentru a obține cele mai bune rezultate la finalul fiecărui tratament stomatologic, pacientului i se elaborează un plan de tratament individual, în raport cu necesitățile și dorințele sale.

Planul de tratament este realizat din perspectiva întregii echipe de medici, fiecare uitându-se la pacient prin prisma disciplinei sale. Acesta consideră că este avantajul de a beneficia de serviciile unei clinici. Este ca o orchestră, al cărui dirijor este medicul coodonator, și care are suportul celorlalți muzicieni pentru o piesă care îți unge sufletul.

 

Tratamente dentare la copii

 

O atenție deosebită o acordăm serviciilor dentare pentru copii, care includ și tratamentele de ortodonție cu aparate dentare. Fiecare pacient copil beneficiază de experiența medicilor pedodonți, medici care tratează în special copiii.

Pentru că noi credem că este mai bine să previi decât să tratezi, acordăm o atenție deosebită și sistemului de prevenție oro dentară, ce își are izvorul în primii ani de viață. De la mic la mare, oferim suport, educare privind igiena și sănătatea orală, monitorizarea igienei corecte efectuate acasă și monitorizarea erupției dentare. Toate acestea au ca scop final creșterea gradului de sănătate orală în rândul noilor generații și înlăturarea stereotipurilor privind teama de dentist.

 

Laborator de radiologie digitală integrat

 

Pentru că ne-am gândit atât la confortul pacientului, cât și el echipei medicale, am pus la dispoziție un centru de imagistică dentară în interiorul clinicii. Astfel, echipamentul de radiologie dentară este unul digital, care oferă o imagine de calitate superioară, cu expunerea pacientului la o doză mică de radiații. Aparatul de radiologie oferă un confort atât la prima consultație, cât și la controlul postoperator imediat, pacientul nemaifiind nevoit să se deplaseze pentru această investigație.

 

Un vis împlinit pentru zâmbete frumoase

 

Și tu, și eu avem vise. Unele mai mari, altele mai mici, unele mai ușor de transformat în realitate, altele mai greu de împlinit. Unii își descoperă visele mai devreme și apoi își construiesc viața în jurul acestora, împlinirea lor fiind ceva aproape de la sine înțeles. Pentru că îmi doream să mă bucur, zâmbind alături de oameni care cred în același vis, am adus la viață o clinică dedicată prin excelență pacienților, serviciilor premium, muncii în echipă și dezvoltării personale.

Zi de zi investim în educația noastră profesională și apreciem procesul de îmbunătățire a celor mai recente tehnici și proceduri, care se traduc prin creșterea preciziei unui tratament și prin confortul pacientului.

Pentru că știm că relația dintre medicul stomatolog și pacient este foarte importantă, chiar de la primul contact, lasă-ne pe noi să fim deschizători de drumuri, un nou început sau un prieten de nădejede!

Dr. Andreea Jianu

medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

fondatorul Unique Smile

Sibiu, Șelimbăr, Str. Triajului, nr. 67

Contact: 0747.071.986

www.uniquesmile.ro 

 

Dr. Andreea Jianu: ”Viziunea Unique Smile este să fim o echipă puternică, plăcută, care creează zâmbete frumoase și este alături de pacient în acest drum. O mare satisfacție este că am reușit să adun în același loc oameni profesioniști, minunați și dedicați”.

 

 

 

Related posts

Farmacist de 27 de ani din Alba Iulia face concurenţă marilor companii

Stefana Muresan

Clujenii de la Vitacom vor da în funcțiune noul lor centru logistic

Nora Dumitrescu

Clujul a inaugurat prima arteră “smart” din țară

Nora Dumitrescu

Dată stabilită: Shopping City Târgu Mureș se va deschide în martie 2020

Ligia Voro

UBB, 14 specializări în limba germană și 72 în maghiară

Stefana Muresan

Cea mai smart comună din România lansează „Aprozarul virtual”: o inițiativă menită să sprijine producătorii locali

Ion Surdu

Primele 11 autobuze electrice ajung la Cluj, finanțare din fonduri elveţiene

Stefana Muresan

Arad: Staţiunea Moneasa, grad de ocupare de 75%. Proiecte de investiții de opt milioane de euro

redactia

Sibiul, lider în Regiunea Centru la absorbția fondurilor UE dedicate digitalizării

Papuc Irina

Claudia Indreica: “Digitalizarea va reduce bugetarii, cu inserarea lor în mediul privat”

Nora Dumitrescu

Salina Turda, promovată la Madrid

Nora Dumitrescu

Bosch își recrutează angajații dintre viitorii economiști ai Clujului

Nora Dumitrescu

De ce suntem încrezători…

Stefana Muresan

ASA CONS din Tur­da, afaceri în creștere cu 10%

Stefana Muresan

Cinci asistenţi virtuali au fost instalaţi la Spitalul Judeţean Timişoara

Robert Bloancă

Grădină botanică în locul terenului viran de lângă Parcul Salca Oradea

Traian Dan

Festivalurile Untold și Neversea se vor organiza în 2021

Nora Dumitrescu

Francezii de la SNEF vor să preia furnizorul local de soluţii şi servicii IT Net Brinel

redactia

Tinerii din mediul rural pot aplica acum la Edulab – programul online de antreprenoriat în educație

Nicolae Pop

CNAIR: Documentaţia pentru construcţia secţiunii 4 a autostrăzii Piteşti-Sibiu, trimisă la ANAP

Stefana Muresan

Crama Carastelec își aruncă pe piață noul vin în vremuri de criză

Nora Dumitrescu

Nou operator de termie în București – Termoenergetica

Papuc Irina

Barajele din zona Transilvaniei vor fi evaluate

Nora Dumitrescu

Campionii business-ului arădean, premiați la cea de-a 25-a ediție a Topului Firmelor

redactia

Leave a Comment