Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva – ”Dealul Liliecilor” – soluție găsită de UMB Spedition

Deschiderea lotului 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva se mai împiedică într-un ”ciot”, așa-numitul ”Deal al Liliecilor” fiind ultimul obstacol pentru deschiderea circulației pe tronsonul de 22 de kilometri, scrie ziarulunirea.ro.

Anul trecut în luna octombrie, în ”Dealul Liliecilor” a intervenit o alunecare de teren care i-a dat bătăi de cap suplimentare constructorului român UMB Spedition.

În ciuda ploii din ultimele două săptămâni, constructorul UMB a lucrat inclusiv în zona alunecării. Se pare că soluția găsită de constructor este ridicarea unui zid de gabioane în spatele căruia urmează să fie tasat pământul, iar ulterior se vor face scurgeri pentru apă.

În prezent, din cauza ploilor, în ”Dealul Liliecilor” s-a lucrat mai mult la ridicarea gabioanelor, nivelul acestora fiind deja impresionant, la o înălțime de circa 18 metri față de drumul național. Mai nou, accesul în ”Dealul Liliecilor” se face de pe ambele capete, respectiv atât dinspre viaductul de la Bejan, cât și dinspre cel de la Șoimuș, preizează publicația citată.

Potrivit termenului asumat de antreprenorul UMB Spedition, lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva ar urma să fie finalizat la jumătatea lunii august 2019.

Ar mai fi de precizat că la centura Bacău, UMB a finalizat 20% din lucrări și ar urma să fie finalizată înainte de termen, potrivit Ministerului Transporturilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stație de metrou la Spitalul Municipal Timișoara și pasaje pe sub calea ferată

Articolul următor

REPORTAJ FOTO// Cum arată cel mai nou muzeu din România, inaugurat la Miercurea Sibiului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share