Cluj

Robbie Williams concert de excepţie la Cluj

Organizatorii celui mai important festival de muzică din sud-estul Europei au anunţat, luni, 3 iunie, că starul britanic Robbie Williams va susţine un concert la Cluj. Anunţul a fost anticipat încă de ieri, când pe pagina oficială de Facebook a festivalului a fost postat mesajul „Supreme”, numele unei piese a lui Robbie Williams. Luni, 3 iunie, organizatorii au făcut anunţul oficial. Tot săptămâna viitoare se va anunţa programul detaliat al festivalului. „Săptămâna viitoare vom pune în vanzare biletele pe fiecare zi şi tot atunci vom anunţa programul festivalului şi când va cânta Robbie Williams”, a afirmat Edy Chereji, cel care deţine funcţia de director de comunicare şi marketing la Untold. În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este şi un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards şi 3 premii MTV European Music Awards. În plus, el are nu mai puţin de 7 single-uri numărul 1 şi aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca “Feel”, “Angels”, “Rock DJ”, “Let Me Entertain You”, “Freedom”, “Millennium”, “She´s The One”, “Old Before I Die”, “Kids”, “Eternity”, ” Something Stupid ”, “Radio”, “Bodies” şi “Candy”.

Festivalul Untold are loc la Cluj-Napoca, în perioada 1-4 august. Armin Van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, sau Steve Aoki sunt alte câteva staruri care vor putea fi văzute pe secenele Untold. De altfel, ediţia aniversară din acest an a unuia dintre cele mai bune festivaluri de muzică din lume va însemna o producţie şi mai impresionantă decât în anii precedenţi, dar şi show-uri unice în lume, cum ar fi cele pregătite de Armin van Buuren, „Armin Untold World Exclusive Show”, de bine cunoscutul trio, 3 Are Legend, dar şi de DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix. Armin van Buuren pregăteşte în acest an un show care va putea fi văzut exclusiv la Untold. Fanii vor fi purtaţi prin experienţe muzicale diferite, dar şi printr-un carusel al emoţiilor şi energiilor pozitive, promit organizatorii.   Când vor fi scoase la vânzare următoarele abonamente   Primele 60.000 de abonamente au fost deja vândute pentru ediţia aniversară a festivalului Untold. Următoarele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile de festival se vor pune în vânzare, miercuri, 5 iunie, ora 12.00, la preţul de 149 de euro plus taxe. Acestea vor putea fi achiziţionate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com.   Cei care nu şi-au cumpărat încă un abonament la festival, mai au timp să se înregistreze pe pagina festivalului pentru tranşa care va fi scoasă la vânzare miercuri, 5 iunie, la ora 12.00. Organizatorii Untold au mai anunţat că săptămâna viitoare vor fi scoase la vânzare şi biletele valabile pentru o zi de festival.

Sursa: Adevarul.ro

Related posts

Proiect european de 4,9 mil. euro pentru dezvoltarea turismului în staţiunea Băile Turda

Stefana Muresan

Profesorul de la UBB care schimbă lumea. Tratament hi-tech pentru afecțiunile psihologice

redactia

Dezvoltatorul Novis Plaza anunță: Corpul A – închiriat în totalitate!

Ligia Voro

Taximetriștii clujeni au intrat într-un program special

Nora Dumitrescu

C-Voucher, schemă de finanțare pentru economia circulară dedicată IMM-urilor

Ligia Voro

Ducfarm, cifră de afaceri de peste 125 de milioane de lei în 2016

Stefana Muresan

30.000 de lalele colorează Grădina Botanică din Cluj

Stefana Muresan

„Săptămâna Pădurii Transilvania”: Asociația Tășuleasa Social organizează cea mai mare împădurire de până acum. Oricine poate participa

Papuc Irina

HR Summit Cluj-Napoca – modele de urmat

Nicolae Pop

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Mureș, Sibiu și Cluj

redactia

Electrocenter Due a finalizat lucrările la depozitul Ursus Breweries

Nora Dumitrescu

O nouă aplicație pentru clujeni: CTP Cluj

Stefana Muresan

Mai multe imobile din Cluj devin verzi, cu bani europeni

Stefana Muresan

Endava vinde divizia fintech

Ligia Voro

”Tradiții nipone”, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Stefana Muresan

Cluj: Antares, cifră de afaceri de 9,2 mil. euro

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Cum vor schimba spaniolii malurile Someşului

redactia

Renault oferă noi drumuri pentru mobilitate

Ionel Albu

Județele din Transilvania și Banat, fruntașe la servicii poștale private

Nora Dumitrescu

265 de elevi au învățat programare de la voluntari din domeniul IT

Ligia Voro

CJ | GTS Telecom deschide centru de date la Cluj

Compania Gamoni investește în sustenabilitatea procesului de producție pe termen lung

Stefana Muresan

Program de training în securitate cibernetică, în premieră mondială în Parcul Ştiinţific Tetapolis

Stefana Muresan

Tehnologia și transformările digitale în centrul atenției la Cluj Business Days 2019

Ligia Voro

Leave a Comment