Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Robbie Williams concert de excepţie la Cluj

Organizatorii celui mai important festival de muzică din sud-estul Europei au anunţat, luni, 3 iunie, că starul britanic Robbie Williams va susţine un concert la Cluj. Anunţul a fost anticipat încă de ieri, când pe pagina oficială de Facebook a festivalului a fost postat mesajul „Supreme”, numele unei piese a lui Robbie Williams. Luni, 3 iunie, organizatorii au făcut anunţul oficial. Tot săptămâna viitoare se va anunţa programul detaliat al festivalului. „Săptămâna viitoare vom pune în vanzare biletele pe fiecare zi şi tot atunci vom anunţa programul festivalului şi când va cânta Robbie Williams”, a afirmat Edy Chereji, cel care deţine funcţia de director de comunicare şi marketing la Untold. În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este şi un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards şi 3 premii MTV European Music Awards. În plus, el are nu mai puţin de 7 single-uri numărul 1 şi aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca “Feel”, “Angels”, “Rock DJ”, “Let Me Entertain You”, “Freedom”, “Millennium”, “She´s The One”, “Old Before I Die”, “Kids”, “Eternity”, ” Something Stupid ”, “Radio”, “Bodies” şi “Candy”.

Festivalul Untold are loc la Cluj-Napoca, în perioada 1-4 august. Armin Van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, sau Steve Aoki sunt alte câteva staruri care vor putea fi văzute pe secenele Untold. De altfel, ediţia aniversară din acest an a unuia dintre cele mai bune festivaluri de muzică din lume va însemna o producţie şi mai impresionantă decât în anii precedenţi, dar şi show-uri unice în lume, cum ar fi cele pregătite de Armin van Buuren, „Armin Untold World Exclusive Show”, de bine cunoscutul trio, 3 Are Legend, dar şi de DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix. Armin van Buuren pregăteşte în acest an un show care va putea fi văzut exclusiv la Untold. Fanii vor fi purtaţi prin experienţe muzicale diferite, dar şi printr-un carusel al emoţiilor şi energiilor pozitive, promit organizatorii.   Când vor fi scoase la vânzare următoarele abonamente   Primele 60.000 de abonamente au fost deja vândute pentru ediţia aniversară a festivalului Untold. Următoarele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile de festival se vor pune în vânzare, miercuri, 5 iunie, ora 12.00, la preţul de 149 de euro plus taxe. Acestea vor putea fi achiziţionate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com.   Cei care nu şi-au cumpărat încă un abonament la festival, mai au timp să se înregistreze pe pagina festivalului pentru tranşa care va fi scoasă la vânzare miercuri, 5 iunie, la ora 12.00. Organizatorii Untold au mai anunţat că săptămâna viitoare vor fi scoase la vânzare şi biletele valabile pentru o zi de festival.

Sursa: Adevarul.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul președinte ABSL: “Avem un deficit seminificativ de locuri de muncă și salarii peste media națională în industria de business services”

Articolul următor

La Sibiu ne exprimăm plastic de Ziua Mediului: pa-pa plastic!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share