Cluj

Robbie Williams concert de excepţie la Cluj

- untold2 - Robbie Williams concert de excepţie la Cluj

Organizatorii celui mai important festival de muzică din sud-estul Europei au anunţat, luni, 3 iunie, că starul britanic Robbie Williams va susţine un concert la Cluj. Anunţul a fost anticipat încă de ieri, când pe pagina oficială de Facebook a festivalului a fost postat mesajul „Supreme”, numele unei piese a lui Robbie Williams. Luni, 3 iunie, organizatorii au făcut anunţul oficial. Tot săptămâna viitoare se va anunţa programul detaliat al festivalului. „Săptămâna viitoare vom pune în vanzare biletele pe fiecare zi şi tot atunci vom anunţa programul festivalului şi când va cânta Robbie Williams”, a afirmat Edy Chereji, cel care deţine funcţia de director de comunicare şi marketing la Untold. În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este şi un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards şi 3 premii MTV European Music Awards. În plus, el are nu mai puţin de 7 single-uri numărul 1 şi aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca “Feel”, “Angels”, “Rock DJ”, “Let Me Entertain You”, “Freedom”, “Millennium”, “She´s The One”, “Old Before I Die”, “Kids”, “Eternity”, ” Something Stupid ”, “Radio”, “Bodies” şi “Candy”.

Festivalul Untold are loc la Cluj-Napoca, în perioada 1-4 august. Armin Van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, sau Steve Aoki sunt alte câteva staruri care vor putea fi văzute pe secenele Untold. De altfel, ediţia aniversară din acest an a unuia dintre cele mai bune festivaluri de muzică din lume va însemna o producţie şi mai impresionantă decât în anii precedenţi, dar şi show-uri unice în lume, cum ar fi cele pregătite de Armin van Buuren, „Armin Untold World Exclusive Show”, de bine cunoscutul trio, 3 Are Legend, dar şi de DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix. Armin van Buuren pregăteşte în acest an un show care va putea fi văzut exclusiv la Untold. Fanii vor fi purtaţi prin experienţe muzicale diferite, dar şi printr-un carusel al emoţiilor şi energiilor pozitive, promit organizatorii.   Când vor fi scoase la vânzare următoarele abonamente   Primele 60.000 de abonamente au fost deja vândute pentru ediţia aniversară a festivalului Untold. Următoarele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile de festival se vor pune în vânzare, miercuri, 5 iunie, ora 12.00, la preţul de 149 de euro plus taxe. Acestea vor putea fi achiziţionate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com.   Cei care nu şi-au cumpărat încă un abonament la festival, mai au timp să se înregistreze pe pagina festivalului pentru tranşa care va fi scoasă la vânzare miercuri, 5 iunie, la ora 12.00. Organizatorii Untold au mai anunţat că săptămâna viitoare vor fi scoase la vânzare şi biletele valabile pentru o zi de festival.

Sursa: Adevarul.ro

Related posts

Electricienii din Maramureș au racordat un parc logistic din București

Nora Dumitrescu

Companiile Aramis Invest, Taparo (Maramureș) şi fabrica Ecolor din Cluj – cei mai mari exportatori de mobilă

Stefana Muresan

Start-up Nation mută sute de firme din Cluj în Sălaj

Nora Dumitrescu

Harta IT-ului din România

Stefana Muresan

Napolact a scos la vânzare fabrica din Carei

Stefana Muresan

Clujul creează o rețea națională de turism culinar

Stefana Muresan

La Cluj-Napoca, nu îţi mai baţi capul cum plăteşti biletul

Ligia Voro

Compania belgiană Sonaca începe anul viitor producţia unei aeronave de 175.000 euro la Cluj

Stefana Muresan

Farmec își va recicla ambalajele de cosmetice

Nora Dumitrescu

Constanta Port Container Day, conferinta la Cluj

Ionut Oprea

Cluj: Cosmetic Plant, afaceri de peste 10 milioane de lei

Stefana Muresan

Ecografe ultraperformante în dotarea Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca

redactia

Un tablou de Adrian Ghenie a fost vândut cu aproape 3 milioane de euro

Stefana Muresan

CJ | Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Acoperire 5G în Cluj-Napoca și Mamaia, cu Vodafone

Ligia Voro

Omul de afaceri Ștefan Gadola, Consul Onorific al Kazahstanului la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Clarvision™ Reinvent – Împreună inovăm business-ul românesc 

Ligia Voro

Daniel Metz, Răzvan Rimbașiu, Adrian Crivii și Cornel Cătoi – Clubul Pro Opera Transilvană, în sprijinul prestigioasei instituții de cultură

Stefana Muresan

Mega Image, în noul mall din Cluj

Stefana Muresan

Timișoara: Contractul de salubrizare stradală, de peste 18 milioane de euro, câștigat de Brantner Servicii Ecologice

redactia

Grupul Inditex și-a activat magazinele Zara din Vivo Cluj

Nora Dumitrescu

EBC Cluj-Napoca: Think Different. Think like an ELITE Woman

Stefana Muresan

Grupul Banca Transilvania deține active de aproape 20 miliarde euro

Nora Dumitrescu

Compania CBA Nord Vest, 63 de magazine sub brandul Privat

Stefana Muresan

Leave a Comment