Transilvania Business
Real Estate

Grupul Dedeman se asociază cu Element Industrial

Grupul Dedeman și Element Industrial anunță că au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta împreună proiectul ELI PARK 1, situat în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei.

ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp. Lucrările de construcție la prima fază ce însumează 20.000 mp sunt în grafic, urmând să fie livrate în vara acestui an, când vor începe lucrările și la faza a doua. Primul chiriaș al proiectului este Paste Baneasa, care a închiriat o suprafață de 5.000 mp.

Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt  accesul facil către nordul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea).

Noul proiect este dezvoltat la standard internațional de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Related posts

NEPI Rockcastle și Ovidiu Șandor anunță încheierea negocierilor cu Dedeman pentru preluarea proiectului The Office Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Dunwell: Un nou record pe piața imobiliară

Stefana Muresan

Doua premii castigate de Optim PM in cadrul galei SEE Real Estate Awards 2019

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More