București Eveniment Ultimele stiri

București, capitala europeană a frumuseții și a modei pentru 3 zile!

Peste 100 dintre cele mai frumoase modele internaționale, designeri, stiliști și personalități ale modei de pe tot mapamondul vor fi prezenți la Fashion Week by Fashiontv pentru aniversarea a 22 de ani de Fashiontv,  în cea mai exclusivistă zonă a Bucureștiului! Cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la înființarea celei mai renumite televiziuni dedicată modei, Fashiontv organizează în perioada 22-24 iulie 2019, la It Cucina by Bonton Palace din București, un eveniment grandios dedicat modei și frumuseții care va include: Fashion Week by Fashiontv, Miss F Europe și FTV Fashion Awards

 

Pe parcursul a 3 zile de evenimente, reunite sub titulatura Fashion Week by Fashiontv, peste 100 de modeledin toată Europa vor participa la cel mai important concurs de frumusețe, Miss F Europe, și vor prezenta colecții semnate de designeri internaționali și branduri de top. Personalități internaționale, modele, designeri și profesioniști din domeniul modei din toată lumea, vor fi recunoscuți public în cadrul FTV Fashion Awards – Gala premiilor în moda internațională. Eveniment de amploare internațională, Fashion Week by Fashiontv va transforma Bucureștiul în Capitala Europeană a Modei pentru 3 zile.

Miss F Europe este un concurs de descoperire și promovare a tinerelor aspirante la o carieră de model care va reuni finaliste selecționate din toată Europa prin intermediul agențiilor de modele colaboratoare ale Fashiontv. Desfășurat sub sloganul ”Beauty improves the world”, Miss F Europe este un eveniment internațional care promovează frumusețea, emanciparea femeii și nu în ultimul rând, moda.

Juriul concursului va fi format din Președintele și Fondatorul Fashiontv, Michel Adam, producători de film din Hollywood, precum și din reprezentanți ai celor mai importante agenții de modele din lume.

Câștigătoarea marelui titlu de Miss F Europe va primi o bijuterie exclusivistă în valoare de 20.000 de euro de la Casa Mouawad.

Brandul de bijuterii Mouawad este furnizorul exclusiv de bijuterii al shourilor Victoria’s Secret, care va oferi câștigătoarei marelui titlu de Miss F Europe, o bijuterie prețioasă în valoare de 20.000 de Euro. Mouawad este recunoscut pe scară mondială și apreciat la nivel internațional pentru cele cinci titluri mondiale Guinness pe care le deține și multe dintre creațiile sale sunt purtate de celebrități de la Hollywood la cele mai importante evenimente mondiale, cum ar fi Oscarurile, Festivalul de Film de la Cannes, Globurile de Aur și multe altele.

Cele mai importante momente ale evenimentelor vor fi promovate pe Fashiontv timp de un an de zile, în 196 de țări din întreaga lume în cadrul rubricilor specializate ale Fashiontv, precum Fashion Weeks, Designers, Models, Photographers, Fashiontv Events și Fashiontv Party.

Related posts

Banca Transilvania, profit net de 780 mil. lei la 9 luni, în creştere cu 18,7%

Stefana Muresan

The Woman Parenting Workshops, pentru parinti interesati de educatie continua

Stefana Muresan

Investiție de 500 de milioane de euro în Spitalul Regional de Urgență Cluj

Nora Dumitrescu

B | Clinica Medicover in Liberty Technology Park

Clujul va coordona introducerea inteligenței artificiale în Europa

Nora Dumitrescu

Chinezii vor finaliza centura Zalăului

Nora Dumitrescu

Tunelurile pentru urşi de pe autostrada Lugoj-Deva, estimate la 1,11 miliarde lei

redactia

Continuă înscrierile la FOREN 2020

Ligia Voro

Mega Image și-a deschis supermarket în Green Residence

Nora Dumitrescu

Orădeanul Mihai Jurca, director Visit Oradea, a fost ales președinte al FAPT

Traian Dan

Transilvania Broker de Asigurare se va lista la bursa

Stefana Muresan

Start-Up Nation 2018, buget de 2 miliarde de lei, suficient pentru a finanţa 10.000 de firme

Stefana Muresan

Studiu: Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual 12% din cifra de afaceri pentru digitalizarea business-ului

redactia

GRAN VIA trece în acest an pragul de 2.000 de apartamente finalizate

Papuc Irina

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, zboruri interne spre Timișoara cu Tarom

Stefana Muresan

Lotul Ungheni – Ogra al Autostrăzii Transilvania, în lungime de 10,1 kilometri – recepţionat; circulaţia ar putea fi deschisă miercuri

redactia

BMW, investiție de peste 1 miliard de euro la noua sa fabrică din Debrecen

Stefana Muresan

PressHub.ro/BaniEuropeni: Al doilea seminar dedicat jurnaliștilor locali în proiectul “Cohesion Policy in Romania”

redactia

[Enjoy Transylvania!] Drumul aurului

Transilvania Business

Cramele Recaș SA a trecut de 38 de milioane de euro cifră de afaceri

Ligia Voro

Oradea are pistă de pumptrack

Traian Dan

Bratislava Property Forum 2018

Ionut Oprea

Afacerile din industria jocurilor video din România au depășit pragul de 200 de milioane de dolari. Cele mai importante studiouri din Transilvania și Banat sunt în Cluj, Timișoara și Brașov

Ion Surdu

ACAROM: Uzina Dacia de la Mioveni, creştere a producţiei de 6,8%, depăşind 330.000 vehicule

redactia

Leave a Comment