Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

București, capitala europeană a frumuseții și a modei pentru 3 zile!

Peste 100 dintre cele mai frumoase modele internaționale, designeri, stiliști și personalități ale modei de pe tot mapamondul vor fi prezenți la Fashion Week by Fashiontv pentru aniversarea a 22 de ani de Fashiontv,  în cea mai exclusivistă zonă a Bucureștiului! Cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la înființarea celei mai renumite televiziuni dedicată modei, Fashiontv organizează în perioada 22-24 iulie 2019, la It Cucina by Bonton Palace din București, un eveniment grandios dedicat modei și frumuseții care va include: Fashion Week by Fashiontv, Miss F Europe și FTV Fashion Awards

 

Pe parcursul a 3 zile de evenimente, reunite sub titulatura Fashion Week by Fashiontv, peste 100 de modeledin toată Europa vor participa la cel mai important concurs de frumusețe, Miss F Europe, și vor prezenta colecții semnate de designeri internaționali și branduri de top. Personalități internaționale, modele, designeri și profesioniști din domeniul modei din toată lumea, vor fi recunoscuți public în cadrul FTV Fashion Awards – Gala premiilor în moda internațională. Eveniment de amploare internațională, Fashion Week by Fashiontv va transforma Bucureștiul în Capitala Europeană a Modei pentru 3 zile.

Miss F Europe este un concurs de descoperire și promovare a tinerelor aspirante la o carieră de model care va reuni finaliste selecționate din toată Europa prin intermediul agențiilor de modele colaboratoare ale Fashiontv. Desfășurat sub sloganul ”Beauty improves the world”, Miss F Europe este un eveniment internațional care promovează frumusețea, emanciparea femeii și nu în ultimul rând, moda.

Juriul concursului va fi format din Președintele și Fondatorul Fashiontv, Michel Adam, producători de film din Hollywood, precum și din reprezentanți ai celor mai importante agenții de modele din lume.

Câștigătoarea marelui titlu de Miss F Europe va primi o bijuterie exclusivistă în valoare de 20.000 de euro de la Casa Mouawad.

Brandul de bijuterii Mouawad este furnizorul exclusiv de bijuterii al shourilor Victoria’s Secret, care va oferi câștigătoarei marelui titlu de Miss F Europe, o bijuterie prețioasă în valoare de 20.000 de Euro. Mouawad este recunoscut pe scară mondială și apreciat la nivel internațional pentru cele cinci titluri mondiale Guinness pe care le deține și multe dintre creațiile sale sunt purtate de celebrități de la Hollywood la cele mai importante evenimente mondiale, cum ar fi Oscarurile, Festivalul de Film de la Cannes, Globurile de Aur și multe altele.

Cele mai importante momente ale evenimentelor vor fi promovate pe Fashiontv timp de un an de zile, în 196 de țări din întreaga lume în cadrul rubricilor specializate ale Fashiontv, precum Fashion Weeks, Designers, Models, Photographers, Fashiontv Events și Fashiontv Party.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consulatul Onorific al Republicii Tunisiene a fost lansat oficial la Cluj-Napoca

Articolul următor

Județul Alba, la un pas investițional de un terminal multimodal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share