IT&C Ultimele stiri

Smart ID Dynamics, “Partner of the year 2018” pentru Europa Centrală și de Est

Smart ID Dynamics, lider de piață în România pe segmentul soluțiilor pentru mobilitate enterprise, a primit premiul “Partner of the year 2018” pentru  Europa Centrală și de Est în cadrul Summit-ului Regional al Partenerilor Zebra Technologies, care a avut loc anul acesta în Viena. Premiul reprezintă o recunoaștere a rezultatelor înregistrate pe piață din România – cifra de afaceri, inovație, expertiză, loialitate și flexibilitate.

“Poziția de lider de piață pentru Centrul și Sud Estul Europei este o recunoaștere a investițiilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului într-un model de business absolut inovativ la nivelul pieței din România. O astfel de inovație ne-a permis să construim avantaje competitive interne, la nivelul proceselor și al soluțiilor proprii dezvoltate de hub-ul nostru de tehnologie din România și Moldova, imposibil de copiat de către principalii competitori. La nivel extern, am mizat întotdeauna pe flexibilitate și agilitate, pe viteză de reacție la dinamica pieței, la schimbările intervenite în comportamentul clienților și al competiției de tip “me too”. Credem cu tărie că suntem printre puținele companii din piață care au obținut avantaje competitive incredibile din anticiparea schimbărilor intervenite în piață, schimbări care s-au regăsit întotdeauna în reinventarea continuă a modelului de business în beneficiul clienților noștri”, a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics România & Moldova.

SmartID Dynamics furnizează soluții software și servicii profesionale integrate cu computere mobile robuste, scanere coduri de bare și imprimante de coduri de bare care asigură vizibilitate în timp real asupra proceselor din cadrul organizațiilor. Compania a fost înființată în 2010 de către Daniel Boangiu și Romeo Iacob, experți cu peste 20 de ani de experiență în mobilitate, a ajuns la o cifra de afaceri, în 2018. de peste 15 milioane de Euro și un profit net de peste 1,3 mililioane de Euro.

Smart ID Dynamics are în prezent 100 de angajați și colaboratori, deține cea mai mare și mai stabilă echipă de specialiști certificați din piață, rezultat al unui program de investiții și de dezvoltare a echipei de management constant, de-a lungul celor peste 8 ani de existență pe piața din România.

Echipa de consultanți Smart ID Dynamics este specializată în dezvoltarea de aplicații mobile enterprise, soluții de colectare de date în timp real aplicate mediului industrial (IoT), trasabilitate, inventariere, managementul activelor, managementul incidentelor, sisteme de control al depozitelor, soluții fiscale pentru retail etc. Cu inovații incredibile și la nivelul modelului de servicii de consultanță, Smart ID Dynamics se află în topul companiilor care oferă flexibilitate, agilitate și implementare rapidă a soluțiilor  de business cu rezultate măsurabile.

“Recunoașterea de care ne-am bucurat în cadrul Summit-ului Regional Zebra Technologies de la Viena este o certificare a poziției de lider de piață, în special a strategiei noastre focusate pe inovație și pe nevoile emergente ale clienților din piețele pe care le acoperim în prezent. Vom continua să ne concentrăm în viitor pe dezvoltarea parteneriatului cu Zebra Technologies, pe dezvoltarea parteneriatului cu clienții noștri, dar și pe continua adaptare și inovare la nivelul modelului de business. Le mulțumim clienților noștri, companii multinaționale și companii locale pentru încrederea pe care ne-au acordat-o de-a lungul timpului”.

Related posts

Ambasadorul Italiei în România, la Cluj: Românii, cea mai numeroasă comunitate de imigranți din Italia

Stefana Muresan

Educația pacienților și a personalului medical privind fibroza idiopatică, necesară

Transilvania Business

Deloitte România a asistat Grupul TeraPlast în vânzarea diviziei de oțel către Kingspan

Papuc Irina

UBB Cluj, acceptată în reţeaua pentru dezvoltare sustenabilă a ONU

redactia

Antreprenorul Mircea Bulboacă din Sibiu, proprietarul CON-A, cel mai mare constructor român în 2017

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] European funding: keywords for the largest urban renewal project in Romania!

Transilvania Business

Plimbări gratuite pe râul Timiș, cu hidrobiciclete, catamaran și canoe – program transfrontalier din fonduri europene

redactia

Guvernul de la Budapesta, investiție de 8 mil. euro în ”programe şi investiţii de importanţă naţională din Transilvania”

redactia

Autostrada Gilău-Nădășelu, aproape de deschidere

Stefana Muresan

Cel mai nou echipament Stratasys de printare 3D – J55 – este acum și în România

redactia

Sovata, punct de oprire a traseului „Via Transilvanica – Drumul care unește”

Stefana Muresan

Grupul Taparo va acoperi necesarul de măști al României

Nora Dumitrescu

Parcare de 4,5 milioane de euro în centrul municipiului Oradea

Stefana Muresan

Sistemul de iluminat arhitectural din Cetatea Alba Carolina va fi modernizat și extins: proiect de aproape un milion de euro

Papuc Irina

Regele Mihai, simbolul demnității noastre uitate

Stefana Muresan

O nouă autostradă până la Timișoara

Stefana Muresan

Provocări și previziuni despre IT-ul românesc: „Noi am reușit în ciuda faptului că suntem în România, nu datorită faptului că suntem în România”

Ion Surdu

Profit record pentru Hidroelectrica în 2017

Stefana Muresan

Americanii promit conectarea Mării Baltice cu Marea Neagră printr-o autostradă și cale ferată: de la Gdansk la Constanța

Ion Surdu

Daniel Rusen, numit Director de Marketing și Operațiuni la Microsoft România

redactia

SATI 2.0 si SATI DMP – Industria online din Romania trece la nivelul urmator

Stefana Muresan

CTP a achiziționat Phoenix Logistics Center

Ionut Oprea

Facturone, în sprijinul firmelor

Ligia Voro

Leave a Comment