Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Smart ID Dynamics, “Partner of the year 2018” pentru Europa Centrală și de Est

Smart ID Dynamics, lider de piață în România pe segmentul soluțiilor pentru mobilitate enterprise, a primit premiul “Partner of the year 2018” pentru  Europa Centrală și de Est în cadrul Summit-ului Regional al Partenerilor Zebra Technologies, care a avut loc anul acesta în Viena. Premiul reprezintă o recunoaștere a rezultatelor înregistrate pe piață din România – cifra de afaceri, inovație, expertiză, loialitate și flexibilitate.

“Poziția de lider de piață pentru Centrul și Sud Estul Europei este o recunoaștere a investițiilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului într-un model de business absolut inovativ la nivelul pieței din România. O astfel de inovație ne-a permis să construim avantaje competitive interne, la nivelul proceselor și al soluțiilor proprii dezvoltate de hub-ul nostru de tehnologie din România și Moldova, imposibil de copiat de către principalii competitori. La nivel extern, am mizat întotdeauna pe flexibilitate și agilitate, pe viteză de reacție la dinamica pieței, la schimbările intervenite în comportamentul clienților și al competiției de tip “me too”. Credem cu tărie că suntem printre puținele companii din piață care au obținut avantaje competitive incredibile din anticiparea schimbărilor intervenite în piață, schimbări care s-au regăsit întotdeauna în reinventarea continuă a modelului de business în beneficiul clienților noștri”, a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics România & Moldova.

SmartID Dynamics furnizează soluții software și servicii profesionale integrate cu computere mobile robuste, scanere coduri de bare și imprimante de coduri de bare care asigură vizibilitate în timp real asupra proceselor din cadrul organizațiilor. Compania a fost înființată în 2010 de către Daniel Boangiu și Romeo Iacob, experți cu peste 20 de ani de experiență în mobilitate, a ajuns la o cifra de afaceri, în 2018. de peste 15 milioane de Euro și un profit net de peste 1,3 mililioane de Euro.

Smart ID Dynamics are în prezent 100 de angajați și colaboratori, deține cea mai mare și mai stabilă echipă de specialiști certificați din piață, rezultat al unui program de investiții și de dezvoltare a echipei de management constant, de-a lungul celor peste 8 ani de existență pe piața din România.

Echipa de consultanți Smart ID Dynamics este specializată în dezvoltarea de aplicații mobile enterprise, soluții de colectare de date în timp real aplicate mediului industrial (IoT), trasabilitate, inventariere, managementul activelor, managementul incidentelor, sisteme de control al depozitelor, soluții fiscale pentru retail etc. Cu inovații incredibile și la nivelul modelului de servicii de consultanță, Smart ID Dynamics se află în topul companiilor care oferă flexibilitate, agilitate și implementare rapidă a soluțiilor  de business cu rezultate măsurabile.

“Recunoașterea de care ne-am bucurat în cadrul Summit-ului Regional Zebra Technologies de la Viena este o certificare a poziției de lider de piață, în special a strategiei noastre focusate pe inovație și pe nevoile emergente ale clienților din piețele pe care le acoperim în prezent. Vom continua să ne concentrăm în viitor pe dezvoltarea parteneriatului cu Zebra Technologies, pe dezvoltarea parteneriatului cu clienții noștri, dar și pe continua adaptare și inovare la nivelul modelului de business. Le mulțumim clienților noștri, companii multinaționale și companii locale pentru încrederea pe care ne-au acordat-o de-a lungul timpului”.

Total
33
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Ce își doresc azi tinerii de la profesori și sistemul educațional românesc?

Articolul următor

Fosta fabrică Flacăra din Cluj, transformată

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
33
Share