Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MedLife își mărește pachetul de acțiuni din grupul Genesys Arad

Sistemul Medical MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță preluarea unui nou pachet de 3% din grupul de firme Genesys Arad, unul dintre cei mai mari operatori privați de servicii medicale din zona de vest a României. Ca urmare a acestei preluări, Sistemul MedLife deține pachetul de 61%.

 

Genesys Arad face parte din Sistemul MedLife încă din 2011, când reprezentanții anunțau preluarea pachetului de 55%, iar valoarea tranzacției se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

MedLife Genesys include un spital de mari dimensiuni, maternitate, ambulatoriu și laborator. De-a lungul anilor, grupul a dezvoltat mai multe centre medicale în orașele Deva, Hunedoara, Petroșani, Drobeta Turnu Severin și Târgu-Jiu, cea mai recentă inaugurare fiind centrul de radiologie și imagistică medicală, singurul centru din Arad care dispune de un echipament radiologic digital.

Din 2010 până în prezent, MedLife a finalizat 23 de achizițîi, fiind operatorul cu cea mai mare expertiză pe acest segment de activitate. Badea Medical Cluj, anunțată în luna mai anul curent, este ultima tranzacție de preluare a pachetului majoritar.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă rețea de clinici, una din marile rețele de laboratoare medicale, spitale generale și specializate și are cea mai mare baza de clienți pentru Pachete de Prevenție în Sănătate din țară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

Acțiunile emise de MedLife SĂ sunt admise la tranzacționare pe piață reglementată la vedere administrată de Bursă de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achizițîi. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat peste 83 de unități medicale. Echipa să puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobandind cunoștințe și experiență valoroase, care să ii permită găsirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CE aprobă tranzacția dintre Vodafone Group și Liberty Global

Articolul următor

Ratingul Transgaz este 'BBB-' cu Perspectivă Stabilă, conform Fitch

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share