București IT&C Ultimele stiri

Connections intră pe piața din Asia

Connections, lider pe piața de digital transformation din România, Bulgaria și Serbia anunță intrarea pe piața din Asia, cu servicii de Robotic Process Automation și software development.

 

”Zona ASEAN are un apetit deosebit pentru startup-uri fintech, piața este reglementată foarte strict, există un specific local al modului de networking, care trebuie asumat și deprins, precum și preferința către abordarea top-down, respectiv selecția relațiilor utile și a resurselor adecvate, înainte de a începe efectiv activitatea. Zona ASEAN este un important pol financiar al lumii, o zonă cu puternice industrii manufacturiere, de transport și logistică, așadar potențialul este enorm în zona automatizării proceselor de business. În următorii patru ani, estimăm vânzări de aproximativ 3 milioane de euro din RPA și software development”, explică decizia Bogdan Florea, fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

Connections își va începe activitatea printr-un birou de vânzări în Taipei (Taiwan), condus de canadianul Grant Caldwell, CEO-ul desemnat de companie pentru a conduce operațiunile din regiune.

“Suntem încrezători în această extindere. Cu siguranță vor exista provocări, de la limbă până la modul de a face business, dar în lumea globală în care trăim, tehnologia e un liant. În plus, suntem bine poziționați în ecosistemul de intelligent automation, avem expertiză dovedită în România, CEE și Middle East, ne dorim să intrăm pe piețe noi și avem motivația necesară să o facem. Cu biroul din Asia ne vom concentra pe proiecte în zona de operațiuni din industrii precum finanțe, logistică, producție și transport”, mai adaugă Bogdan Florea.

Connections este lider pe piața de digital transformation din România, având 300 de angajați, birouri în Bulgaria, Serbia și planuri de extindere la nivel global. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Începând cu luna iulie 2018 Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată Connections a investit peste 200.000 euro în dezvoltarea unei platforme fintech de open banking menită să integreze API-urile puse la dispoziție de băncile din România, odată cu aplicarea directivei Revised Payment Service Directive (PSD2), care obligă băncile să dea acces la informații privind conturile bancare de plăți accesibile online, unor terțe părți care își pot dezvolta servicii de informații, plăți și alte servicii financiare către clienții băncilor. Connections a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 5,5 mil euro.

Related posts

MedLife: 11 copii cu malformatii cardiace, tratati pro bono la Sibiu

redactia

UVT, printre cele mai bune 1000 de universități din lume

Stefana Muresan

Vitacom Electronics, cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro în 2017

Stefana Muresan

Legendara mașină americană Pontiac GTO are „sânge” de ardelean

redactia

Guvernul de la Budapesta, investiție de 8 mil. euro în ”programe şi investiţii de importanţă naţională din Transilvania”

redactia

BEI, împrumut de 450 mil. euro pentru Programul de Dezvoltare Rurală

redactia

Timişoara urcă 37 de locuri în clasamentul mondial al inovării

Robert Bloancă

Uzinele Fujikura își reiau activitatea în România

Nora Dumitrescu

Producţiile de porumb şi floarea soarelui din România, pe primul loc în Uniunea Europeană

redactia

[Enjoy Transylvania!] UMFST Târgu-Mureș, „ambassador of the tradition of the Romanian school of medicine and pharmacy abroad”

Transilvania Business

Se pun bazele primului consiliu județean digital din România

Nora Dumitrescu

Ordinul Arhitecților din România are un nou președinte

Stefana Muresan

AGA Hidroelectrica a numit membrii Consiliului de Supraveghere cu mandat de patru ani

redactia

MedLife cumpără pachetul integral de acțiuni al Spitalului OncoCard Brașov, unul dintre cele mai mari centre private de tratament oncologic din România

Papuc Irina

Care sunt cei mai mari proprietari de păduri din România

Stefana Muresan

Germania rămâne cel mai important partener comercial al României

Ligia Voro

ANL finanțează două blocuri în cartierul zălăuan Dumbrava Nord

Nora Dumitrescu

Hotelurile Clujului vor scutiri de taxe și impozite

Nora Dumitrescu

83% dintre milenialii din România sunt optimiști atunci când se gândesc la viitor

Stefana Muresan

Verlinne: Haine naturale, harmless, încântătoare și produse la noi în România – povestea brandului care promovează moda curată și sustenabilă

Papuc Irina

Hartă gastro-turistică a municipiului Sfântu Gheorghe, realizată de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului

redactia

Companie a grupului Peppermint, Ertex International, o firmă de top în domeniul textil european

Stefana Muresan

Politicile educationale ale Clujului, prezentate la Sofia in cadrul Conferintei “Regions and Cities Investing in Education to Strengthen EU Values”

Stefana Muresan

„Mintea” roboțelului Zora, care va sprijini bolnavii de Alzheimer și demență, proiectat de cercetători români la UTCN

redactia

Leave a Comment