Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Connections intră pe piața din Asia

Connections, lider pe piața de digital transformation din România, Bulgaria și Serbia anunță intrarea pe piața din Asia, cu servicii de Robotic Process Automation și software development.

 

”Zona ASEAN are un apetit deosebit pentru startup-uri fintech, piața este reglementată foarte strict, există un specific local al modului de networking, care trebuie asumat și deprins, precum și preferința către abordarea top-down, respectiv selecția relațiilor utile și a resurselor adecvate, înainte de a începe efectiv activitatea. Zona ASEAN este un important pol financiar al lumii, o zonă cu puternice industrii manufacturiere, de transport și logistică, așadar potențialul este enorm în zona automatizării proceselor de business. În următorii patru ani, estimăm vânzări de aproximativ 3 milioane de euro din RPA și software development”, explică decizia Bogdan Florea, fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

Connections își va începe activitatea printr-un birou de vânzări în Taipei (Taiwan), condus de canadianul Grant Caldwell, CEO-ul desemnat de companie pentru a conduce operațiunile din regiune.

“Suntem încrezători în această extindere. Cu siguranță vor exista provocări, de la limbă până la modul de a face business, dar în lumea globală în care trăim, tehnologia e un liant. În plus, suntem bine poziționați în ecosistemul de intelligent automation, avem expertiză dovedită în România, CEE și Middle East, ne dorim să intrăm pe piețe noi și avem motivația necesară să o facem. Cu biroul din Asia ne vom concentra pe proiecte în zona de operațiuni din industrii precum finanțe, logistică, producție și transport”, mai adaugă Bogdan Florea.

Connections este lider pe piața de digital transformation din România, având 300 de angajați, birouri în Bulgaria, Serbia și planuri de extindere la nivel global. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Începând cu luna iulie 2018 Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată Connections a investit peste 200.000 euro în dezvoltarea unei platforme fintech de open banking menită să integreze API-urile puse la dispoziție de băncile din România, odată cu aplicarea directivei Revised Payment Service Directive (PSD2), care obligă băncile să dea acces la informații privind conturile bancare de plăți accesibile online, unor terțe părți care își pot dezvolta servicii de informații, plăți și alte servicii financiare către clienții băncilor. Connections a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 5,5 mil euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stele Michelin pentru obiective din Târgu Mureș

Articolul următor

ADR Centru anunță relansarea competiției de proiecte pentru microîntreprinderi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share