Sanatate Timiș Ultimele stiri

Donaţie de o sută de mii de lei din partea Continental, în favoarea Clinicii ORL din Timişoara

Societatea timişoreană Continental Automotive Product a donat peste o sută de mii de lei pentru sprijinirea Clinicii ORL a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Cu ajutorul sumelor donate, unitatea medicală a achiziționat aparatură şi instrumentar medical necesar abordării unor noi tehnici de chirurgie nasosinusală şi a urechii medii.

„Ne simţim onoraţi şi mândri că am fost aleşi ca beneficiari ai acestei valoroase sponsorizări şi este important pentru noi să vă ştim aproape. Trăim cu certitudinea că doar uniţi putem face lumea mai bună , iar în cazul nostru mai sănătoasă. Vă mulţumim!”, a anunţat Mărioara Poenaru, șefa unității medicale.
„Această donaţie ne-a permis rezolvarea patologiei nasosinusale şi a urechii medii la un număr de 438 pacienţi, copii şi adulţi, în 2018”, a mai menţionat aceasta.

Patologia nasosinusală și a urechii medii ocupă locul 1 în patologia din sfera ORL în clinica din Timișoara. Clinica ORL rezolvă aceste probleme de patologie din 5 judeţe: Bihor, Arad, Hunedoara, Caraş, Mehedinţi și Timiş.

Valoarea totală a donației făcute de Continental Automotive Product a fost în valoare de 119.256,80 lei.

Related posts

Directorul Nuclearelectrica ar putea încasa suplimentar peste 25.000 euro pe an

Ligia Voro

BMW, investiție de peste 1 miliard de euro la noua sa fabrică din Debrecen

Stefana Muresan

SunGarden Golf & Spa Resort, creștere de 30% a numărului de turiști

Ligia Voro

Leave a Comment