Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sorina Pintea inaugurează, la Timişoara, cea mai mare Secţie de Mari Arşi din România

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, se va afla miercuri la Timişoara, unde va inaugura Secţia de Mari Arşi, amenajată la Casa Austria din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara. Aici va deveni funcţională cea mai mare unitate de gen, destinată acestei categorii de pacienţi, din România.

 

Momentul festiv este programat de la ora 10, ulterior ministrul având în agendă mai multe vizite la unităţi medicale din Timişoara.

În cadrul Secţiei amintite se vor deschide primele trei boxe dintre cele cinci, destinate tratării celor care au suferit arsuri grave. Unitatea a fost amenajată cu bani de la Consiliul Judeţean Timiş, iar aparatura a fost asigurată de Ministerul Sănătăţii. În acest moment a fost asigurată dotarea pentru primele trei saloane, acestea fiind complet funcţionale, celelalte două urmând să fie deschise în perioada imediat următoare.

Consiliul Județean Timiș a investit aproximativ 1,5 milioane de euro pentru amenajarea saloanelor, iar aparatura în valoare de 3,5 milioane de euro a fost achiziționată de Ministerul Sănătății.
Pe lângă inaugurarea Secţiei de Mari Arşi, minstrul va mai vizita Maternitatea Bega, Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, Clinica de Boli Infecţioase şi Pneumofiziologie „Victor Babeş, respectiv Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Camera de Comerţ Timiş organizează un Forum Internaţional de Afaceri, în premieră, cu reprezentanţi din mai multe ţări

Articolul următor

Donaţie de o sută de mii de lei din partea Continental, în favoarea Clinicii ORL din Timişoara

Citește si:
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Citeste mai mult

Noul sezon la Băile Figa, deschis oficial

Băile din orașul Beclean au dat startul sezonului estival în prezența directorului Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel…
Total
0
Share