București Lideri si afaceri Real Estate Slider Ultimele stiri

După 10 ani ca CEO al P3, Ian Worboys se implică în proiecte antreprenoriale

După ce a condus P3 Logistic Parks timp de 10 ani, contribuind la transformarea acestuia într-unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de spații logistice de pe piață, cu proprietăți de peste 4,2 milioane mp în 11 țări, Ian Worboys a părăsit compania pentru a se aventura unor noi proiecte antreprenoriale.

„P3 a reprezentat pentru mine o experiență extraordinară. Plec dintr-o echipă de oameni minunați, mulți devenindu-mi prieteni de-a lungul timpului. Am angajat întotdeauna oameni care sunt mai buni decât mine într-un fel sau altul, iar această politică s-a dovedit a fi eficientă pe parcursul activității mele în această companie. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat alături de colegii mei în calitate de echipă P3.”, a spus Ian Worboys.

Unul dintre proiectele în care Ian a investit și la creșterea și promovarea căruia va lua parte este Crush Publishing, o editură care produce seria de cărți ilustrate pentru copii, cunoscută sub numele de The Crush Series. În urma succesului de care primele 2 cărți s-au bucurat în ultimul an, compania va mări portofoliul de produse cu puzzle-uri, cărți de colorat, jocuri educaționale cu întrebări și răspunsuri, toate având ca obiectiv oferirea unui sprijin părinților care își doresc să petreacă mai mult timp alături de copii, într-un mod creativ, amuzant dar și educațional, îmbogățind imaginația copiilor. Până în prezent compania a facut o investiție de aprox. 100.000 euro în cercetare de piață la nivel internațional, ilustrații & design, drepturi de autor, și producerea primelor 10.000 de cărți – Frog Crush și Monkey Crush, vândute în Europa, în special în piețele vorbitoare de limba engleză.


Produsele Seriei Crush pun în continuare accentul pe dobândirea de cunoștințe într-un mod amuzant și plăcut, promovând interacțiunea dintre părinți și copii. În același timp, universul Crush oferă celor mici instrumente prin care aceştia își dezvoltă imaginația prin lectură și joc, într-o lume condusă din ce în ce mai mult de tehnologie. “Odată lansate kiturile educaționale (puzzle, jocuri, carti de colorat etc), ne așteptăm să progresăm exponențial în fiecare an pe baza parteneriatelor de distribuție pe care intenţionăm să le încheiem. În acest sens, am luat în calcul dezvolarea de parteneriate cu retaileri de carte şi grădini zoologice din toată Europa și nu numai.”, a spus Ian Worboys.

„Ce-a de a doua carte lansată se numește Monkey Crush. Aceasta a fost precedată de Frog Crush, care s-a dovedit a fi un succes în toată Europa în rândul copiiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, dar şi în rândul părinților. Echipa noastră de marketing a creat un univers Crush în care copiii pot învăța despre animalele din întreaga lume într-un mod distractiv, iar părinţii găsesc resurse creative de a interacţiona cu cei mici.”, a spus Ian Worboys.

Conform studiilor recente, părinții moderni petrec mai mult timp în preajma celor mici, comparativ cu perioada anilor 60. Guila M. Dotti Sani de la Institutul Universitar European și Judith Treas de la Universitatea din California, Irvine au realizat un studiu care arată faptul că mamele moderne din 11 țări occidentale au petrecut cu aproape o oră mai mult având grijă de copiii lor în 2016, faţă de mamele din 1965. Tații petrec în zilele noastre aproape o oră participând la activități dedicate copiilor, comparativ cu tații din 1965, care petreceau în medie doar 16 minute. Tendința nu se aplică numai părinților cu o educație înaltă, ci tuturor. Analiza de la Pew Research Center confirmă cercetarea. În SUA, mamele și tații moderni petrec din ce în ce mai mult timp în preajma copiilor. Faţă de 1960, timpul s-a dublat.

Aceste cărți se regăsesc pe lista de dorințe a lui Ian Worboys, pe care a scris-o după ce fiul său, Robert, şi-a pierdut viaţa în tihnă, în somn, ca urmare a sindromului decesului cardiac brusc, în ianuarie 2016. Robert avea doar 27 de ani. În memoria sa, omul de afaceri a scos la lumină versurile pe care le-a scris pentru a-i încânta pe cei patru copii ai săi, când aceștia erau mici, și a înființat fundația The Robbie Bobby Foundation. 10% din profitul generat de vânzarea cărților şi produselor Crush este donat organizației caritabile, a cărei misiune este aceea de a ajuta persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate, dar și tinerii sportivi pentru care o donație mică poate avea beneficii semnificative.

Despre The Crush Series

Cărțile din seria Crush sunt scrise în versuri, în limba engleză de către Ian Worboys, sunt ilustrate de către Silke Diehl, și sunt concepute ca un univers educațional și distractiv în care copiii învață jucându-se, reprezentând și o sursă de inspirație pentru părinți. Pe lângă primele două cărți din serie, Frog Crush & Monkey Crush, site-ul Crush are jocuri, cărți audio, cântece și alte elemente cool, care îi vor ajuta pe copii să învețe într-un mod distractiv și antrenant de la personajele amuzante ale seriei Crush.

Pentru a afla mai multe, accesați www.thecrushseries.com și www.therobbiebobbyfoundation.com

www.facebook.com/thecrushseriesbooks
www.instagram.com/thecrushseries

Related posts

EBRD supports development of sustainable industrial real estate in Romania

Papuc Irina

VIDEO: Cum evoluează lucrările pe A3, lotul Iernut-Chețani

Ligia Voro

Centric IT, extindere in Palas Iasi

Transilvania Business

Medicina alternativă, la Oradea: Dr. Mircea Dogariu aduce acupunctura tradițională și energetică la Clinica Sana Mente

Transilvania Business

Tenaris s-a pus pe angajări masive în România

Nora Dumitrescu

Forumul Invest Satu Mare, autorităţile şi mediul privat la aceeași masă

Stefana Muresan

România exportă cele mai multe viori din UE

Papuc Irina

IMMOFINANZ a semnat contracte de vânzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

Ionut Oprea

Leoni, panuri mari în Bistrița: rămâne cu aproximativ 5.500 de angajați și face pasul spre cablurile high voltage

redactia

Orase durabile – Cum pregătim tranziția ?

Stefana Muresan

Noi măsuri în România: se suspendă activitatea centrelor comerciale; circulația cetățenilor în afara locuinței, restricționată

Ion Surdu

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 83: Bartha Carol, directorul general Lecoimpex: “Dacă cineva vrea stabilitate, parteneri de încredere, să ne caute pe noi”  

Ligia Voro

Locuinţe la preţul de doar 1 dolar într-o localitate pitorească

redactia

Clujul, centru de producție pentru medicamente anti-Covid

Nora Dumitrescu

Apare prima brânză bio produsă în Sălaj

Nora Dumitrescu

Politica comercială a UE – noi oportunităţi şi provocări pentru mediul de business din România

Ligia Voro

Trei județe din Ardeal fac legea în producția de mobilier

Nora Dumitrescu

C&W Echinox: tranzactii de 410 mil. euro in S1

Stefana Muresan

Besmax Pharma Distribution donează echipamente de plasmafereză ce pot salva viața pacienților cu Covid-19 din România: „Luni vom semna contractul de donație”

Papuc Irina

Cereri pentru proiecte rezidentiale si mixte

Ionut Oprea

Corneliu Florin Buicu: Primele 300 de noi ambulanțe, distribuite către serviciile de urgență din țară

redactia

Comerțul electronic este principalul motor al creșterii și schimbării pentru piața depozitelor

Stefana Muresan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Summit Agro. Experiență și tehnologie japoneză  

Ligia Voro

Contract de 10 milioane de euro, obținut de nemții de la RER-RWE, pentru servicii de salubritate în Alba

redactia

Leave a Comment