Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valtryp deschide o nouă fabrică la Oradea

Prima companie din România cu capital 100% românesc în domeniul automotive deschide o nouă fabrică la 25 de ani de activitate, crescând numărul de angajaţi de la 140 la 600.

La aniversarea a 25 de ani de activitate, compania Valtryp, prima din țară cu capital 100% românesc în domeniul automotive, deschide un nou sediu de producţie. Valtryp va dispune de o suprafață de lucru mai extinsă și va face sute de angajări. Inaugurarea noii fabrici are loc vineri, 18 octombrie, în Parcul Industrial Eurobusiness II.

Aniversare cu fast

Noua fabrică se întinde pe o suprafață de 7.000 mp, iar compania îşi creşte numărul de angajaţi, de la 140 în prezent, până la 400-600 de persoane. Recrutarea de personal a început deja, iar la vechiul sediu sunt școlarizate mai multe persoane de către specialiștii din domeniu.

Angajatorul oferă locuri de muncă sigure, având deja contracte semnate pe mai mulţi ani cu colaboratori internaționali din domeniul automotive.

Compania Valtryp facilitează transportul angajaților din afara Oradiei cu mașini proprii și în viitor, copiii acestora vor beneficia de o grădiniță, care urmează să funcționeze în apropierea noii fabrici, astfel încât programele de lucru ale părinților să se sincronizeze cu cele ale micuţilor.

Valtryp – lecţie de succes

Compania, înfiinţată în 1995, este prima din ţară cu capital 100% românesc, în domeniul automotive. Valtryp fabrică accesorii şi piese pentru autovehicule printr-un proces de producţie preponderent manual. Activitatea principală este îmbrăcarea volanelor în piele sau lemn și piele, a mânerelor pentru schimbătoare de viteză, a huselor scaunelor și a tapiţeriei auto.

Calitatea, punctualitatea, preţul bun şi seriozitatea sunt punctele noastre forte. Prin exemplul nostru dorim să încurajăm antreprenorii români, firmele mici şi mijlocii şi să arătăm faptul că şi companiile româneşti, cu unici acţionari, pot reuşi atât pe piaţa internaţională, cât şi pe cea naţională”, precizează directorul general Valeriu Trip.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Piața muncii la Cluj: vor să ajungă IT-iști pornind de la zero

Articolul următor
Conacul din județul Sălaj se află într-o stare avansată de degradare

Conacul Wass din Românași, inventariat în format 3D

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share