Angajari Cluj Ultimele stiri

Bosch, desemnat ca primă opțiune pentru inginerii din Cluj

Liderul global în furnizarea de tehnologii şi servicii este unul dintre cei mai doriți angajatori din România, conform unui studiu realizat de o companie specializată în soluții de recrutare și brand de angajator.

Grupul german ocupă locul șase la nivel național în topul celor mai doriți angajatori, realizat de Catalyst Solutions în 2019, în creștere cu 19 poziții față de 2015 și cu patru față de 2018. Compania este prima opțiune pentru inginerii din Cluj și a doua pentru candidații cu profil tehnic din Transilvania. Bosch ocupă locul doi în preferințele candidaților vorbitori de limbi străine din vestul țării.

Participanții apreciază faptul că Bosch este un jucător de top în domeniul său, ce oferă un loc de muncă sigur, dar și noi provocări profesionale, se bucură de prestigiu în piață și oferă produse și servicii inovatoare.

Potențialii candidați asociază compania cu deschiderea de oportunități internaționale, acces la tehnologie de ultimă generație și la îndrumarea experților, cu un pachet de salariu și beneficii atractive și o atmosferă prietenoasă de muncă.

„Bosch s-a concentrat în ultimii ani pe acţiuni care au dus la consolidarea brandului de angajator și rezultatele sunt vizibile, astăzi aflându-ne pe locul șase în preferințele angajaților români”, a declarat Mihai Boldijar director general al Robert Bosch SRL.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2018, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 452 milioane de euro pe piaţa din România. Grupul are unități la Jucu, Cluj-Napoca, Blaj, Timișoara și București.

Studiul Catalyst s-a derulat pe un eșantion de 18.000 de respondenți cu profil de business, socio-uman, tehnic și farma și a avut ca obiectiv oferirea unei perspective asupra comportamentului și așteptărilor candidaților în raport cu principalii angajatori ce activează pe plan local.

Acesta identifică o serie de criterii care stau la baza alegerii unui angajator, cum ar fi recunoașterea performanței, mediul de lucru plăcut, încurajarea dezvoltării profesionale și accesul la expertiză, salariul atractiv, un mediu de lucru sigur, beneficii și bonusuri acordate.

Related posts

Emil Hurezeanu: Cel mai bogat și generos german, Hasso Platner, creatorul grupului informatic SAP, interesat de Sibiu

Stefana Muresan

Shamrock Gardens, ansamblu rezidențial unic în Sântana de Mureș

redactia

Pombis din Bistriţa-Năsăud vinde retailerilor fructe şi sucuri de 1,5 mil. euro

Stefana Muresan

Leave a Comment