Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliul Concurenței analizează preluarea Comoserv SRL de către compania franceză SNEF

agerpres.ro

Consiliul Concurenței a anunțat vineri, 25 octombrie, că analizează tranzacția prin care compania franceză SNEF preia societatea Comoserv SRL. SNEF SA are ca obiect principal de activitate realizarea instalaţiilor electrice pentru sectoarele energetic, maritim, nuclear și telecomunicații. La rândul ei, Comoserv SRL este o companie care activează pe piața serviciilor de inginerie mecanică industrială.

Potrivit legii, această operaţiune reprezintă o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Autorităţii de Concurenţă Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii
compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în acest sens.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data anunţului.

Sursa foto: Agerpres

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Primăria Sibiu caută cel mai bun proiect pentru un complex de locuințe sociale și de serviciu. Terenul disponibil - peste 13.000 mp

Articolul următor

Au început lucrările la primele trasee de mountain bike din Masivul Postăvarul. „Iubitorii acestui sport vor avea la dispoziție 6 trasee cu diferite nivele de dificultate”

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share