Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AFM: 256 de dosare au fost aprobate pentru achiziţia a 475 de autovehicule prin Programul Rabla, destinat persoanelor juridice

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat astăzi că au fost aprobate 256 de dosare pentru achiziţia a 475 de autovehicule prin Programul Rabla, destinat persoanelor juridice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestui program sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunea aferentă Programului Rabla.

Persoanele juridice ale căror dosare de finanţare au fost sau urmează să fie aprobate se pot înscrie la producătorii validaţi până la 20 noiembrie 2019 în Programul Rabla şi până la 25 noiembrie 2019 în Programul Rabla Plus, termene care trebuie respectate şi în cazul în care se doreşte cumularea primei de casare cu ecotichetul, mai anunță AFM.

De asemenea, notele de înscriere în ambele programe sunt valabile până la 25 noiembrie 2019, dată până la care trebuie emise şi facturile de achiziţie a autovehiculelor noi. Datele calendaristice indicate anterior sunt termene procedurale maxime, care nu pot fi depăşite, dar care pot fi devansate la iniţiativa producătorilor validaţi, sens în care persoanele juridice sunt sfătuite să se adreseze din timp acestora, astfel încât să poată beneficia de cele două programe.

Foto: wall-street.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiții ultramoderne la Aiud: vor fi procurate 16 autobuze electrice

Articolul următor

PayWell 2019: 25% dintre companii iau în considerare importul de angajați pentru a-și acoperi deficitul de forță de muncă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share