Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Legea Uber a fost transmisă pentru promulgare, cu amendamentele deputaților

Legea care prevede intrarea în legalitate a celor care lucrează pentru aplicațiile de ride-sharing, precum Uber, Bolt, Yango sau Clever a fost transmisă la Președinție pentru promulgare.

Textul final al legii a fost amendat de deputați, după ce guvernul a adoptat prevederile într-o ordonanță de urgență. În total, au fost adoptate trei amendamente de către Senat și trei noi modificări la Camera Deputaților. O modificare importantă pentru șoferii care lucrează pentru aplicațiile de ridesharing prevede ca termenul-limită pentru a intra în legalitate să fie 1 februarie 2020. De asemenea, taxa pe care operatorul trebuie să o plătească la bugetul de stat, se va achita la 24 de luni, nu 12 luni cum ere iniţial, scrie Hotnews.ro.

Unul dintre amendamentele Camerei Deputaților prevede că operatorul platformei digitale are obligația să achite la bugetul de stat o taxă în valoare de 100.000 lei la fiecare 24 de luni. Textul legii care a fost transmis pentru promulgare poate fi citit aici.

Foto: playtech.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hidrocentrala Râul Mare-Retezat va fi retehnologizată cu 80 de milioane de euro

Articolul următor

Investiții ultramoderne la Aiud: vor fi procurate 16 autobuze electrice

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share