Analize Ultimele stiri

Top căutări despre Sibiu la nivel local și internațional

Comunicarea online este importantă atât pentru companii locale, cât și pentru cele care se adresează clienților naționali sau internaționali. Drept dovadă, dacă analizăm volumul de căutări despre Sibiu, realizate la nivel internațional, avem următoarele statistici.

Căutări realizate de către utilizatori care folosesc Google în limba română

Lunile din 2018 cu cele mai multe căutări despre Sibiu au fost Noiembrie cu 363.173 căutări, urmată de luna August cu 339.090 căutări. Țările din care s-au făcut cele mai multe căutări în limba română despre Sibiu sunt România cu 69,6% din totalul de căutări, urmată de către Germania cu 7,4%. Cele mai multe căutări (65%) au fost realizate de pe mobil.

 

Top 10 cele mai căutate expresii din ultimul an au fost:

Expresie Volum căutări
sibiu 90.500
cazare sibiu 22.200
pensiuni sibiu 6.600
hotel sibiu 4.400
booking sibiu 2.900

Căutări realizate de către utilizatori care folosesc Google în limba engleză

Lunile din 2018 cu cele mai multe căutări despre Sibiu realizate de către utilizatori care au căutat în limba română au fost Noiembrie cu 167.670 căutări, urmată tot de luna August cu 166.650 căutări. Țările din care s-au făcut cele mai multe căutări în limba engleză despre Sibiu sunt România cu 48,2% din totalul de căutări, urmată de către Germania cu 11,8%. Cele mai multe căutări (61%) au fost realizate de pe mobil.

Top 10 cele mai căutate expresii din ultimul an au fost:

Expresie Volum căutări
sibiu 90.500
hilton sibiu 2.900
ibis sibiu 1.900
continental forum sibiu 1.300
golden tulip sibiu 1.000

 

Putem să observăm că interesul național și internațional față de oraș este în direcția turismului.

În privința căutărilor realizate de către sibieni, putem observa că în Noiembrie 2018 au realizat:

  • 400 căutări despre pantofi
  • 640 căutări despre îmbrăcăminte
  • 390 căutări despre telefoane

Promovarea online nu mai este un canal de comunicare doar pentru afaceri internaționale. Magazinele locale și magazinele online, companiile de servicii, afacerile din HoReCa pot profita de căutările online pentru a atrage noi clienți și a-și dezvolta afacerile.

Călin Biriș, va susține în Sibiu (marți, 29 Octombrie) cursul “Crește-ți afacerea! De la buget, la vânzări online” un eveniment educațional pentru antreprenorii și pentru profesioniștii de marketing, PR și vânzări care își doresc să învețe cum să obțină notorietate și clienți din online pentru afacerea lor sau cea la care lucrează.

În cadrul acestui curs participanții află care este drumul de la planificare la câștigarea de clienți din online în mod structurat și eficient, cum se calculează bugetul de publicitate online și rezultatele care se pot obține.

Dacă vrei să afli exemple din experiența practică de peste 10 ani în domeniu al trainerului Călin Biriș, înscrie-te la evenimentul din 29 Octombrie. Înscrierea nu presupune taxă de participare, însă locurile sunt limitate.

Detalii despre eveniment şi înscrieri: http://bit.ly/34ioZV1

Related posts

Încep lucrările la pasajul de sub Bulevardul Magheru din Oradea

Ligia Voro

Tarom ofertă cu ocazia Centenarului bilete cu discounturi de 20%

redactia

Rebels and Rulers: Conferința românească de business și branding cu răsunet internațional

Ligia Voro

Leave a Comment