Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TU cât de pregătit eşti să INTRI la pensie?

Ai calculat ce sumă de bani vei primi lunar la pensie sau de ce sumă crezi că ai avea nevoie pentru a-ţi păstra stilul de viaţă de acum? Te-ai gândit ce doreşti să faci după pensionare? Ce activităţi ai vrea să ai atunci? Sunt câteva dintre întrebările ale căror răspunsuri te vor ajuta să afli dacă vei IEŞI sau vei INTRA la pensie.

Alocă azi 3 minute din timpul tău pentru a afla dacă te numeri printre cei care fac deja ceva pentru a avea o pensie aşa cum şi-o doresc sau dacă ar trebui să începi să iei măsuri în acest sens. Complează acest test și vezi ce rezultat primești https://life.aegon.ro/test-pensie

Este vorba despre un concept, acela de “a INTRA la pensie”, creat de compania de asigurări de viaţă Aegon România pentru a defini categoria celor care se pregătesc deja din punct de vedere financiar şi nu numai pentru momentul pensionării şi care vor să se poată bucura din plin de acea etapă a vieţii.

Acest demers a fost făcut pentru a creşte gradul de conştientizare a nevoii de economisire pentru pensie. Decizia de a demara acest proiect a avut la bază cifre care descriu situaţia actuală a pensionarilor din ţara noastră. Mai exact, în România sunt peste 5,1 milioane de pensionari, pensia media lunară este de 1235 lei pe lună, în timp ce, începând cu 1 septembrie 2019, pensia minimă garantată este în 704 lei pe lună.

Nici previziunile Autorităţii de Supraveghere Financiară nu sunt mai optimiste. Conform ASF, în 2060, românii cu vârsta de peste 65 de ani vor reprezenta 65% din populaţie, astfel încât un salariat va susţine 2,5 pensionari.

Întrebarea care apare, având în vedere toate datele statistice de mai sus, este dacă tu consideri că ar trebui să faci ceva în plus pentru a te asigura că vei avea o bătrâneţe liniştită şi că vei reuşi să INTRI la pensie. Complează testul și vezi ce rezultat primești https://life.aegon.ro/test-pensie

Despre Aegon

Aegon România face parte dintr-unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție de 175 de ani și este prezent în peste 20 de țări. În total, cei peste 28.000 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienți din Europa, Asia și America.

Aegon a intrat pe piața din România în 2007, prin divizia de pensii private, și în 2008 prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon România are peste 910.000 de clienți și 130 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sălajul va aloca 3,6 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor

Articolul următor

20 de tramvaie Astra şi 22 de autobuze Mercedes pentru Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share