București Eveniment Slider Ultimele stiri

Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”

Prefbeton – Organizația Patronală a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – organizează joi, 7 noiembrie 2019 a treia ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton”

Prefbeton – Organizația Patronală a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – organizează joi, 7 noiembrie 2019 a treia ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton” la Radisson BLU din București.

Continuăm și în acest an seria discuțiilor pe tema soluțiilor prefabricate din beton. Vorbitori din România și din străinătate vor aborda diverse teme actuale sau proiecții către viitor, menite să inspire participanții: Soluții inovatoare prefabricate din beton pentru proiecte rezidențiale și socio-culturale, infrastructura rutieră, proiecte logistice și comerciale; Paralela beton monolit – beton prefabricat, avantaje, provocări; Soluții prefabricate în zone seismice similare României – Chile; Perspective economice ale pieței de construcții; Perspectivele pieței de prefabricate din Romania, comparativ cu alte piețe europene; Experienta Europei de Nord în utilizarea prefabricatelor pentru poiecte rezidențiale; Cerințe și beneficii ale ultilizării prefabricatelor din beton în certificările verzi (BREEAM, LEED); Digitalizarea industriei construcțiilor – software specializat; Inovații pentru industria prefabricatelor; Proiecte de responsabilitate socială etc.

Printre vorbitorii invitați la această conferință se află nume importante din România, Chile, Finlanda, Spania, Ungaria, Germania, Polonia, Franța și Spania: Simon Wiedemann și Thomas Bowles (LafargeHolcim), Zsolt Kovacs (ASA ÉPÍTŐIPARI KFT), Pekka Pajakkala (Forecon Oy Finland), Prof. Univ.Dr.Ing. Kiss Zoltan (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca/Plan 31), Mădălina Teodorescu (BASF România), Gregor Strekelj (Allplan Infrastructure GmbH), Zoltán Plosz (Reflex Engineering), Petri Suur-Askola (Peikko), Cristian Drozdek (Pfeifer Steel Production Poland), Răzvan Nica (BuildGreen), Philippe ORTEGA (Chryso), Florin-Petre Acatrinei (MC Bauchemie), Adrian Iordache (Interbiz Romania), Andreea Cel Mare (U.A.U.I.M București), Carlos Arellano (MOLDTECH SL), Diego Mellado Nogueira (Tensocret Chile), Vlad Voiculescu (MagiCAMP).

“Dorim ca acest eveniment să devină, an de an, unul dintre reperele importante pentru partenerii din domeniu. La primele două ediții ale conferinței au răspuns prompt atât vorbitorii din România și străinătate, participanțiii din rândul proiectanților de structuri, arhitecților, antreprenorilor generali și dezvoltatorilor imobiliari, dar și furnizorii de echipamente și materiale pentru industria construcțiilor. Acest eveniment a crescut de la un an la altul, a devenit deja o tradiție pentru actorii importanți din piața construcțiilor, fapt ce ne confirmă perspectivele foarte largi pe care noi le anticipam în evoluția prefabricatelor din beton în România” declară Gabriel Colobățiu, președintele Prefbeton.

A treia ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton” a fost organizată cu susținerea partenerilor plus First Technology, Peikko, Pfeifer Steel Poland, MC Bauchemie România, BASF România, Idea StatiCA, AllPlan Infrastructure GmbH/ ALLBim Net, Chryso, a partenerilor Terwa România, MaxFrank, BT Innovation, Sika România, Gabor Concrete și QuickJet / DB System International.

Detalii și înscriere pe https://www.prefbeton.ro/conferinta-internationala-solutii-prefabricate-din-beton-2019/.

Prefbeton a fost înființată în anul 2016 cu scopul de a promova produsele prefabricate din beton, de a reprezenta, susține și apăra interesele tehnice, economice și juridice referitoare la comerțul și industria produselor din beton prefabricat, de a dezvolta și încuraja cooperarea în domeniul stiinţific, tehnic și de standardizare, de a stimula contactele între specialiștii din țară și din străinătate. Membrii Organizației Patronale a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – PREFBETON – sunt principalii producători de prefabricate din beton din România, enumerați în ordine alfabetică: ASA Cons, Bauelemente, Con-A, Prefab Calarași, Somaco Grup Prefabricate și SW Umwettechnik. Membrii asociați Prefbeton sunt: MC Bauchemie, Peikko, Jordahl & Pfeifer România, Siderom Steel, Terwa Construction și Chryso.

Related posts

Ministerul Agriculturii a demarat procedura de recunoaștere a fabricilor de zahăr

Stefana Muresan

CNAIR va concesiona spațiile de servicii de pe A1 Sibiu-Deva. Stații de încărcare pentru vehicule electrice și alte facilități

Papuc Irina

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Weerts Group a finalizat Unirii View, cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

redactia

Academia IMPACT, program complex de transFORMARE pentru profesori

Ligia Voro

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Stefana Muresan

Cluj-Napoca va avea cea mai mare parcare din Transilvania

redactia

Oradea investește 11 milioane de euro în reabilitarea coridorului Nufărul – Cantemir

Traian Dan

Firmele nevoite să lucreze de la distanță, ajutate gratuit

Nora Dumitrescu

Consiliul Investitorilor Străini: Piața muncii are nevoie de politici atent cântărite și dezbătute

redactia

Măsuri suplimentare pentru siguranța resursei umane și a mărfurilor în parcul logistic Urbano Cluj Vest pentru a finaliza lucrările la termen

Ligia Voro

Studio Moderna se mută în parcul de afaceri Sema Office

Ionut Oprea

Strabag va lărgi drumul de ieșire din Sibiu către Cisnădie: investiție de 15 milioane de lei din fonduri județe

Papuc Irina

În 2019, trei din cinci companii din România ofereau angajaților telefoane de serviciu

Papuc Irina

George-Alexandru Ivan, director Achiziţii, Comercial şi Relaţii Internaţionale în cadrul CNAB: ”Creșterea performanței depinde de restructurarea organizațională și existența unui plan strategic de investiții”

Stefana Muresan

Finanțări europene de aproape 30 milioane de lei la Satu Mare

Traian Dan

Transgaz a început lucrări de 335 milioane de euro pentru BRUA

Stefana Muresan

Chipsuri de sfeclă de zahăr și praline imprimate 3D, printre cele 80 de produse prezentate de USAMV Cluj-Napoca, la Salonul ”Pro Invent 2019”

Stefana Muresan

Prețul gazelor românești cu 33% mai mare decât cel din import

Ligia Voro

Nord-Vestul se apropie de București la locuințele noi

Nora Dumitrescu

Cum și unde călătoresc românii? Oferte concrete pe care le găsești la Târgul de Turism Touristica

redactia

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj, la adunare generală a ACI Europe

Stefana Muresan

Claudia Tudor, Executive Director The Concept: “Am învățat că totul este despre client”

Ionut Oprea

Corteva Agriscience lansează Inatreq™ Active pentru cereale, in Europa

Ligia Voro

Leave a Comment