București Eveniment Slider Ultimele stiri

Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”

Prefbeton – Organizația Patronală a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – organizează joi, 7 noiembrie 2019 a treia ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton”

Prefbeton – Organizația Patronală a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – organizează joi, 7 noiembrie 2019 a treia ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton” la Radisson BLU din București.

Continuăm și în acest an seria discuțiilor pe tema soluțiilor prefabricate din beton. Vorbitori din România și din străinătate vor aborda diverse teme actuale sau proiecții către viitor, menite să inspire participanții: Soluții inovatoare prefabricate din beton pentru proiecte rezidențiale și socio-culturale, infrastructura rutieră, proiecte logistice și comerciale; Paralela beton monolit – beton prefabricat, avantaje, provocări; Soluții prefabricate în zone seismice similare României – Chile; Perspective economice ale pieței de construcții; Perspectivele pieței de prefabricate din Romania, comparativ cu alte piețe europene; Experienta Europei de Nord în utilizarea prefabricatelor pentru poiecte rezidențiale; Cerințe și beneficii ale ultilizării prefabricatelor din beton în certificările verzi (BREEAM, LEED); Digitalizarea industriei construcțiilor – software specializat; Inovații pentru industria prefabricatelor; Proiecte de responsabilitate socială etc.

Printre vorbitorii invitați la această conferință se află nume importante din România, Chile, Finlanda, Spania, Ungaria, Germania, Polonia, Franța și Spania: Simon Wiedemann și Thomas Bowles (LafargeHolcim), Zsolt Kovacs (ASA ÉPÍTŐIPARI KFT), Pekka Pajakkala (Forecon Oy Finland), Prof. Univ.Dr.Ing. Kiss Zoltan (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca/Plan 31), Mădălina Teodorescu (BASF România), Gregor Strekelj (Allplan Infrastructure GmbH), Zoltán Plosz (Reflex Engineering), Petri Suur-Askola (Peikko), Cristian Drozdek (Pfeifer Steel Production Poland), Răzvan Nica (BuildGreen), Philippe ORTEGA (Chryso), Florin-Petre Acatrinei (MC Bauchemie), Adrian Iordache (Interbiz Romania), Andreea Cel Mare (U.A.U.I.M București), Carlos Arellano (MOLDTECH SL), Diego Mellado Nogueira (Tensocret Chile), Vlad Voiculescu (MagiCAMP).

“Dorim ca acest eveniment să devină, an de an, unul dintre reperele importante pentru partenerii din domeniu. La primele două ediții ale conferinței au răspuns prompt atât vorbitorii din România și străinătate, participanțiii din rândul proiectanților de structuri, arhitecților, antreprenorilor generali și dezvoltatorilor imobiliari, dar și furnizorii de echipamente și materiale pentru industria construcțiilor. Acest eveniment a crescut de la un an la altul, a devenit deja o tradiție pentru actorii importanți din piața construcțiilor, fapt ce ne confirmă perspectivele foarte largi pe care noi le anticipam în evoluția prefabricatelor din beton în România” declară Gabriel Colobățiu, președintele Prefbeton.

A treia ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton” a fost organizată cu susținerea partenerilor plus First Technology, Peikko, Pfeifer Steel Poland, MC Bauchemie România, BASF România, Idea StatiCA, AllPlan Infrastructure GmbH/ ALLBim Net, Chryso, a partenerilor Terwa România, MaxFrank, BT Innovation, Sika România, Gabor Concrete și QuickJet / DB System International.

Detalii și înscriere pe https://www.prefbeton.ro/conferinta-internationala-solutii-prefabricate-din-beton-2019/.

Prefbeton a fost înființată în anul 2016 cu scopul de a promova produsele prefabricate din beton, de a reprezenta, susține și apăra interesele tehnice, economice și juridice referitoare la comerțul și industria produselor din beton prefabricat, de a dezvolta și încuraja cooperarea în domeniul stiinţific, tehnic și de standardizare, de a stimula contactele între specialiștii din țară și din străinătate. Membrii Organizației Patronale a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – PREFBETON – sunt principalii producători de prefabricate din beton din România, enumerați în ordine alfabetică: ASA Cons, Bauelemente, Con-A, Prefab Calarași, Somaco Grup Prefabricate și SW Umwettechnik. Membrii asociați Prefbeton sunt: MC Bauchemie, Peikko, Jordahl & Pfeifer România, Siderom Steel, Terwa Construction și Chryso.

Related posts

Start-up orădean în domeniul IT, finanţat cu 7 milioane de dolari de Google

Traian Dan

Petroliștii de la MOL au finanțat 2.000 de proiecte cultural-sportive

Nora Dumitrescu

AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

Ionut Oprea

Companiile E.ON din România contribuie cu încă 500.000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19

Ligia Voro

TAROM lansează ruta Sibiu – Stuttgart

Stefana Muresan

Complexul sportiv de la Pădurea Neagră va fi reabilitat după 20 de ani

Traian Dan

Ia parte la experiențe idilice la Transylvania Horse Show 2017!

Raluca Ursu

Peste 30 de milioane de lei, sprijinul ROMGAZ pentru comunitate

Ligia Voro

Investiţiile străine directe au scăzut în primele 9 luni ale anului

Papuc Irina

Incepe Internet & Mobile World 2017 – doua zile de business de calitate

Stefana Muresan

Marquardt donează peste 22.000 de euro pentru Spitalul Județean Sibiu

Ion Surdu

Zacaria lansează în Sibiu ZHub – un spațiu de coworking, un cerc de viitori prieteni

Papuc Irina

NTT DATA anunță lansarea raportului pe tema Covid-19: “Reîntoarcerea la valorile noastre pe timp de criză”

Nicolae Pop

Rotary District 2241, dincolo de aparențe. Bilanț de guvernator la Tulcea

Ligia Voro

50 de ventilatoare medicale vor fi reparate cu sprijinul industriei auto și al Departamentului pentru Situații de Urgență

Ion Surdu

Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show

Ligia Voro

Progres în zona localităţii unde Autostrada Transilvania trece de două ori Mureșul; constructor – Astaldi

Stefana Muresan

Grupul feroviar Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, şi-a extins operaţiunile pe piaţa din Serbia

redactia

Medici din Cluj, Târgu-Mureş şi Braşov, intervenţie în premieră pentru Europa de Est

redactia

Devierea Someşului Mic pentru extinderea Aeroportului Cluj-Napoca, buget de 110 milioane de lei

redactia

Podul feroviar peste Târnava Mare, finalizat de FCC Azvi până în iulie

Stefana Muresan

FTSE Russell confirmă că România este pe cale să fie inclusă în indicii FTSE de Piețe Emergente

Ligia Voro

Finanțare europeană de 200 de mil. euro pentru autostrada din estul Ungariei

Stefana Muresan

Mindspace opens its first offices in Romania

Ionut Oprea

Leave a Comment