Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rablele abandonate în Baia Mare vor fi valorificate la reciclatori

Autovehiculele abandonate pe domeniul public al Băii Mari au început să fie depozitate în curtea societății Urbis, iar dacă nu vor fi revendicate de proprietarii lor în timp util, municipalitatea le va trimite la firmele de reciclare.

“Dragi băimăreni care vă iubiți orașul la fel de mult cât îl iubesc eu, vă mulțumesc pentru simțul civic și ajutorul pe care mi-l oferiți în demersul de a asigura ordinea și curățenia. Aștept să îmi transmiteți unde știți că există mașini abandonate să trimitem echipe să le ridice, pentru că se lucrează pe turație maximă pentru eliminarea mașinilor abandonate de pe domeniul public.

Am dat startul pentru acest prim pas în ceea ce înseamnă curățenie generală în Baia Mare. Urmează și alte surprize, iar în final o să avem curățenie lună și bec în tot orașul. Ridicarea lor este făcută respectând procedurile legale.

Mașinile vor fi depozitate în curtea societății Urbis și, după șase luni, dacă nu vor fi revendicate și nu se vor achita sancțiunile, vor fi valorificate la reciclatori. De nenumărate ori am încercat cu somații, cu vorba bună să îi conving pe cei care le dețin să le elimine de pe domeniul public.

Unii proprietari au fost serioși si au ridicat mașinile și le mulțumesc pentru colaborare, alții au ales să desconsidere autoritatea locală. Răbdarea și înțelegerea față de cei care nu respectă comunitatea și regulile de bună conviețuire a ajuns la final”, amenință primarul Cătălin Cherecheș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
winmarkt.ro

Pepco, retailer cu afaceri de 1 miliard de lei pe piața românească, explică de ce nu lucreză cu niciun producător român

Articolul următor

Hangarul unde s-a construit primul avion IAR la Brașov, transformat în centru de evenimente

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share