Sibiu Ultimele stiri

Un nou showroom eMAG, inaugurat la Sibiu cu o zi înainte de Black Friday

oradesibiu

eMAG a anunțat că va inaugura un nou showroom la Sibiu, în cadrul Promenada Mall, pe data de 14 noiembrie, cu o zi înainte de Black Friday.

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi înainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom la Sibiu, în incinta Promenada Mall din centrul istoric al orașului. În showroom-ul cu o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați vor fi expuse 1.000 de produse, cu o zonă specială „15 top products” dedicată celor mai noi produse ale momentului, a transmis compania într-un comunicat de presă.

„Am deschis acest nou showroom cu gândul la clienții noștri, care acum ne pot găsi și mai ușor. Echipa de consultanți este pregătită să ofere detalii și recomandări pentru o gamă variată de produse și credem că showroom-ul va deveni o ancoră pentru centrul comercial”, a spus Silviu Gugui, director retail eMAG.

În ziua de Black Friday, pe 15 noiembrie, clienții vor beneficia de o serie de oferte în noul showroom. Mai mult, clienții pot accesa soluții financiare flexibile, care să se plieze pe nevoile lor, precum servicii de tip eCREDIT, cu rate fixe, pe loc, fără adeverință. De asemenea, clienții vor putea ridica produsele comandate online și vor le vor putea returna simplu și rapid, în 30 de zile. Utilizatorii vor putea totodată opta pentru extinderea perioadei de garanție, prin serviciul Garanția Plus.

Compania a mai precizat că showroom-ul eMAG de la Sibiu este primul care se aliniază noii identități vizuale lansată la începutul lunii octombrie, care este susținută de un nou logo.

eMAG este în acest moment prezent cu 15 showroom-uri în marile orașe: București, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești, Craiova, Galați, Pitești, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Oradea.

Companie eMAG a fost fondată în anul 2001 și este pionier al pieței de comerț online din România.

Foto: oradesibiu.ro

Related posts

Interes bulgar pentru afaceri în Timiș

Stefana Muresan

TeraPlast lansează soluția optimă pentru instalații

Ligia Voro

Kaufland România decide majorarea venitului minim în companie

Stefana Muresan

Leave a Comment