Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ministrul Economiei: Guvernul nu va anula voucherele de vacanță

Guvernul nu va anula voucherele de vacanță, a declarat ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri la deschiderea Târgului de Turism al României.

„Nu avem nicio intenţie să oprim voucherele de vacanţă, am spus-o şi în audierile parlamentare, a fost un fake news că cineva ar vrea să oprească voucherele de vacanţă. Nu, voucherele de vacanţă vor continua, ele au fost un vector de marketing pentru turism foarte important pentru promovarea turismului intern”, a precizat ministrul Economiei, Virgil Popescu. Domeniul turismului este coordonat de instituția condusă de Popescu.

Mai mult decât atât, ministrul a spus că va analiza şi posibilitatea emiterii de vouchere de vacanţă pentru lunile din afara sezoanelor turistice și a vorbit despre infrastructura din turism care e cea mai mare piedică în atragerea mai multor turiști în țară.

„România are o infrastructură care descurajează turismul. Aceasta este părerea mea ca şi consumator de turism, infrastructura e principala problemă a României turistice. Dacă vrei să te duci să vezi nordul Moldovei, de aici până la Suceava, până la Putna, cred că faci 5-6 ore, pe drumuri care sunt greu de circulat. Eu cred că asta e principala problemă, pentru că nu toţi pot să zboare cu avionul, să se ducă direct la destinaţie şi să facă city-break-uri. Şi ca să te duci de aici până la Putna, cu maşina, pe un drum cu două benzi, e foarte greu. Probabil să ajungi pe litoral e cel mai uşor, dar din păcate litoralul românesc nu e decât de 3-4 luni pe an, 4 luni cu luna mai şi cu weekend-urile din mai. Clisura Dunării la fel, e o zonă fabuloasă acolo la mine, dar drumul naţional pe Clisura Dunării lasă de dorit, din păcate”, a spus ministrul Economiei.

Foto: tvrinfo.ro

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

La Timişoara se doreşte deschiderea unei fabrici de biciclete, o investiţie italiană de 30 de milioane de euro

Articolul următor

Programul Operaţional Regional a adus fonduri europene de 221 milioane de euro în Timiş

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share