Finante-banci Slider Ultimele stiri

De Sărbători, cu cardul Up Cadou oferi ceva nou

Sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape, iar vestea și mai bună este că anul acesta nu mai ai nevoie de liste și pregătiri pentru cadourile angajaților. Cel mai simplu, inspirat și memorabil cadou pe care îl poți oferi echipei tale este Up Cadou, sub formă de tichete sau carduri cadou.

Tichetele sau cardurile Up Cadou sunt garanția unui cadou bine ales și mult dorit.

Angajații tăi și-l pot alege chiar ei dintr-o oferta generoasă de produse și servicii: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare și încălțăminte, cărți, jucării, obiecte de mobilier, decorațiuni, electronice și electrocasnice, telefonie mobilă, servicii de turism, gastronomie.

C&A, Bigotti, Ecco, Eponge, Flanco, Meli Melo, Nike, Otter, Pepco, Benvenuti, Batta, CCC, Cărturești, Diverta, Marionnaud, Flormar, Jolidon, Maxi Toys, Lidl, Auchan, Petrom, Profi sunt doar câțiva dintre partenerii unde pot fi folosite tichetele și cardurile Up Cadou. Listele complete de parteneri unde poate fi folosit tichetul sau cardul Up Cadou cuprind magazine în toată țara și pot fi consultate pe www.upromania.ro.

Sentimentul că oferi cadoul potrivit nu este singură veste bună. Pentru Crăciun, tichetele și cardurile Up Cadou beneficiază de avantaje fiscale importante. În cazul în care valoarea acordată nu depășește 150 de lei de persoană, atât pentru angajat, cât și pentru copiii minori ai acestuia, suma este scutită de impozitul pe venit și contribuții sociale. În plus, cheltuielile cu tichetele cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, până la 5% din fondul de salarii.

În cazul în care vei oferi tichete sau carduri Up Cadou nu vei mai avea nici grija depozitării, personalizării sau distribuirii cadourilor. Singurul tău efort va constă în câteva click-uri pentru efectuarea comenzii. Odată procesată, tichetele sau cardurile Up Cadou vor fi distribuite în cel mai scurt timp.

Oferind Up Cadou dăruiești mai mult decât un cadou! Iarnă această, Up Cadou face din nou ceva mai mult: îi aduce la masă pe cei care au nevoie, după ce în 2018 și 2019 a reușit să ofere 11.000 de mese calde persoanelor defavorizate. Astfel, pentru fiecare companie care comandă Up Cadou, sub formă de tichet sau card cadou, în perioada 02 – 31.12.2019, Up România direcționează banii pentru o masă caldă, pregătită de Asociația „O Masă Caldă”. Beneficiarii meselor sunt persoane vulnerabile din Adjud, București, Cluj-Napoca, Satu Mare și Zalău.

 

Intră pe www.upromania.ro și comandă de acest Crăciun tichete sau carduri Up Cadou pentru echipa ta!

Related posts

Maramureșenii care lucrează în Italia vor să fie protejați de sindicate

Nora Dumitrescu

Narcis Neaga: În Anul Centenarului sunt construiţi 101 kilometri de autostradă, din care 60 sunt daţi în trafic

redactia

FOTO-VIDEO: Fundația Groupe Renault România alături de pompieri

Ligia Voro

Leave a Comment